Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Vajina içi giriş kısmı gibi ağrılarınnolduğu yer.
İlk gebeliğim tecrübesizlikleten herşeye endişeleniyorum malesef
Bende de oluyor 2 hafta öncesinde de vardı mantar dedi doktor ilaç yazdı biraz mantarın etkisini geçirdi ama o ağrı ara ara oluyor zonklama gibi genelde biraz korkutuyor ama doktor normal dedi

Merhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet için ben kime sorsam genelde tutuyor
benim her yerde erkek çıkıyordu kızımız oluyormuş ters köşe olduk
Kiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
Ya bebekleri çok kalın giydirmeyin diyo uzmanlar, mart ortası kombi de açık olacak evde diye ben hep kolsuz ya da kısa kollu zıbın aldım, toplamda 10 tane yeter diye düşünüyorum, ekstra 1 tane uzun kollu takım aldım sadece belki fotoğraf falan çekeriz diye, 1 tane de hastane çıkışı seti aldım, aldıklarımın hepsi 0-3 ay, gelişimine kilosuna boyuna göre kıyafetleri küçük gelmeye başlayınca bir üst beden için alışveriş yapmaya karar verdik, tombik bi kız olacak gibi güvenip alışveriş yapamadım

Kiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
İyi günlerde giysin bebişin ben aylara göre 3 en fazla 5er adet almayı düşünüyorum herseyden zıbın tulum alt üst takım gibi hastane çıkışı annem 2 tane alacagini söyledi ablamda alır büyük ihtimal küçük aylar için hediye de gelir büyük ihtimal şimdiden 10 takımdan fazla oldu bile daha çok genel ihtiyaçlarini ve 9 12 aydan sonraki çok beğendiğim şeyleri alarım büyük ihtimal en geç 2 haftaya başlarım dolabı gelicek bir iki güne alınca açıkta kalmasın liste yapıp ilerlemek en iyisi yoksa gördükçe alasımız gelebilir fazla fazla çok güzeller ama yaaa

Doğrudur tabi temkinli olmakta fayda var bende kilo alan biri degilim normalde minyon biriyim ama ikizlerde gerçekten farklı oluyormus

çok güzelmiş güle güle kullansın minik
daha yenidoğan almasan da olur bence ya da 1-2 uzun kollu çıtçıtlı ve ayaklı pantolon alınabilir
onun dışında 3-6 ay alınmalı bence yine bi 10 takım fazlasıyla yeter

Bana gebeliği sonlandırma ihtimalim olabildiğini ve bunun kararı için son 2 haftam kaldığını falan söyledi. Dünden beri çok psikolojimi bozdum durup durup ağlıyorum. Bidaha asla aynı doktora gitmem

Evet yonlendirdikleri dna lab dan komisyon aliyorlar.

Bana gebeliği sonlandırma ihtimalim olabildiğini ve bunun kararı için son 2 haftam kaldığını falan söyledi. Dünden beri çok psikolojimi bozdum durup durup ağlıyorum. Bidaha asla aynı doktora gitmem
Yer neresi acaba Recep has a mı gitsen için rahatlar

Merhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
Benimde var canım çok sinir bozucu ama erkek bebeklerde oluyor diyorlar erkeklerde testosteron olduğu için bize geçiyormuş benim göğüslerime doğru da gelmeye başladı arkadaşımın 1 yaşında erkek bebeği var ona sordum ondada olmus omuzlarımda falanda vardi benim dedi ama doğumdan sonra döküldü diye anlattı inşallah bizimkilerde öyle olur

Kızlar merhaba sağlık ocağından ebe arada bu hafta aşını yapalım birde kan almamız lazım diye ben araştırdım 20 24 hafta arasında aşı yapılıyormuş ben 23 hafta gibi yaptirmak istiyorum bebeğim iyice büyüsün istiyorum siz ne zaman aşı oldunuz ve ne için kan alacaklar bilgisi olan varsa fikir verir misiniz

Benim şuan göbeğimde var sadece inşallah yayılmaz ve dökülür ama normalse sorun yok canım bu arada benim bebiş kız doktora soracağım unutmazsam yine de

canım ben 21+2 de oldum aşıyı çok şükür bi sorun yok 1 hafta oldu 2 gün kolum ağrıdı kanı belki kan değerlerini kontrol etmek için istemişlerdir bana da ebe ister burada ver ister kendi doktorunda ver hamilelikte kan değerleri çabuk değişiyor dedi

20de oldum ben

Canım beni geçen perşembe çağırdılar 20+1 dim doktoru arayıp danıştım yaptırabilirsin dedi benden de idrar aldılar bide şeker ölçme aleti gibi bir cihaza parmağımdan kan alıp kansızlığıma baktılar hatta dediğin gibi açsan kan tahlilide yapalım dediler ama tok gitmiştim söylemedikleri için bence rutin değerlere bakmak için yapmak istiyorlar

Sürekli bunu düşünüyorum kaç aylıktan kaç tane ne almam gerekiyo bi türlü emin olamıyorum tecrübeli anneler bize bi yardım bee

Aldıkların çook tatlıı güzel günlerde giysin
Benim ilk gebeliğim ama ağustos sonu yakın arkadaşın doğurdu en yakınım da o var ona sordum ilk 3 ay kıyafeti çok alma çünkü 2-3 kere ya giyiyor ya giymiyor çabuk büyüyor dedi 10 lu zıbınlar oluyor onlardan al dedi. Kullanışlı oluyor diye. Ben genel olarak 3-6 alıyorum o da yaza denk geldiği için daha elbise gibi şeyler aldım ama daha alırım kısmetse. Birde benim yaşadığım yer Bodrum Nisan da burda havalar güzelleşir tamamen kış bu sene çok olur diyorlar Allah bilir tabi de ondan aşırı kalın şeyler almamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…