Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sakıncalı bir durumsa bile de 32ye kadar idare ederiz artık ya napalım 3 tane arkadaşım bu yıl 32.haftada nur topu gibi doğurdu 32 totemim var benim
Zamanında gelsinler inşallah ve sağlıkla gelsinler
Bolca dua edicez artık
Sanki bu zamana kadar hızlı geldik ama zaman yavaşladı gibi geliyor .

Kızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?
Ben kızımda kullandım ikizlerde de nasipse onu kullanacağım oda ısısını da ölçüyor ben memnunum kulaktan daha iyi diyorlar ama ben bu olduğu için ekstra almaya gerek duymadim

Evet hepsine bakıldı normal bi sorun yok dediler dinlenicem âuan sariya donuyor hafif kirmizlikta var b8de alttan baktiği icin acaba cok kan grlmiş olabilirmi
Kendinizi çok yordunuz mu bı de özel olucak ama birkiktelik sonrası mi geldi

Evet biraz dışarı yapıp sonra kültür kabına idrarı yapmak gerekiyor birde kültürü yayma islemi yapilirken veya siz idrarı verirken kapak açık kaldıysa o da hastane enfeksiyonundan etkilenip lökosit değeri yüksek çıkabiliyor

kizlar salı günü 23+5 te detaylı ultrasonum var bu zamana kadar hiç kg ve boyunu öğrenmemiştim şuan çok heyecanlıyım çünkü ben yiyip içemiyorum bebeğim beslenebiliyor mu acaba birde 1 haftadır falan akşam 10-11 e kadar enerjim asla olmuyor ama geceleri enerjim artıyor resmen resmen gündüz gece kavramım değişti ne yapacağımı şaşırdım

Evet doktorum kültür bakmadan ilaç vermiyor idrar yolu ile ilgili 2 kere kültür baktıktan sonra ilaç verdi. Ben geçen hafta gittiğimde yine bakalım dedim ama bol su iç öteki randevuda bakalım dedi. 3 litreyi bulmaya çalışıyorum hergün 2 kere çamaşır değişiyorum. Bakalım inş yine yoktur enfeksiyon.

Geçmiş olsun. Hamile olmadığım zamanlar 2 kere demir serumu almıştım ama sonradan dediğiniz gibi bi yan etkisi olmamıştı. Doktorum kanı ilaçlarla yükseltemessek öteki ay bana da damardan vereceğini söyledi. Psikolojik olabilir mi gösterdiğiniz semptomlar sanki o şekilde bi şeye benziyor.

Canım senin bu bazen hissetmeme olayı bebeklerin konumuyla ilgili olabilir plasenta önünde konumlandiklarinda pek hissedilmeye bilir demişti doktorum

Bende de oluyor maalesef bazi geceler ozellikle benimde kol saatim var orada oksijenime bakiyorum rahatliyorum panik ataga uzanmiyor surec .
Bu arada benimde her hafta duzenli gorustugum terapistim var cok memnunum kendime yaptigim en iyi yatirim herkese tavsiye ederim

Kizlar bizim burada hastanede ultrason hakki bitti toplamda 2 kez yapiliyordu zaten detayli ultrasonda sondu artik sadece ebelerimiz takip ediyor bizi . Simdi ozel scan merkezi buldum turk doktorlarimizin onlara gideiyorum sizi doktorlariniz ne kadar surede bir cagiriyor ? her ay giderim diye dusunuyorum. Tabi bizim burdakiler burada ilac yazamiyor tahlil yapamiyor sadece bebegin durumuna bakip Allah korusun bir sorun varsa iletiyor hastaneye gitmemizi soyluyor. Yarin gidecegim insallah

İnşallah yoktur, orayı tamamen kuru tutmanın yolunu bulsak aslında kurtulcaz gibi sorun nemmiş sanırım. Bol su içip sık sık tuvalete çıkmamız gerek, tam üremeye çalışırken idrarla atıcaz çoğalmasına fırsat vermeden. İnşallah bir sonraki muayenelerimizde görmeyiz

Canım senin bu bazen hissetmeme olayı bebeklerin konumuyla ilgili olabilir plasenta önünde konumlandiklarinda pek hissedilmeye bilir demişti doktorum
Benim his kaybı cildimde oldu gibi aslında aşırı gerildi karnım mesela hissetmediğimde açıp bakıyorum hareket görebiliyorum baya baya

Gerçekten dünyanın en iyi yatırımı insanın psikolojisine yaptığı yatırım. İnşallah bebişlerimizin psikolojisini de şu şekil mükemmel yoğurur en iyi mirası bırakırız (anksiyetesiz çocuklar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…