Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay canımm çok geçmiş olsun . Daha da iyi olun inşallah
Bende hamileliğin ilk ayında zehirlenmiştim çok zordu cidden ilaç falan da alamamıştım .
Neyden zehirlendin acaba ?

Ay bende buna sen deyince şimdi baktım bende oysho nun bi çantasını bulmuştum ama bu daha iyi duruyor bunu alabilirim sanırım

Çok geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canım domates konservesi kullanmış mıydın menemende duyunca acaba ondan mı dedim ben de. Geçen de canım nasıl çiğ köfte istemişti neyse dedim nolur nolmaz. Her şeyden korkucaz artık

çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmişti sanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz
Benim bebiş öncesi çok kilo alıp vermekten çatlaklarım var zaten o yüzden hiç çatlıycam korkusu yok zaten çatlamış modundayım ama tabi sırf gerikdiği için sürerim artık kremleri o zamanlar şöyle diyorlardı bana çatlaklar kırmızıysa daha yeni oluştuysa geçme ihtimali var ama beyaza döndüyse kalıcıdır gibi ama beyazlayınca da en azından o kadar dikkatimi çekmiyor inş geçer sizinkilerde

Miniklerimiz sağlıklı olsun da yıl olmuş kaç illa hallederiz onları herhalde yaa

Ben de o konuda rahatım çatlağım zaten

Maşallah size ikiz anneleri sizin yükünüz çok daha zor

Çok geçmiş olsun
Neyden zehirlendiniz

Ay bende buna sen deyince şimdi baktım bende oysho nun bi çantasını bulmuştum ama bu daha iyi duruyor bunu alabilirim sanırım
Çanta aşırı hafif tatlı duruyor kızım olsaydı gül kurusu rengini alırdım Ben kızıma hamileyken gri Tony black'ini almıştım O biraz bayağı büyüktü çok hafifti ince ketendi ama kadınsı çanta tercih etmememin en büyük nedeni eşimin taşımasıydı bunda da muhtemelen O yüzden siyah tercih edebilirim gerçi gri de çok fark etmiyor arkadaşlar aklınızda bulunsun öyle süslü püslü şeyler alırsanız erkeğin takması biraz abese durabilir

Merhaba kızlar biz de bugün doktora gittik oğluşum 441 gram olmuş 22+3 haftaya göre normal mi sizce doktor çok iyi dedi. Ben ssvd istiyorum malum. Bunu 37 hafta sonrası anlayabiliriz dedi bebek durumu rahmin nasıl durumu vs. Ssvd yaptırmaları ile çok ünlü olduğu için doktor umarım bana da hayırlısıyla yaptırabilir. Bu arada bu doktor 37 haftada falan çatı muayenesi önermiyor Çünkü çatının gerçekten fizyolojik olarak bebek doğarken esneyebileceği kanısındaymış. Benim ikinci gebelikte yapar mı bilmiyorum Daha önce sezeryan diye ama onun da görüşü Seyfettin özürlü ol gibi ve bu çok hoşuma gitti Yani bana bakıp senin ilk doğumun sezeryan çatından falan demeyecek çok şükür sağlıkla son haftalara gelebilirim umarım. Boyu da 27cm civarı fl ile 7 çarpımı..bir de kızım da şeker çıkmadığı için şu an aksine kilo alamadığım çok zayıf olduğum için bebekte bir sorun görmediği için suyu ve bebeğin kendisinin çok normal olduğu için çok şükür bana şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi gerekli gördüğünden istiyormuş kan tahlillerim de güzel şu anlık böyle ama ileride bir şüphe olursa tabii ki de değişebilirmiş ama yaptırmama gerek yokmuş

Benden de gelsin 27+1 im 3.trimesterden selamlar
Maşallah çok benziyor tipimiz Ben de 45 kiloyum hala ve sadece karnım var üzülüyordum kilo alamıyorum diye yani ekstra alıp bana kalsın diye ama doktor bugün harikasın falan deyince moralimi yükseltti

Sana şu kadarını söyleyeyim öyle hantal çantalara gerek yok sana linkledikten sonra özelliklerine bakayım dedim geçen bakmamıştım Ben bunu Instagram'da beğenmiştim zaten 950 gram ile 1050 gram bir hevesle alıyoruz öyle bazen hantal falan gerçi benim ilk hc hantal değil ama inanır mısın çanta hala duruyor tam bir erkek çocuğuna göre de olur ama farklılık olsun diye yeniden almak istiyorum hatta dedim kendi kendime hiçbir şey yok pırıl pırıl hala çanta eşim neden bana yine alıyoruz diye sormadı şaşır çok fazla önemli bir şey değil yeterli gözü olsun Çok derin olunca eşya bulmak zor oluyor her zaman doldurmuyoruz dışarı çıkınca çok da büyüğe gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…