- 31 Ocak 2025
- 476
- 427
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #18.121
Geçmiş olsun,aşıdan kaynaklı mı bilmiyorum ben de iki oz oldum bir ay arayla ama geçnlerde aynı şekilde gaz mide şişkinlik sıkıntısı yaşadım çok çok zor 3 gün geçirdim acilde serum ve parol taktılar biraz olsun rahatlattı . mide yanması içinde bir tane lansor ıv vurdular çok iyi geldi en azından rahatlattı. çok kötüyseniz gitmekte fayda var biraz olsun rahtlatır çok geçmiş olsun tekrardanKızlar ben dün ikinci tetanoz aşısını oldum bugün tüm kemiklerim ağrıyor resmen belim sırtım kollarım bacaklarım aşıdan dolayı olabilirmi birde kanımda ve idrarında enfeksiyon çıktı ondan kaynaklı olabilirmi diye düşünüyordum başına gelen varmi dün gece uyuyamadım midenin şişliği geçmiyor kendimi kötü hissediyorum yatınca midemdekiler agzima geliyor gibi sizin başınıza geldimi aksam bir acile gidip serumlu yaptırsam diyorum bana akıl verirmisiniz
Akşam iş çıkışı gideyim bende kendimi hic iyi hissetmiyorum belki rahatlatır biraz da olsa karnım şiş acıkmıyorum midem hic erimiyor hep şişGeçmiş olsun,aşıdan kaynaklı mı bilmiyorum ben de iki oz oldum bir ay arayla ama geçnlerde aynı şekilde gaz mide şişkinlik sıkıntısı yaşadım çok çok zor 3 gün geçirdim acilde serum ve parol taktılar biraz olsun rahatlattı . mide yanması içinde bir tane lansor ıv vurdular çok iyi geldi en azından rahatlattı. çok kötüyseniz gitmekte fayda var biraz olsun rahtlatır çok geçmiş olsun tekrardan
canım ben de aşı oldum da böyle olmadım bir gitsen için rahatlar gibi ama şişkinlik östrojen progesteron etkisi de olabilirAkşam iş çıkışı gideyim bende kendimi hic iyi hissetmiyorum belki rahatlatır biraz da olsa karnım şiş acıkmıyorum midem hic erimiyor hep şiş
Daha dün ultrason muayenesi vardi onun icin içim biraz rahat ama yinede karnım acıyor resmen midem şişti komple yani kendimi iyi hissetmiyorum en kısa şekildecanım ben de aşı oldum da böyle olmadım bir gitsen için rahatlar gibi ama şişkinlik östrojen progesteron etkisi de olabilir
gaz, yediğin içtiğin, belini ya da ayaklarını üşütme vs. Benim bikaç haftadır bir oluyor bu geçmesini bekliyorum açıkçasıDaha dün ultrason muayenesi vardi onun icin içim biraz rahat ama yinede karnım acıyor resmen midem şişti komple yani kendimi iyi hissetmiyorum en kısa şekilde
Olabilir havalar da soğudu artık üşüttük mü acaba ya hamileliğimin en zor günlerini geçiyorum gece ağrıdan oturup ağladım o kadar yanigaz, yediğin içtiğin, belini ya da ayaklarını üşütme vs. Benim bikaç haftadır bir oluyor bu geçmesini bekliyorum açıkçası
o da dönemsel bence 25. haftada ağrım sızım oldu eyvah bundan sonrası ne olcak dedim geçen hafta çiçek gibiydi mesela 28, bu hafta pelvik ağrısı siyatik ağrı şişkinlik rahatsız edici bir sürü şey bir arada. Çevremle ettiğim kavgaları falan da arttırıyor bu durumOlabilir havalar da soğudu artık üşüttük mü acaba ya hamileliğimin en zor günlerini geçiyorum gece ağrıdan oturup ağladım o kadar yani
O Çarşamba günü girmiş en son
Yaa girip yazmamış yani bir sorun mu var acaba Bikaç ay önce en son kasık ağrısı vardıO Çarşamba günü girmiş en son
Aynen öyle gerçekten insanın gününü geçtim saati bile uymuyor birbirine ama dün gördüm maşallah o kadar mutlu oldum ki benimki 1 hafta onden gidiyor 950 gram olmus sok oldum resmen 750 falan bekliyordum ben yanakları falan tombik tombik olmuş öyle görünce de hiç ağrılarımdan şikayet etmek istemiyorumo da dönemsel bence 25. haftada ağrım sızım oldu eyvah bundan sonrası ne olcak dedim geçen hafta çiçek gibiydi mesela 28, bu hafta pelvik ağrısı siyatik ağrı şişkinlik rahatsız edici bir sürü şey bir arada. Çevremle ettiğim kavgaları falan da arttırıyor bu durumÇektiğimiz çileden sonra sefanın güzelliği evresi için sabrediyoruzzz :)
Bende de dünden beri öyle. Hareket var ama az hissediyorum. Plesanta bebeğin önünde oldugu için olabilir diyor videolar. Sende de öyleyse belki ondandır
Ara ara hissediyor musun yoksa az hissettiğin için mi sen telaş yaptın ?
Hani hiç hissetmezsen ki bi arkadaşım dolu dolu bi gün hiç hissetmemiş çok korkmuş ama sonra hareketlenmiş
Çikolata yiyip biraz hareket edersen akşama hareketleniyor bende denemiştim işe yaramıştı
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinGayet normal hiç endişe etmeyin. Az da olsa hissetmek yeterli. Bazen şişlik, bebeğin pozisyonu her şey etkiliyor. Ben iki gün hissetmemiştim bebeği geçen haftalarda kontrole gittiğimde içerde çok hareketliydi ama pozisyonu dik olduğu için hissedemediğimi söyledi doktor.
