Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
38+0 :) yakindi.200 gr fazla idi ultrason

Kızlar eğer düşüneniniz var ise Doona bebek arabası baya indirime girmiş hepsiburadada

Kızlar ya siz ultrason fotoğrafından size ya da eşinize benzetebildiniz miii bebeği Ahahahahah işteyim durup dururken şunu bi kızlara sorayım perileri geldi
Fotoğrafa kalmadan daha detaylıda yüzünü görür görmez doktorla aaa babası bu dedik ama kızımın ultrason fotoğrafına da benziyor sanki
Bizde ilk oğlan babaya benzer diyorlar özetle hepsi babaya benzeyecek gibi hahahahah
Bizde de oğlan dayıya benzer derler ben babasının kopyası olsun istiyorum ama dayı da olur ya

Ben tdap aşısı ilk dozu 21.haftada yaptırmıştım. İkinci dozu dün 25+3te yaptırdım. Tetanoz grip aşısı gibi zayıflatılmış virüs. Bir zararı yok doktorum da önerdi tek dozun tam koruyuculuğu yok yıl olmuş 2025 Tetanozdan kimseye bir şey olmamalı bunun aşısı var diyor doktorum.

Cokk az oynadi bende, kayda deger bisey degildi yani. Dr un profesyonelligine, cihazin kalitesine göre tabi oynamalar da olabilir

(Ilk dogan)Oglum ikimize de benzemedi dogdugundan beri hep soruyolar hatta dayiya mi benzio diye ama dayi da yok kizimi enteresan bis sekilde insanlarin bi kismi ayni annesi bi kismi ayni babasi diyo karma bisey oldu sanirim. Gözleri mavi, baba da mavi öyle olunca hemen baba denebiliyo bu da var. Göz rengi mühim

Kızlar ben sabah 7.30 da uyanıyorum 2.30 da okuldan gelip uyuyorum hemen uyumadığım zaman resmen vücudum uyuşuyor kalktım yemek yedim ayaklarim kollarim sanki uyuşuyor
Ödemden muhtemelen ama böyle bi şey yaşayan var mı ya
Dün mesela uyumadim hep dışardaydım inanın aksam 9 gibi mahvoldum

Bende bu hafta oldum doktorum ol mutlaka dedi ilk doz boğmaca yaptı sağlık ocağındaki hemşire 1 ay sonra ikinci dozu normal tetanoz yaparız dedi bir sorun yaşamadım çok şükür korkuyordum çünkü

Bu cok aci oluyo ya benim de öyleydi 20 kilo alip 3 kilo bile dogmadi, ikincisi yine 20 kilo läalip 4 kilo dogdu. Bence benim 20 kilo alasim var su an ona dogru gidiyorum yine malesef
İlkinde bu haftalarda ne kadar almistim hatirlamiyorum.total 20 amasuan +6 ile yola devam ediyorum.20 yi bulurmu bilmiyorum

Aksamlari karnim inanilmaz gerginlesiyor ya. Bazen yemegi de kaciriyorum karnim kocaman oluyo sertlesiyo benim gibi olan var mi tutamiyorum kendimi cok istahla yiyip pisman oluyorum

Bende hemen hemen öyleyim uyku konusunda ama uyuma fırsatım olmuyor tek farkımız bu. saat 6.45 te oğlum anne bak yıldızlar gitmiş sabah oldu diyerek kaldırıyor. Yatmıyor da geri bende hazırlık yapıyorum okula. Sonra hep beraber çıkıyoruz ders bitiş saatime göre iki gün13.30 birgün 14.20 de birgün de 16.00 de bakıcısından alıp eve geliyorum. Uykudan ve yorgunluktan patlıyorum ama eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Öğlen uykusuna da yatmıyor oğlum öyle olunca saat 21.00 da en geç oğlumla ikimiz yanyana uyuyoruz. Çünkü bensiz uyumuyor. Hamilelik ten dolsyı da daha çok üzerime geliyor.

Bu arada ayrıntılıya gittim erkek kesin. İsmi inşallah Mehmet Emin olacak. Sonuçlarda iyi çıktı ama suyu fazla çıktı. Şekere dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…