Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
24. Haftada daha net oluyor dedi doktor bakalım o haftayı bekliyorum ahahhaha

Küçük bebekler inanılmaz çabuk büyüyorlar ya tombiği doyurmakta mesele
3.5 gibi ideal hahahahaha
Ahahahhaha tombiği doyurmakta mesele doğru diyorsun Amaaan sağlıkla gelsinler bakalım minikler bunları tekrardan şubat gibi konuşuruz inşallah

Şekeri olan bir arkadaşım böyleydi benim ben de şeker yüklemesi olan gün böyle olmuştum mesela. Ev tipi şeker ölçme cihazınız var mı, uyku bastırdığında hiç ölçtünüz mü ya da şeker yüklemesi yaptırdınız mı?

Ahahahaha ilk çocuğun kimseye benzememesi biraz şov olmuş
Benim ilk olacağı için baya heyecanlanıyorum kime benzicek diye

Ahahahhaha tombiği doyurmakta mesele doğru diyorsun Amaaan sağlıkla gelsinler bakalım minikler bunları tekrardan şubat gibi konuşuruz inşallah
İnanın iştahsız çocuk daha zor. Keşke tombik olsalar ya canım kızımla hala uğraşıyoruz

Kızlar benim bacaklarım daha doğrusu bileklerim aşırı şiş. Tansiyonum normal, idrarda kaçak vs yok. Varislerim vardı, bir de oturarak çalışıyorum ya ondan mı acaba bi tedirgin olmaya başladım 1-2 gündür

Varisten olabilir dün akşam pıhtı atıyor felç falan geçiriyorum sandım ileri düzey bir ağrı yaşadım bacaklarımda. Ben varis ameliyatı olduğum için herkesten çok daha fazla oluşuyor ve hızlı ilerledi. Evdeki varis çorabımı giyemiyorum hamileler için olanından alacağım eğer varis varsa çorap giyin diyor doktorlar. Detaylı ultrasondaykende sordum tam boy giymemi önerdi benim için

Kızlar bende geçen hafta antibiyotik kullanımından sonra mantar olduğumu düşünüyorum. Batma kaşıntı acı var çünkü. Doktoruma kontrolüm vardı ama eşimin bacaktaki çapraz bağları koptuğu için araç kullanamıyor benim de tek başıma gideceğim yakınlıkta değil. Napayım ben? Grip bronşit derken o kadar ilaç kullandım ki şimdi bir de mantar çıktı

Fitil verir doktora gitsen bence doktora git onu yaşadım ben çok kötü bişe yada sağlık ocağına gidip yazdırabilirsiniz oda doktorunuz sonuçta

Aksamlari karnim inanilmaz gerginlesiyor ya. Bazen yemegi de kaciriyorum karnim kocaman oluyo sertlesiyo benim gibi olan var mi tutamiyorum kendimi cok istahla yiyip pisman oluyorum
Yiyecekler bu haftalarda gaz yapıyor iyice galiba bende de var.
Kefir içiyorum bagirsaklara iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…