Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Mart anneleri kasık ağrılarınız ne durum da. Benim baya az hatta nerdeyse sıfır

Kanamam başladı çok üzgünüm buda kimyasal gebelik büyük ihtimal herşey Allah'tan çok üzgünüm ama tevekkül edeceğim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Benim de sanirim sizinki gibi, sali kan vermistim, Progesteron kullaniyorum.
Dün de cagirdi doktor kan verdim.
Kahverengi leke idi baslangicta simdi biraz hareket etsem normal kanamaya dönüsüyor. Ne yapacagimi bilmez durumdayim.
Doktor bugun yok pazartesi yine kan verecegim büyük ihtimal.
Hayirlisi olsun , can sagligi olsun. Daha da elden bisey gelmiyor.

Merhaba mart anneleri 7 aylık bir bekleyişi sonucunda bende reglime 6 gün varken 91 beta değeri ile öğrendim hamile olduğumu sat 29 Mayıs. Dün 5. Haftamda keseyi gördüm, haftaya bebek ve kalp atışı için çağırdı doktorum. Haftaya duyamazsak diğer hafta kesin duyarız diyerek uğurladı bizi, heyecanla bekliyoruz ilk gebeliğim o yüzden fazla heyecanlıyız eşimle, umarım süreç istediğimiz gibi ilerler, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur inşallah

Kaç çıktı beta değerin düşüşte mi

Hosgeldiiin
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Peçeteye gelecek şekilde damla mı yoksa normal kanama mı ?benim 2 kez kanamam oldu önceki gebeliğimde ikisi de peçeteye sürünce gelme şeklindeydi devamlı değildi her seferinde bu sefer düştü diye doktora gidiyordum kahveye döndüyse korkma içerideki bekleyen kanı atıyor demekmiş.12. Haftaya kadar herkes için risk devam ediyor maalesef.

Simdi acile geldim. Normal kanama adet gibi. Hatta pacadan akacak sekilde. Üzerime degistirirken herseyimi yeni giyinmis olayim dedim, bacaklarimdan akti.

Mart anneleri kasık ağrılarınız ne durum da. Benim baya az hatta nerdeyse sıfır
Benimde cok yok denilcek kadar az canım
Nasıl bir ağrı olması gerekiyor acaba? Benim üç farklı ağrım var. Birisi adet olacakmış gibi özellikle belimde olan ağrı birisi arada hafif bir kasık batması bunlar normal diye düşünüyorum ama ani hareket ettiğimde, hapşırdığımda vs çok şiddetli bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasık bölgeme. Kısa sürüyor ama şiddetli. Korkuyorum bir şey mi oldu diye. Evhamlıyım biraz tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Kızlar kan verdim bugün mecbur 11 de şehir dışına çıkağım. Elimde bir veri olsun diye. Doktorda a dan z ye herşeyin tahlilini yaptı. Bu sürece sürekli doktor şeklinde girmek istemiyordum ama önümüzdeki tatil için mantıklı davranmam gerekiyordu. Pazartesi de kan vericem en az 2 beta görmem lazım dedi doktor bakalım daha sonuçlar çıkmadı. Yine stres yükleniyor dskka da bir e nabıza bakıyorum bir iş yapamadım koca gün

Merhabalar 24 mayıs sat ve gebeliğimi 218 beta hcg ile öğrendim. Henüz keseyi göremedik yarın doktor randevum var inş keseyi görürüzz
Hayırlı olsun canım. Betan adet geçince mi 218 çıktı merak ettim benim battan bir gün önce 53.6 çıktı

Bu şekilde kasık ağrıları normal canım. Yine kendini yormamaya çalış tabi ki ama 2 gün olmaması beni korkutmustu. Geceden beri hafif var içim rahatladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…