Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım

Biz Elele Madre aldık indirimde 4800’e düşmüştü, vade farksız 3 taksite kadar da böldü hemen verdik siparişi bakmak isteyen olursa fikir olsun diye yazdım
O da iyiymiş bizimki 6 taksit yaptı mağaza da direk görüp sonradan internetten alınca daha güvenilir geldi bi civilinkilere baktık onlarda çok pahalı geldi Elele markasını bende eşime dedim ama daha önce duymadığı için o da güvenemedi iyi ürünse neden olmasın düşünenler değerlendirsin artık biz erken davrandık

Benim ufaklık için Cinsiyet tahmini lütfen 2 doktor da yarım yamalak erkek dedi ben hala net inanıp favorilediklerimden en azindan bi kaç kıyafet alıp nefsimi köreltemedim eşim erkek kıyafeti aldı bile kargoda yarın gelir büyük ihtimal ama ben %100 bi cinsiyet duymadığım için ya kız olursa diyorum elim biseye gitmiyo neye göre tahmin yapıyorsunuz bilmiyorum ama net anlayan vardır belki

Eklentiler

• 1000015549.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 19
Maşallah sübhanallah. Darısı benim başıma. Benimde 3 kızım var.

Canım benim 20. Haftanın sonunda memlekete gittim hava değişikliği mi iyi geldi zaten bitecek miydi bilmiyorum ama şuan iyim bu hafta yemek yemeğe başladım
Az az ve sık sık yiyorum birşeyler, zofere devam ediyorum çünkü bulantım var ama kusma derecesinde değil
Bitmeyecek sanman ve bıkman çok doğal ama az kaldı Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…