• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence
Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸

Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım ✨🌸
O da iyiymiş bizimki 6 taksit yaptı mağaza da direk görüp sonradan internetten alınca daha güvenilir geldi bi civilinkilere baktık onlarda çok pahalı geldi Elele markasını bende eşime dedim ama daha önce duymadığı için o da güvenemedi iyi ürünse neden olmasın düşünenler değerlendirsin artık biz erken davrandık 🤭

Benim ufaklık için Cinsiyet tahmini lütfen 2 doktor da yarım yamalak erkek dedi ben hala net inanıp favorilediklerimden en azindan bi kaç kıyafet alıp nefsimi köreltemedim eşim erkek kıyafeti aldı bile kargoda yarın gelir büyük ihtimal ama ben %100 bi cinsiyet duymadığım için ya kız olursa diyorum elim biseye gitmiyo 😅neye göre tahmin yapıyorsunuz bilmiyorum ama net anlayan vardır belki

Eklentiler

• 1000015549.webp
    1000015549.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi gördüm ben 20 haftabın içindeyim 18. Haftanın sonunda öğrendim 😅 randevu zamnını bekleseydim hala bilmiyor olacaktın 😂 dayanamayıp baska hastaneye gittimde öğrebdim %100 erkek dedi ama bn hala şüphe ediyırum neden bilmiyorum oek güvenilir gelmedi erkek de istiyordum 2 kızım var bnm de hayurlı sağlıklı evladlar olsun hepsi önce sonra gönlümüze göre olsun 🥰
Maşallah sübhanallah. Darısı benim başıma. Benimde 3 kızım var.

kizlar iyi geceler 18+1 im tam ama bende bulantida kusmada azalma hala yok hayatim bitti resmen artik. hic biseyden zevk alamiyorum allahim isyan etmekte istemiyorum ama ilaçlar vs hic bisey kâr etmiyor. yiyip içemiyorum bıktım böyle mi sürecek hep hala hiç kilo alamadım
Canım benim 🥺🩵 20. Haftanın sonunda memlekete gittim hava değişikliği mi iyi geldi zaten bitecek miydi bilmiyorum ama şuan iyim bu hafta yemek yemeğe başladım
Az az ve sık sık yiyorum birşeyler, zofere devam ediyorum çünkü bulantım var ama kusma derecesinde değil
Bitmeyecek sanman ve bıkman çok doğal ama az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🏻

2 aya yakin hastanede yattim hiperemezis tanısı kondu ama artık doktorlarda yapabilecekleri çok bir şey olmadığını vitamin ve sıvı serumlarla günümü ileri taşıyabileceğimi söylüyor
İnatçı Hiperemezis o kadar az ki bazı doktorlar gerçekten anlamıyor
Psikolojik dediklerinde kendimi kesesim geliyordu 🤦🏻‍♀️ gittiğim en son hastanede b vitamini de verdiler bana (alerjik reaksiyon gösterdiği için uyguladıktan sonra bit süre gözetimde tuttular) o benim gözümü açmıştı
Uzun süre mide asiti ve safra kustuğumdan şimdi dişlerim ufalanıp kırılıyor ve baya kökten kırılıyor :(
Bazı insanlar gerçekten çok ama çok zor anne oluyor
Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diyerek telkin etmeye çalışıyorum kendimi :)

Benim ufaklık için Cinsiyet tahmini lütfen 2 doktor da yarım yamalak erkek dedi ben hala net inanıp favorilediklerimden en azindan bi kaç kıyafet alıp nefsimi köreltemedim eşim erkek kıyafeti aldı bile kargoda yarın gelir büyük ihtimal ama ben %100 bi cinsiyet duymadığım için ya kız olursa diyorum elim biseye gitmiyo 😅neye göre tahmin yapıyorsunuz bilmiyorum ama net anlayan vardır belki
Bacak arası fotosu yok mu canım böyle anlayamayız ki

kızlar hepinize , günaydın,sağlıklı günler diliyorum. kasım indirimlerinden yararlananlar bizlerle de paylaşırsanız bizimde fikrimiz olsun .İlk cocuk insan ne alacağını bilmiyor bari indirimdeyken alalım :anneadayı::KK200:

Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence
Ay teşekkür ederim ben de araştıracağım 😍

Selam kızlar 🌸
Şeker yüklemem yapıldı bu sabah sonuçlarım pazartesi çıkıcak klinikte yaptırdığım için kanım bir hastaneye gönderilecek. Minicik bir şişeyi içmem için 10 dk verdiler yahu ben tatlı severim açım da afiyetle içerim dedim ama içim bayıldı valla zor içtim ilk yarım saat kusmak yasaktı 😂 sonra zaten kana karışıyor kussan da olur dediler. İğne fobim var minik kuzularım için 3 kere kan verdim o içecekten daha kötüydü. İnşallah iyi sonuçlar alırım. Bebişlerim de gayet iyidi ultrason cihazını tekmelediler 😂 21+6 da yapıldı benim ikiz diye sanırım tekil gebeler 24te demişti doktorum. Sulu akıntıma normal olur böyle dedi. Karaciğerim yorumlaması için multivitamini temelli bıraktım onun yerine gün aşırı et haftada 2 sefer balığa başladım. Aralarda sebze bol kalsiyum kaynakları. Demir magnezyum ve probiyotik alıyorum hap olarak sadece. Bu grupta öğrendiklerimden bahsettim böyle bir forumun olduğunu hiç duymamış çok merak etti kendisi de girip okumak istiyor artık arada 😂😂

Ay haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam bende. Bugün rutin kontrolde kan vermek için laba gittim bir gebe yaptırmış şeker yükleme testi gözümün önünde fenalık geçirdi bayıldı falan o kadar korktum ki. Yaptıranların yorumlarını merak ediyorum.

Ay haftaya şeker yüklemesi yaptırıcam bende. Bugün rutin kontrolde kan vermek için laba gittim bir gebe yaptırmış şeker yükleme testi gözümün önünde fenalık geçirdi bayıldı falan o kadar korktum ki. Yaptıranların yorumlarını merak ediyorum.
Bence şekeri varmış o kişinin bayıltıcak bir şey değil tamamen tadı fruko gazoz gibi. 8 10 saatlik açlıkla gitmek gerekiyor. Aç olduğun için tatlı insanın içini bayar ya öyle oluyor benim bir de dün yediklerimden midir yarım saat sonra midem yanmaya başladı. Evimde tuz lambası var canım onu bile çekti öyle diyim 😂😂 ama bayılmak biraz abartı geldi bana ya

İlk gebeliğimden hatırladığım kadarıyla asitli bir içecek içiyorsun gibi oluyor abartılacak bir yanı yok aslında. Vücudu aşırı tepki verenlerde başka sorunlar vardı bence. Oldukça şekerli gazlı içecek hepsi bu.

Back
X