- 2 Haziran 2025
- 323
- 173
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #13.541
Benim de öyle canım geçen kontrolde doktor leğen kemiklerin ne kadar genişmiş dedi bebek kasıklarda sürekli idrara çıkıyorsundur dediHerkese selamlar
Bebeğimin hareketlerini 17.haftadan beri vajinamda hissediyorum sürekli. Normal mi sizce? Daha kontrolüme çok var merak ediyorum. Bir de sarı akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı
 ama orda rahatmış birkaç haftaya yukarı çıkar demişti ulttasonla bakarken taa alta kadar iniyor göbekten hiçbir şey yok
 ama orda rahatmış birkaç haftaya yukarı çıkar demişti ulttasonla bakarken taa alta kadar iniyor göbekten hiçbir şey yok 

1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm
 1 haftadır misafirim vardı konuya hiç bakamadım, şu zamanda hemde hamile birinin evine 1 hafta yatılı gelmek.. Gerçekten kendimde değildim rahat bir nefes alacağım bugün yolculadık 4 kişilik aileydiler. Tükenmiş hissediyorum. Kızımı okuldan almaya gitmeden evvel yani tam şuan uyuyacağımm

Ege bölgesi sıcak iklimdeyiz
 Ege bölgesi sıcak iklimdeyiz ❤ Azönce 1.doz tdap aşımı oldum sifa olsun hepimize olanlara olacaklara...
❤ Azönce 1.doz tdap aşımı oldum sifa olsun hepimize olanlara olacaklara...

yarin yazcam doktora mide koruyucu icebiliyormuyum diye..sizde migde agrisi yapiyor mu takviyeler?
 yarin yazcam doktora mide koruyucu icebiliyormuyum diye..sizde migde agrisi yapiyor mu takviyeler?