- Konu Sahibi ogretmenhanim
 - 

- #13.841

Bende de oluyor 2 hafta öncesinde de vardı mantar dedi doktor ilaç yazdı biraz mantarın etkisini geçirdi ama o ağrı ara ara oluyor zonklama gibi genelde biraz korkutuyor ama doktor normal dediVajina içi giriş kısmı gibi ağrılarınnolduğu yer.
İlk gebeliğim tecrübesizlikleten herşeye endişeleniyorum malesef
benim her yerde erkek çıkıyordu kızımız oluyormuş ters köşe oldukMerhaba çin takvimine bakmışmıydınız acaba cinsiyet içinben kime sorsam genelde tutuyor 
Ya bebekleri çok kalın giydirmeyin diyo uzmanlar, mart ortası kombi de açık olacak evde diye ben hep kolsuz ya da kısa kollu zıbın aldım, toplamda 10 tane yeter diye düşünüyorum, ekstra 1 tane uzun kollu takım aldım sadece belki fotoğraf falan çekeriz diye, 1 tane de hastane çıkışı seti aldım, aldıklarımın hepsi 0-3 ay, gelişimine kilosuna boyuna göre kıyafetleri küçük gelmeye başlayınca bir üst beden için alışveriş yapmaya karar verdik, tombik bi kız olacak gibi güvenip alışveriş yapamadımKiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
İyi günlerde giysin bebişin ben aylara göre 3 en fazla 5er adet almayı düşünüyorum herseyden zıbın tulum alt üst takım gibi hastane çıkışı annem 2 tane alacagini söyledi ablamda alır büyük ihtimal küçük aylar için hediye de gelir büyük ihtimal şimdiden 10 takımdan fazla oldu bile daha çok genel ihtiyaçlarini ve 9 12 aydan sonraki çok beğendiğim şeyleri alarım büyük ihtimalKiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
Doğrudur tabi temkinli olmakta fayda var bende kilo alan biri degilim normalde minyon biriyim ama ikizlerde gerçekten farklı oluyormusBana yasak değil ama ikiz diye çok kilo almayayım diye bende kestim canım. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırdım 50 gramlık oda 78 aclık 132 tokluk çıkmış. Oda iyi şuanlık ama bu hafta beni zorlamaya başladı
çok güzelmiş güle güle kullansın minikKiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik
Bana gebeliği sonlandırma ihtimalim olabildiğini ve bunun kararı için son 2 haftam kaldığını falan söyledi. Dünden beri çok psikolojimi bozdum durup durup ağlıyorum. Bidaha asla aynı doktora gitmemBunlar Fetal DNA yaptırdıkları için para falan mı alıyorlarikili test iyi, ölçülen bir anormallik yok eee bu kadar kaygı neden yüklüyorlar insana 
Zaten diken üstündeyiz
Kalbinizi ferah tutun birşey görülse bence iki doktor da aynı kanıda olurdu
Evet yonlendirdikleri dna lab dan komisyon aliyorlar.Bunlar Fetal DNA yaptırdıkları için para falan mı alıyorlarikili test iyi, ölçülen bir anormallik yok eee bu kadar kaygı neden yüklüyorlar insana 
Zaten diken üstündeyiz
Kalbinizi ferah tutun birşey görülse bence iki doktor da aynı kanıda olurdu
Kaç kilo bende aldım boşver 10 kilo aldım dahada alıyorum ekmeksiz yiyemiyorum bişekızlar bir sürü kilo almışım ya….
