- 4 Temmuz 2016
- 191
- 326
- 103
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.361
Saçla alakalı değil aslında ama 3. Trimesterde mide yanmaları artabiliyo malesefMaşallahkilolara geçtik artık benim de bu hafta mide yanması çok arttı, saç çıkmaya başladığı için olabilir belki.
ay ben nutella yemediğim halde aldım o kiloları boşver ye bari de aldığına değsin senin hahahahaBence yogurt kefir cok daha faydalı gayet iyi yapıyosun. Ben süt içiyorum ama canım istediği için dolaptan soğuk soğuk içim ferahlıyomuz da yiyorum ama nutellalı siz bana bakmayın ama sonra off cok kilo alıyorum diye gidip aglarım
Canım bende 24+4 üm bugün , benim bebekte 30 cm 576 gr çıkmıştı tam 23+6 da doktor iyi sorun değil demişti ama bende kilo aldırmaya çalışıyorum sürekli . Muz tahin yiyorum birde çok yemiyordum şu an haftada 3 avakado yemeye çalışıyorum. Onun dışında çiğ kuruyemiş ve ceviz gibi şeyler.. İnşallah bir sonraki kontrolüm 28. Haftada olmuş olcak kilo almış olurkızlar merhaba dün kontrolüm vardı, 24+4 haftalığım. doktorum bebeğin suyunun sınırda olduğunu sıkıntılı durum olmadığını ama arttırmam gerektiğini, bebeğin biraz daha iyi beslenmesi gerektiğini söyledi, bol su içerek protein ağırlıklı beslen dedi, benim gibi bir durum yaşayan var mı? nasıl arttırıcağım bebeğin suyunu? bide 30 cm 638 gram dedi nasıl kilo aldırıcağım çocuğa bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kefirde çok faydalı ama gaz sorunu için süt içemiyorsanız laktozsuz yada Jersey de deneyebilirsinizBen süt içemiyorum gaz yapıyor yayoğurt veya kefir tüketmeye çalışıyorum her gün. Ama bazen komple salıyorum
Laktozsuzda içemedim denedim ama, sütü çok sevmediğimden de olabilir. Kefir veya yoğurda daha çok dikkat ettim bağırsaklarıma iyi geliyor diye. Ben çok aşırı titiz beslenemiyorum zaten fenalık geliyorKefirde çok faydalı ama gaz sorunu için süt içemiyorsanız laktozsuz yada Jersey de deneyebilirsiniz
Anladım, söylentilerin çoğu uydurma çıktıSaçla alakalı değil aslında ama 3. Trimesterde mide yanmaları artabiliyo malesef
Ne güzel yaa maşallahLaktozsuzda içemedim denedim ama, sütü çok sevmediğimden de olabilir. Kefir veya yoğurda daha çok dikkat ettim bağırsaklarıma iyi geliyor diye. Ben çok aşırı titiz beslenemiyorum zaten fenalık geliyor
İlk gebeligimde suyum azdı, bol bol taze sıkılmış havuç suyu içtim suyunu arttırmak için.. faydası oldu mu bilemiyorum ama son günlere kadar beni idare etmişti en azından suyun azalma hızı yavaşlamıştı. Bu arada bugün muayene oldum 24+1im 650gr ve kilosu gayet iyi dedi aramızda çok fazla gün yok.kızlar merhaba dün kontrolüm vardı, 24+4 haftalığım. doktorum bebeğin suyunun sınırda olduğunu sıkıntılı durum olmadığını ama arttırmam gerektiğini, bebeğin biraz daha iyi beslenmesi gerektiğini söyledi, bol su içerek protein ağırlıklı beslen dedi, benim gibi bir durum yaşayan var mı? nasıl arttırıcağım bebeğin suyunu? bide 30 cm 638 gram dedi nasıl kilo aldırıcağım çocuğa bilgisi olan paylaşabilir mi?
Yaa kıyamam. Balık yiyebiliyor olman süper ama bence etten daha faydalıNe güzel yaa maşallah
Ben hala yemek yemekte zorlandığım için ne yiyebiliyorsam onu yiyorum
Tek sevdiğim faydalı şey balık ve süt :))
Et tavuk ve içine salça giren hiç birşeyi hala yiyemiyorum -9 dan -4 e düştüm onu da mantı yiyerek hallettim sanırım
havuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunuİlk gebeligimde suyum azdı, bol bol taze sıkılmış havuç suyu içtim suyunu arttırmak için.. faydası oldu mu bilemiyorum ama son günlere kadar beni idare etmişti en azından suyun azalma hızı yavaşlamıştı. Bu arada bugün muayene oldum 24+1im 650gr ve kilosu gayet iyi dedi aramızda çok fazla gün yok.
muzla tahini deniyimm bende teşekkür ederimm :)Canım bende 24+4 üm bugün , benim bebekte 30 cm 576 gr çıkmıştı tam 23+6 da doktor iyi sorun değil demişti ama bende kilo aldırmaya çalışıyorum sürekli . Muz tahin yiyorum birde çok yemiyordum şu an haftada 3 avakado yemeye çalışıyorum. Onun dışında çiğ kuruyemiş ve ceviz gibi şeyler.. İnşallah bir sonraki kontrolüm 28. Haftada olmuş olcak kilo almış olur
maşallah cevizi de bi sevemiyorum yaCeviz kaşar peyniri günde 1 bardak süt bunlar kilo aldırıyor yiyebilirsen bide avokado benim arkadaşım son ayda cevizi çok tükettiği için bebişi 3 kilodan 4.500 doğmuş
çok teşekkür ederimmm deveci armutunu ilk defa duyuyorummCanım havuç ve deveci armudunun bebeğin suyunu arttırdığını biliyorum. Özellikle havuç. Bebeğe neler kilo aldırıyor bi ara kızlar yazmıştı burada dur bakalım buluruz ya da yazarlar yine
Bebişin için yiceksin valla yapacak bişe yokmaşallah cevizi de bi sevemiyorum ya
Çok takılmayın böyle şeylere bence ya ben ilk gebelikte kuruyemişten tiksindim hiç yemedim bunda da yemiyorum kızım gayet sağlıklı doğdu çok şükür şimdi de sağlıklı. Zararlı şeyler tüketmedikçe kim ne yiyebiliyorsa onu yesin.Bebişin için yiceksin valla yapacak bişe yok
Ben takılmıyorum ben ne olursa onu yiyorum sadece fikir olarak ceviz kilo aldırıcı olduğu için söyledim herkesin kendi kararı yer yemez ne kilo aldırır demiş bende söyledim tamamen kendine kalmış bişe yemezse kilo almaz diye bişe de söylemedim sadece sevmiyorsan bile yemeye çalışın demek istedimÇok takılmayın böyle şeylere bence ya ben ilk gebelikte kuruyemişten tiksindim hiç yemedim bunda da yemiyorum kızım gayet sağlıklı doğdu çok şükür şimdi de sağlıklı. Zararlı şeyler tüketmedikçe kim ne yiyebiliyorsa onu yesin.
Ben yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs deBen takılmıyorum ben ne olursa onu yiyorum sadece fikir olarak ceviz kilo aldırıcı olduğu için söyledim herkesin kendi kararı yer yemez ne kilo aldırır demiş bende söyledim tamamen kendine kalmış bişe yemezse kilo almaz diye bişe de söylemedim sadece sevmiyorsan bile yemeye çalışın demek istedim
Mesajları okurken paketli ve yenilmese daha iyi olan bişeyi yerken ben hauqkwjajwhwBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?