Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ben takip ediyordum hepsini, ayrı ayrı ne olduğunu öğrendim vs. Fakat ne kadar araştırırsan araştır doktor olmadığımız için panik olmaktan başka bi işe yaramıyor. Bize çok anormal gelen doktora normal gelebiliyor.
O yüzden ne kadar az terminolojik bilgi o kadar huzur. Boşuna stres yükledim kendime aylardır. Doktor ufacık bir sorun olsa bile onu söylemekle yükümlü. O yüzden sadece doktorun söylediği sonuca bakmak gerekiyor bence

günaydınn güzel haberler almana çok sevindim darısı benim ve detaylıyı bekleyen tüm hamişlerin başına bende salı günü gidicem gün yaklaştıkça stresim artıyor

Merhabalar hanımlar bugün kontrolümüz vardı detaylıdan önce son kez gördük 20+2 400 gram 25 cm olmuş sizin nasıldı bu zamanlar yüzünü göstermiyor sağolsun elleri hep yüzünde
Maşallah
Benim 21+2 de 25 cm 480 gramdı ve benimkinin de elleri hep yüzündeydi elleri yoksa kordonu var, yüzünde hep bişey var

Maşallah
Benim 21+2 de 25 cm 480 gramdı ve benimkinin de elleri hep yüzündeydi elleri yoksa kordonu var, yüzünde hep bişey var
Evet ya son iki kontroldür hep eller yüzde sağlıklı olsunlarda detaylıda görücez inşallah iki elide yüzündeydi doktor karnımı baya salladı rahatsız etti kızdı herhalde sonra tekmeler yumruklar attı sanki ilk defa bu kadar hissettim garip bir histi

Ay bir de kızıyorlar utanmadan rahatlarını bozduk küçük insanların
Çok garip bence de ya hala tuhaf geliyor. Doğurcaz yine tuhaf gelcek herhalde

Evet evet böylesi çok daha doğru . Bende kendimi frenlemeye çalışıyorum

Selam kızlar
Benim dünden beri adını tam koyamadığım alt karnımda sancım var. Geçen doktor az bir enfeksiyon yeniden olmuş demişti . Onunla mı alakalı yada gaz mı bilemiyorum. Midem de ağrıyor zaten. Acaba doktora gitmeli miyim?

merhabalar kaç haftalıksınız acaba ben de 22+1 deyim dün sandalyeden ve yataktan kalkarken anlık sağ ve sol kasıklarıma kramp giriyordu sanıyelik ,çok yorulmuştum gün içerisinde cok hareket etmedim ama masabbaşında çalıstıgım için çok oturdum ondan diye düşünmüştüm.akşam dinlenince uzanınca çoğu geçmiş şimdi varla yok arası sancım var iltihap mı yoksa başka birşey mi anlamıyorum bne de

19+0 ım ben . Ben de dün biraz yorulmuştum ondan diye düşündüm. Dinlendim geçsin diye hala aynı.

Offf ben manyak gibi bunların çetelesini tutuyorum
Bende sorun var galiba ajjsjsjs neyse o kadar abartmamaya çalışayım
Canım hiç kasma kendini, doktor uyumlu diyorsa sorun yoktur ben de cok takıyordum ki hala sorarım boyunu hesaplar mısınız kaç cm olmuş, kilosu kaç gr cıkıyor diye

Merhabalar hanımlar bugün kontrolümüz vardı detaylıdan önce son kez gördük 20+2 400 gram 25 cm olmuş sizin nasıldı bu zamanlar yüzünü göstermiyor sağolsun elleri hep yüzünde
Ayy benim de 20+2 de 25 cm 460 gr dı ve eli yüzündeydi oğluşumun bakalım 3 hafta sonra ne cıkacak

Ay bir de kızıyorlar utanmadan rahatlarını bozduk küçük insanların
Çok garip bence de ya hala tuhaf geliyor. Doğurcaz yine tuhaf gelcek herhalde
Benimki de detaylıda dürttük diye kaşları çatık çatıkdı bence doğurunca da içimizde olmasına alıştığımız için garip gelcek

Maşşallah kaç haftalık şuan

Benimki de detaylıda dürttük diye kaşları çatık çatıkdı bence doğurunca da içimizde olmasına alıştığımız için garip gelcek
ya hahahah geçen benimkide yaptı onu ne güldüm, şimdi sen söyleyince daha da güldüm hepsi aynı demek ki
Öyle diyorlar ya, hala içindeymiş sanacaksın eksiklik hissedeceksin diyorlar anneliğin her hali tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…