Az hissetmeniz normal bu dönemlerde haftanız arttıkça daha sık hissedeceksiniz.
Valla bizimkiler de aynı ufak ufak destek verirsin yiaa modundalar nasıl olacak bilmiyorum ama destek falan veremembeen isteğim bi sorun olmazsa 37 ye kadar çalışmak aslında ama beni de yormaya başladı sürekli kızımı ve yapılacakları düşünüyorum odaklanmakta zorluyo birde her gün ofise geliyorumbende ücretsiz izin+ kısmi çalışmayla en azından 8-9 ayına kadar bebeğimle kalmak istiyorum ama bakalım nasıl olucak özel sektörde bunu başarabilecek miyim benimkiler şimdiden 1- 2 ay sonra evden destek olursun ya demeye başladı
Ay ne güzel gelmiş izin zamanın, ben de bekliyorum işte gelsin de çıkayım artık diyeBen mühendisim sahada çok aktiftim hak ettiğim gün çıkarım diyordum haftaya cuma iznim başlıyor 29da çıkmış olacağım fabrika duruşta olacak normalde 30da hak ediyorum şükürler olsun inanamıyorumbence zorlanıyorsanız gittiği yere kadar götürüp bırakın en küçük bir riski bile eleyelim önemli olan sağlıkla sükunetle vaktinde doğurmamız sonrasına sonra bakarız
Aşırı yorgunluk artık normal herhalde ya, biz yarın 28 oluyoruz, bitti enerjim sıfır zorla çalışıyorum evden çalışıyor olmama rağmenYa bende o kadar sıkıldım ki içerde yıllık iznim var onu kullanabiliyorsam onu kullanıcam 28. Hafta gibi çıkıcam belki birde iş verenim rahat. Biraz töleransta tanıyabilir. Ama aşırı yoruldum işe gitmek istemiyorum artık
37’yi beklemeyeceğim ben ya yasa çıksın Ocak sonu izindeyim inşallah, çok zorlanıyorum çünküBen de ofisteyim dışarıda da halletmem gereken işler oluyor mental ve fiziksel çok yoruluyorum37ye kadar nasıl dayanacağız bakalım inşallah yeni düzenleme çıkar en azından süre artmış olur
ahhahahah ay onlar bize destek versinlerValla bizimkiler de aynı ufak ufak destek verirsin yiaa modundalar nasıl olacak bilmiyorum ama destek falan veremem
Ay ne güzel gelmiş izin zamanın, ben de bekliyorum işte gelsin de çıkayım artık diye
Aşırı yorgunluk artık normal herhalde ya, biz yarın 28 oluyoruz, bitti enerjim sıfır zorla çalışıyorum evden çalışıyor olmama rağmen
37’yi beklemeyeceğim ben ya yasa çıksın Ocak sonu izindeyim inşallah, çok zorlanıyorum çünkü
AminTemizlik muhteşem, yeni doğan yoğum bakımı ve kadın doğum yoğum bakımı da çok iyi yılın sağlık kuruluşu ödülünü almış. Ondan fiyatları da arttırmışlardır.
Geçenlerde arkadaşımın kuzeni başka bir özel hastanede doğum yaptı doğumda komplikasyon oluşmuş ve Medipol Mega'ya sevk etmişler orda tedavisi tamamlanmış. Bu durum düşüncemi netleştirdi. Doktorları da çok ilgili. Doğum yapan rahat 10 tanıdığım var hala yine olsa yine orayı seçerim diyorlar.
Para her türlü kazanılır, ödenir. Sağlığımızdan önemli değil hiçbir şey.
İnşallah herkes bütçesine uygun vip hizmet
Tamamdir canım çok teşekkür ederimBen geçen hafta yurt dışına çıktım 5 günlüğüne bazı günler 26 bin adım atmışım çok şükür bir sıkıntı olmadı, gezmeyi seven biriyseniz ve size iyi geleceğini düşünüyorsanız bence gidin gezin bana çok iyi geldiÖncesinde ve sonrasında dr kontrolüne gittim ama hatta rahim ağzı uzunluğuma filan baktırdım doktorum da sıkıntı yok git dedi öyle ayarlayıp gittim
Yoktur umarım işi olduğundan yazmamıştırYaa girip yazmamış yani bir sorun mu var acaba Bikaç ay önce en son kasık ağrısı vardı
Bunu ne zaman ve nasıl oluyoruz canım başvuru nasıl oluyorİlk çocukta bir kere alınıyor
2. Çocukta 1500 her ay 60 aya kadar
3. Çocukta 5000 her ay 60 aya kadar
(İkisinde de 60. Aylar dahil)
Hastaneye zaten laf yok muhakkak iyidir, fiyatlar arası uçurum çok ama malesefMedipol Mega ya gidiyorum. Doğumumu da orada yapacağım. 2025 fiyatları Normal doğum 45, zorunlu sezeryan 60, isteğe bağlı sezeryan 100 bin tl. Hastane çok güzel, çok hijyenik ve ilgililer çok fazla tanıdığım orada doğurdu çok tavsiye ettiler. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için fiyatlarda biraz indirim olacak ama tabi 2026 zamları nasıl olacak göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?