- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #14.621
Çok şükür gözün aydınKızlarrr detaylıdan geldim çok şükür bin şükür her şey yolundaymışdarısı hepiminizin başına
Ben aldım, ilays diye bi marka kumaşı çok güzel aklında olsunO yüzden sling alcam ben hep kucağımda gezdireyim hep koynumda dursun
memnun musunuz hastaneden, doktordan. bende pazartesi gidicem oraya:)Medipol bölge acıbadem hastanesindeyim ben
O kadar bilgi var kiSosyal medyada foşur foşur sağmazsak olmaz, hemen sağmaya başlamalıyız gibi bir hava var ve herkes pompa reklamı yapıyor. Benim ilk doğumum sezaryendi mesela bebek hemşireleri ve ebeler sütümü masajla falan getirmişti pompa nerde demediler, şimdilerde pompa lazım olsa da bebeğe memeyi reddetmesin diye süt kaşığıyla veriyorlarmış biberonla değil mesela. Bir de aşırı sağım aşırı süt üretimine de neden olup bebeğin memeyi reddetmesine de neden olabiliyormuş. Çalışan anne için durum bambaşka ben de ilk çocukta sağdım ve hatta sünneti 2 aylık olmuştu o operasyon için süt sağıp vermiştim hemşireler içirmişti mesela. Acil durum için pompa alıp steril etmekle uğraşmak da zor olur gibi geldiği için aldım içim rahat etti gerekirse çözeriz sorunu diye. Allah kucağımıza alıp şöyle sağlıkla huzurla emzirmeyi nasip etsin de bir şekilde düzen oturur
Daha dün detaylı ultrason için hastanedeydik Erol Bey yaptı. Doktorumdan da hastaneden de ilgiden de memnunum açıkçasımemnun musunuz hastaneden, doktordan. bende pazartesi gidicem oraya:)
yaren tuba hocaya gitmeyi düşünüyorum bende. doğum paketi satın alıcam. kaliteli hastane olduğunu düşünüyorum bakalım:)Daha dün detaylı ultrason için hastanedeydik Erol Bey yaptı. Doktorumdan da hastaneden de ilgiden de memnunum açıkçası
Ben doğru doktora ulaşmak için çok hastane gezdim burası içime sindi :)
Hangi doktora gidiceksiniz siz :)
Max yetenekleri ne yani ne ne ? Mantıklı soru tabiiBen geçen kocama diyorum ki içimden insan cıkarıyorum sen ne yapabiliyosun
Orda bırakmak lazım ultrasonda ne kadar olduğunu gösteriyor cidden. Sonra işin içine dalınca insan çıldırıyor ahhahaCanım hiç kasma kendini, doktor uyumlu diyorsa sorun yoktur ben de cok takıyordum ki hala sorarım boyunu hesaplar mısınız kaç cm olmuş, kilosu kaç gr cıkıyor diye
Vallahi ben de korkma değil de endişelenmeye başladım o kadar bilgi var ki o kadar ayrıntı var ki deliricem yani bu işin hiç mi iç güdüsel kısmı yok mesela annelerimiz de bu kadar ayrıntının içinde bogularak mı büyüttü bu kadar çocuğu.O kadar bilgi var ki
Neyi nasıl yapıcam bilmiyorum.
Çok zorlanmam umarım azıcık korkmaya başladım
Kaşığı ben de duydum çok daha bilinçlenmişler ne güzel bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı onun da 10gün kadar hastanede kalmış bebeği o da kaşıkla verdiklerini söyledi hiç meme reddi yaşamamış ben de oğlum yoğunbakımda 10gün kaldığında biberon götürdüm Philips avent ona bile bunu biz veremiyoruz çok az akıyor dediler kendileri başka bir biberonun ağzını büyükçe delmişler onla beslemişler 5gün sonra hastanede kalmaya başladım oğlumu yanıma verdiler önce Philips biberona sonra kendime alıştırdım Allahtan alıştırabildim şimdi hastaneler bu kaşık olayına çok dikkat ediyormuş çok sevindiriciSosyal medyada foşur foşur sağmazsak olmaz, hemen sağmaya başlamalıyız gibi bir hava var ve herkes pompa reklamı yapıyor. Benim ilk doğumum sezaryendi mesela bebek hemşireleri ve ebeler sütümü masajla falan getirmişti pompa nerde demediler, şimdilerde pompa lazım olsa da bebeğe memeyi reddetmesin diye süt kaşığıyla veriyorlarmış biberonla değil mesela. Bir de aşırı sağım aşırı süt üretimine de neden olup bebeğin memeyi reddetmesine de neden olabiliyormuş. Çalışan anne için durum bambaşka ben de ilk çocukta sağdım ve hatta sünneti 2 aylık olmuştu o operasyon için süt sağıp vermiştim hemşireler içirmişti mesela. Acil durum için pompa alıp steril etmekle uğraşmak da zor olur gibi geldiği için aldım içim rahat etti gerekirse çözeriz sorunu diye. Allah kucağımıza alıp şöyle sağlıkla huzurla emzirmeyi nasip etsin de bir şekilde düzen oturur
Evet bence de öyleOrda bırakmak lazım ultrasonda ne kadar olduğunu gösteriyor cidden. Sonra işin içine dalınca insan çıldırıyor ahhaha
Canım Allah mecbur bırakmasın da mecbur kalınca sağılıyor işte benim oğlanı ilk günden yanımdan alıp yoğunbakıma götürmüşlerdi enfeksiyonlu doğunca hemen o gün e bebek e gidip süt sağma makinesi almıştım hem sütüm gelsin diye hem bebeğime bir damla da olsa götürebileyim diye geceleri alarm filan kurmuştum kalkıp sağmıştımBende çift diye düşündüm. Kullanıcaz demi ya boşuna almıyoruz. Bazıları sağmayın diyo bazıları sağın sütünüz artar diyor
Tecrübesiz anne olmak çok zor
Çok şükür canım çok sevindimKızlarrr detaylıdan geldim çok şükür bin şükür her şey yolundaymışdarısı hepiminizin başına
Tabi canım sonra meme zor gelir çocuğa kolaylığa alıştı mıKaşığı ben de duydum çok daha bilinçlenmişler ne güzel bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı onun da 10gün kadar hastanede kalmış bebeği o da kaşıkla verdiklerini söyledi hiç meme reddi yaşamamış ben de oğlum yoğunbakımda 10gün kaldığında biberon götürdüm Philips avent ona bile bunu biz veremiyoruz çok az akıyor dediler kendileri başka bir biberonun ağzını büyükçe delmişler onla beslemişler 5gün sonra hastanede kalmaya başladım oğlumu yanıma verdiler önce Philips biberona sonra kendime alıştırdım Allahtan alıştırabildim şimdi hastaneler bu kaşık olayına çok dikkat ediyormuş çok sevindirici
Evet baya mücadele etmek zorunda kaldım alıştırdım sonra ama şimdi aferin dikkat ediliyormuş olması gereken işteTabi canım sonra meme zor gelir çocuğa kolaylığa alıştı mı
Benim doktorum da Yaren Hocamyaren tuba hocaya gitmeyi düşünüyorum bende. doğum paketi satın alıcam. kaliteli hastane olduğunu düşünüyorum bakalım:)
Ben bebek arabasını peg perego city look, Anne yanı park yatağı da kraft paris aldımkızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?