- 24 Ocak 2023
- 871
- 1.208
- 43
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.081
Ben takip ediyordum hepsini, ayrı ayrı ne olduğunu öğrendim vs. Fakat ne kadar araştırırsan araştır doktor olmadığımız için panik olmaktan başka bi işe yaramıyor. Bize çok anormal gelen doktora normal gelebiliyor.Kızlar ya bi şey merak ettim.
İlk hamile kaldığımızda beta değerlerini falan burada konuşuyorduk sağlıklı mı vs diye bu sitede. Sonra CRL değerleri falan ..
13. Haftadan sonra bakılan değerler değişti tabi . Mesela gelişim olarak doğru haftasını vermesi açısından BPD değeri var. Bunları takip ediyor musunuz ?
günaydınn güzel haberler almana çok sevindim darısı benim ve detaylıyı bekleyen tüm hamişlerin başına bende salı günü gidicem gün yaklaştıkça stresim artıyorGünaydın hamişler
Detaylı ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür her şey yolundaymış28 cm 550 gram olmuş oğluşumm 1 hafta ileride gözüküyor yalnızca. Üstümden yük kalktı sanki. Hepimiz güpgüzel haberler alalım inşallah
Amin inşallahgünaydınn güzel haberler almana çok sevindim darısı benim ve detaylıyı bekleyen tüm hamişlerin başına bende salı günü gidicem gün yaklaştıkça stresim artıyor
MaşallahMerhabalar hanımlar bugün kontrolümüz vardı detaylıdan önce son kez gördük 20+2 400 gram 25 cm olmuş sizin nasıldı bu zamanlar yüzünü göstermiyor sağolsun elleri hep yüzünde
Evet ya son iki kontroldür hep eller yüzde sağlıklı olsunlarda detaylıda görücez inşallahMaşallah
Benim 21+2 de 25 cm 480 gramdıve benimkinin de elleri hep yüzündeydi elleri yoksa kordonu var, yüzünde hep bişey var
Ay bir de kızıyorlar utanmadanEvet ya son iki kontroldür hep eller yüzde sağlıklı olsunlarda detaylıda görücez inşallahiki elide yüzündeydi doktor karnımı baya salladı rahatsız etti kızdı herhalde sonra tekmeler yumruklar attı sanki ilk defa bu kadar hissettim garip bir histi
Evet evet böylesi çok daha doğru . Bende kendimi frenlemeye çalışıyorumBen takip ediyordum hepsini, ayrı ayrı ne olduğunu öğrendim vs. Fakat ne kadar araştırırsan araştır doktor olmadığımız için panik olmaktan başka bi işe yaramıyor. Bize çok anormal gelen doktora normal gelebiliyor.
O yüzden ne kadar az terminolojik bilgi o kadar huzur. Boşuna stres yükledim kendime aylardır. Doktor ufacık bir sorun olsa bile onu söylemekle yükümlü. O yüzden sadece doktorun söylediği sonuca bakmak gerekiyor bence
merhabalar kaç haftalıksınız acaba ben de 22+1 deyim dün sandalyeden ve yataktan kalkarken anlık sağ ve sol kasıklarıma kramp giriyordu sanıyelik ,çok yorulmuştum gün içerisinde cok hareket etmedim ama masabbaşında çalıstıgım için çok oturdum ondan diye düşünmüştüm.akşam dinlenince uzanınca çoğu geçmiş şimdi varla yok arası sancım var iltihap mı yoksa başka birşey mi anlamıyorum bne deSelam kızlar
Benim dünden beri adını tam koyamadığım alt karnımda sancım var. Geçen doktor az bir enfeksiyon yeniden olmuş demişti . Onunla mı alakalı yada gaz mı bilemiyorum. Midem de ağrıyor zaten. Acaba doktora gitmeli miyim?
19+0 ım ben . Ben de dün biraz yorulmuştum ondan diye düşündüm. Dinlendim geçsin diye hala aynı.merhabalar kaç haftalıksınız acaba ben de 22+1 deyim dün sandalyeden ve yataktan kalkarken anlık sağ ve sol kasıklarıma kramp giriyordu sanıyelik ,çok yorulmuştum gün içerisinde cok hareket etmedim ama masabbaşında çalıstıgım için çok oturdum ondan diye düşünmüştüm.akşam dinlenince uzanınca çoğu geçmiş şimdi varla yok arası sancım var iltihap mı yoksa başka birşey mi anlamıyorum bne de
Canım hiç kasma kendini, doktor uyumlu diyorsa sorun yoktur ben de cok takıyordum ki hala sorarım boyunu hesaplar mısınız kaç cm olmuş, kilosu kaç gr cıkıyor diyeOfff ben manyak gibi bunların çetelesini tutuyorum
Bende sorun var galiba ajjsjsjs neyse o kadar abartmamaya çalışayım
Ayy benim de 20+2 de 25 cm 460 gr dı ve eli yüzündeydi oğluşumun bakalım 3 hafta sonra ne cıkacakMerhabalar hanımlar bugün kontrolümüz vardı detaylıdan önce son kez gördük 20+2 400 gram 25 cm olmuş sizin nasıldı bu zamanlar yüzünü göstermiyor sağolsun elleri hep yüzünde
Benimki de detaylıda dürttük diye kaşları çatık çatıkdıAy bir de kızıyorlar utanmadanrahatlarını bozduk küçük insanların
Çok garip bence de yahala tuhaf geliyor. Doğurcaz yine tuhaf gelcek herhalde
Maşşallah kaç haftalık şuanGünaydın hamişler
Detaylı ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür her şey yolundaymış28 cm 550 gram olmuş oğluşumm 1 hafta ileride gözüküyor yalnızca. Üstümden yük kalktı sanki. Hepimiz güpgüzel haberler alalım inşallah
Büyüyünce bile garip geliyor aahahhs vay be ben doğurdum ve kocaman oldu bunu ben mi yaptım evet ben ve gururlu bakış..Benimki de detaylıda dürttük diye kaşları çatık çatıkdıbence doğurunca da içimizde olmasına alıştığımız için garip gelcek
ya hahahah geçen benimkide yaptı onu ne güldüm, şimdi sen söyleyince daha da güldüm hepsi aynı demek kiBenimki de detaylıda dürttük diye kaşları çatık çatıkdıbence doğurunca da içimizde olmasına alıştığımız için garip gelcek
22+1 şu anMaşşallah kaç haftalık şuan
Ben geçen kocama diyorum ki içimden insan cıkarıyorum sen ne yapabiliyosunBüyüyünce bile garip geliyor aahahhs vay be ben doğurdum ve kocaman oldu bunu ben mi yaptım evet ben ve gururlu bakış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?