Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Açıklanınca bize de yaz benim de öyle oldu. Geçen gün sonuç çıkmayınca hiç iş yapamadim

Evet adetim gecikince 218 çıktı. Doktorum bidaha beta yapmadı rahim kalınlığı 18 mm gebelikle uyumlu dedi. Fakat kahverengi lekelenmelerim oluyor bikaç gündür bu beni endişelendiriyor. Var mı lekelenme yaşayan?

Eşinizle kan uyuşmazlığınız var mı?

Amin bitanem hepimizin inşallah daha eşime söylemedim
Kız söylesene neden söylemiyorsun
Anladım canım. Kahverengi ben yaşamadım ama yaşayan çok insan var. Progestan kulaniyor musun

Kaç haftalık hamilesiniz ben 5 haftalık hamileyim bendede kahve rengi akıntı oldu bugün doktora gitdim kese etrafında ve ya rahimde kanama yok için rahat etsin bu haftalarda normal Bebek Rahime tutunmaya calişiyor dedi kırmızı kan görürsen o zaman hemen bana haber et dedi zaten bir kez oldu akıntı bir dahada olmadı ama her ihtimale karşi progestan verdi hamileliğimin en başindan beri kullaniyorum iki duşuğum var çunku

Bugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde.

Merhabalar herkese sağlıklı gebelik diliyorum. Sat 27 Mayıs'tı benim testle koyulasma takip ettim 2 gun once ilk kani verdim gecikmenin 6.gunu 13500 geldi beta doktora randevuyu ayin 11 ine aldim 6+3 oluyorum stres yasamak istemedim net olsun istedim

Kanamam başladı çok üzgünüm buda kimyasal gebelik büyük ihtimal herşey Allah'tan çok üzgünüm ama tevekkül edeceğim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Canım benim Allah gönlüne göre sağlıklı gebelik en koşa zamanda kolaylıkla versin, çok üzgünüm şuan bişey diyemiyorum

Merhabaaa. Çok güzel bir değer sen şimdi gitsen bile her şeyini görürsün maşallah.
Benim de 17 temmuz da randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…