Yer neresi acaba Recep has a mı gitsen için rahatlarBana gebeliği sonlandırma ihtimalim olabildiğini ve bunun kararı için son 2 haftam kaldığını falan söyledi. Dünden beri çok psikolojimi bozdum durup durup ağlıyorum. Bidaha asla aynı doktora gitmem
Benimde var canım çok sinir bozucu ama erkek bebeklerde oluyor diyorlar erkeklerde testosteron olduğu için bize geçiyormuş benim göğüslerime doğru da gelmeye başladı arkadaşımın 1 yaşında erkek bebeği var ona sordum ondada olmus omuzlarımda falanda vardi benim dedi ama doğumdan sonra döküldü diye anlattı inşallah bizimkilerde öyle olurMerhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
Benim şuan göbeğimde var sadece inşallah yayılmaz ve dökülür ama normalse sorun yok canım bu arada benim bebiş kız doktora soracağım unutmazsam yine deBenimde var canım çok sinir bozucu ama erkek bebeklerde oluyor diyorlar erkeklerde testosteron olduğu için bize geçiyormuş benim göğüslerime doğru da gelmeye başladı arkadaşımın 1 yaşında erkek bebeği var ona sordum ondada olmus omuzlarımda falanda vardi benim dedi ama doğumdan sonra döküldü diye anlattı inşallah bizimkilerde öyle olur
canım ben 21+2 de oldum aşıyı çok şükür bi sorun yok 1 hafta oldu 2 gün kolum ağrıdı kanı belki kan değerlerini kontrol etmek için istemişlerdir bana da ebe ister burada ver ister kendi doktorunda ver hamilelikte kan değerleri çabuk değişiyor dediKızlar merhaba sağlık ocağından ebe arada bu hafta aşını yapalım birde kan almamız lazım diye ben araştırdım 20 24 hafta arasında aşı yapılıyormuş ben 23 hafta gibi yaptirmak istiyorum bebeğim iyice büyüsün istiyorum siz ne zaman aşı oldunuz ve ne için kan alacaklar bilgisi olan varsa fikir verir misiniz
20de oldum benKızlar merhaba sağlık ocağından ebe arada bu hafta aşını yapalım birde kan almamız lazım diye ben araştırdım 20 24 hafta arasında aşı yapılıyormuş ben 23 hafta gibi yaptirmak istiyorum bebeğim iyice büyüsün istiyorum siz ne zaman aşı oldunuz ve ne için kan alacaklar bilgisi olan varsa fikir verir misiniz
Canım beni geçen perşembe çağırdılar 20+1 dim doktoru arayıp danıştım yaptırabilirsin dedi benden de idrar aldılar bide şeker ölçme aleti gibi bir cihaza parmağımdan kan alıp kansızlığıma baktılar hatta dediğin gibi açsan kan tahlilide yapalım dediler ama tok gitmiştim söylemedikleri için bence rutin değerlere bakmak için yapmak istiyorlarKızlar merhaba sağlık ocağından ebe arada bu hafta aşını yapalım birde kan almamız lazım diye ben araştırdım 20 24 hafta arasında aşı yapılıyormuş ben 23 hafta gibi yaptirmak istiyorum bebeğim iyice büyüsün istiyorum siz ne zaman aşı oldunuz ve ne için kan alacaklar bilgisi olan varsa fikir verir misiniz
Van'da yaşıyorumYer neresi acaba Recep has a mı gitsen için rahatlar
Benim ilk gebeliğim ama ağustos sonu yakın arkadaşın doğurdu en yakınım da o var ona sordum ilk 3 ay kıyafeti çok alma çünkü 2-3 kere ya giyiyor ya giymiyor çabuk büyüyor dedi 10 lu zıbınlar oluyor onlardan al dedi. Kullanışlı oluyor diye. Ben genel olarak 3-6 alıyorum o da yaza denk geldiği için daha elbise gibi şeyler aldım ama daha alırım kısmetse. Birde benim yaşadığım yer Bodrum Nisan da burda havalar güzelleşir tamamen kış bu sene çok olur diyorlar Allah bilir tabi de ondan aşırı kalın şeyler almamayı düşünüyorumSürekli bunu düşünüyorum kaç aylıktan kaç tane ne almam gerekiyo bi türlü emin olamıyorum tecrübeli anneler bize bi yardım bee
Aldıkların çook tatlıı güzel günlerde giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?