- 19 Ocak 2016

- 2.449

- 1.943

- 133

- 30

- Konu Sahibi ogretmenhanim
 - 

- #13.861

Ben çok rahat kilo alan ve veremeyen biriyim pcos da olduğu için kilo vermek zor oluyor bende. Ama doğumdan sonra emzirirken kilo veriliyor.Doğrudur tabi temkinli olmakta fayda var bende kilo alan biri degilim normalde minyon biriyim ama ikizlerde gerçekten farklı oluyormus
Malesef hic boyle bir porblemim olmamisti ama gebelikte oldu.. hatta gecen ayak parmaklarimda gordum soke oldumMerhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
Bazen bana da oluyor aynı şey bu hamilelik gerçekten çok çılgınca bir şeymişKızlar günaydın
Bana bugün ağlama perileri geldi sabah sabah ahahaha ay çok sinirlerim bozuk gülsem mi rahatlasam ağlasam mı rahatlasam karar veremiyorum
Tek olmadığıma sevindim desem yalan olmaz sanırım normal bi durrum için ferahladıMalesef hic boyle bir porblemim olmamisti ama gebelikte oldu.. hatta gecen ayak parmaklarimda gordum soke oldum
3-4 yeni doğan zıbın ve çıtçıtlı atlet almayı düşünüyorum bende gerisini 3 ay ve 6 ay alıcam herhalde sürece göre ara ara yine alırım İstanbul un sağı solu belli olmuyor geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum haziranda üstümde ceket var hep ama genelde evde olacağımız için bende çok kalın şeyler almayacağım haziran sonrası için daha yazlık şeyler düşünüyorumBenim ilk gebeliğim ama ağustos sonu yakın arkadaşın doğurdu en yakınım da o var ona sordum ilk 3 ay kıyafeti çok alma çünkü 2-3 kere ya giyiyor ya giymiyor çabuk büyüyor dedi 10 lu zıbınlar oluyor onlardan al dedi. Kullanışlı oluyor diye. Ben genel olarak 3-6 alıyorum o da yaza denk geldiği için daha elbise gibi şeyler aldım ama daha alırım kısmetse. Birde benim yaşadığım yer Bodrum Nisan da burda havalar güzelleşir tamamen kış bu sene çok olur diyorlar Allah bilir tabi de ondan aşırı kalın şeyler almamayı düşünüyorum
bu bir kaç kere banada oldu için için ağlıyorum ama hiç bi sebep yok eşim noldu diye soruyo hiç bişe sadece ağlamak istiyorum diyorumKızlar günaydın
Bana bugün ağlama perileri geldi sabah sabah ahahaha ay çok sinirlerim bozuk gülsem mi rahatlasam ağlasam mı rahatlasam karar veremiyorum
Bende de var malesef çok kötü görünüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş cinsiyete de bağliyolar artık ne kadar doğru bilmiyorum benimki erkekMerhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
Ya kıyamam hamilelik ne değişik yabu bir kaç kere banada oldu için için ağlıyorum ama hiç bi sebep yok eşim noldu diye soruyo hiç bişe sadece ağlamak istiyorum diyorum
Sabah eşim ne giycem işe giderken dedi, asıl bu soruyu benim sormam lazım hiçbir kıyafetim olmuyor zaten falan diye ağladım ahahahah şimdi gülüyorum , offf çok değişik bi şey gerçektenBazen bana da oluyor aynı şey bu hamilelik gerçekten çok çılgınca bir şeymiş
anneliğin delilik olduğunu şimdiden anlamamız için galiba bunlarYa kıyamam hamilelik ne değişik yabende rüyamda hep bebek emziriyorum kalkınca bı afalliyorum gerçek gibi geliyo rüyaymış diye üzülüyorum 
Ay ben mayosunu bile baktım3-4 yeni doğan zıbın ve çıtçıtlı atlet almayı düşünüyorum bende gerisini 3 ay ve 6 ay alıcam herhalde sürece göre ara ara yine alırım İstanbul un sağı solu belli olmuyor geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum haziranda üstümde ceket var hep ama genelde evde olacağımız için bende çok kalın şeyler almayacağım haziran sonrası için daha yazlık şeyler düşünüyorum
Evet , gerçekten Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun ahahahabu bir kaç kere banada oldu için için ağlıyorum ama hiç bi sebep yok eşim noldu diye soruyo hiç bişe sadece ağlamak istiyorum diyorum
Hangi haftada yaptırdın ? Gözün aydın olsun maşallah darısı başımıza .Kızlar selam şeker yükleme sonucum temiz çıktı benim. Açlık 89, ilk saat 132, ikinci saat 108 çok şükür, güzel haberlerinizi diliyorum
bezle ilgili bunu bende duydum o yüzden bende almayı düşünmüyorum kıyafet almayı sadece çok istiyorum hevesleniyorum yani ama işte asla kaç aylık alıcağıma karar veremiyorumAy ben mayosunu bile baktım
Sağlıkla gelsinler inşallah kıyafet ihtiyaçları zamanla da alınır daha kilosu vs ne olcak bilmiyoruz ondan çok abartmamakta lazım.
Mesela arkadaşım bez aldı stoklu farklı markalar hep alerji yaptı bebeğe şimdi prima almış iyi gelmiş ama diğerlerini bize verdi bi kullanın belki size alerji yapmaz diye . Öyle şeyler almayı hele hiç düşünmüyorum
Bana şimdiden bi kaç parça hediye geldi aldıklarımı falan dolabı gelirse bi ne aldım neyi ne kadar aldım bakıcam ona göre artık kalanları alırım. Ama en çok evet kıyafet kısmı zevkli. Dün alışveriş yaptık çok güzel indirim vardı internetten bu hava temizleyici bebek kamerası kulaktan ateş ölçer evde sıcaklık nem ölçer kangurusu bebek arabası anne yanı yatağını falan aldık. Hepsini ilk defa aldığım için nasıl gelcek bilmiyorum ama geldiğinde açıp bi bakıcam tabi kullanışlı güzel bi şeyse öneri olarak yazabilirim alacaklar olursabezle ilgili bunu bende duydum o yüzden bende almayı düşünmüyorum kıyafet almayı sadece çok istiyorum hevesleniyorum yani ama işte asla kaç aylık alıcağıma karar veremiyorum
Benimde kocam battı bana bugün sabah deli gibi saçlarım dikelmiş kalktımKızlar günaydın
Bebek büyüdükçe o korku git gide azalıyor açıkçası. Başka çaresi de yok :)Merhaba yorumunuza denk geldim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 7+6 im 2 güne bir doktora gidesim geliyor hatta kapısında yatayım ben nasıl aştinizmi bu korku ile duyguları
Benimde hiç hamilelik belirtim yok bazen diyorum çok şanslıyım ama bazende belirti olmayınca kafada kurup kurup duruyorum
İlk gebeliğim bir kız bir erkekti aşırı kıllanmam oldu ve vücudumda pigmentasyon artışı vardı. Zaten esmerim iyice zenciler gibi olmuştum. Doğumdan sonra eski haline geldi.Merhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?