Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Geçmiş olsun,aşıdan kaynaklı mı bilmiyorum ben de iki oz oldum bir ay arayla ama geçnlerde aynı şekilde gaz mide şişkinlik sıkıntısı yaşadım çok çok zor 3 gün geçirdim acilde serum ve parol taktılar biraz olsun rahatlattı . mide yanması içinde bir tane lansor ıv vurdular çok iyi geldi en azından rahatlattı. çok kötüyseniz gitmekte fayda var biraz olsun rahtlatır çok geçmiş olsun tekrardan

Akşam iş çıkışı gideyim bende kendimi hic iyi hissetmiyorum belki rahatlatır biraz da olsa karnım şiş acıkmıyorum midem hic erimiyor hep şiş

Akşam iş çıkışı gideyim bende kendimi hic iyi hissetmiyorum belki rahatlatır biraz da olsa karnım şiş acıkmıyorum midem hic erimiyor hep şiş
canım ben de aşı oldum da böyle olmadım bir gitsen için rahatlar gibi ama şişkinlik östrojen progesteron etkisi de olabilir

canım ben de aşı oldum da böyle olmadım bir gitsen için rahatlar gibi ama şişkinlik östrojen progesteron etkisi de olabilir
Daha dün ultrason muayenesi vardi onun icin içim biraz rahat ama yinede karnım acıyor resmen midem şişti komple yani kendimi iyi hissetmiyorum en kısa şekilde

Daha dün ultrason muayenesi vardi onun icin içim biraz rahat ama yinede karnım acıyor resmen midem şişti komple yani kendimi iyi hissetmiyorum en kısa şekilde
gaz, yediğin içtiğin, belini ya da ayaklarını üşütme vs. Benim bikaç haftadır bir oluyor bu geçmesini bekliyorum açıkçası

gaz, yediğin içtiğin, belini ya da ayaklarını üşütme vs. Benim bikaç haftadır bir oluyor bu geçmesini bekliyorum açıkçası
Olabilir havalar da soğudu artık üşüttük mü acaba ya hamileliğimin en zor günlerini geçiyorum gece ağrıdan oturup ağladım o kadar yani

Olabilir havalar da soğudu artık üşüttük mü acaba ya hamileliğimin en zor günlerini geçiyorum gece ağrıdan oturup ağladım o kadar yani
o da dönemsel bence 25. haftada ağrım sızım oldu eyvah bundan sonrası ne olcak dedim geçen hafta çiçek gibiydi mesela 28, bu hafta pelvik ağrısı siyatik ağrı şişkinlik rahatsız edici bir sürü şey bir arada. Çevremle ettiğim kavgaları falan da arttırıyor bu durum Çektiğimiz çileden sonra sefanın güzelliği evresi için sabrediyoruzzz :)

Aynen öyle gerçekten insanın gününü geçtim saati bile uymuyor birbirine ama dün gördüm maşallah o kadar mutlu oldum ki benimki 1 hafta onden gidiyor 950 gram olmus sok oldum resmen 750 falan bekliyordum ben yanakları falan tombik tombik olmuş öyle görünce de hiç ağrılarımdan şikayet etmek istemiyorum

Bende de dünden beri öyle. Hareket var ama az hissediyorum. Plesanta bebeğin önünde oldugu için olabilir diyor videolar. Sende de öyleyse belki ondandır

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için haklısınız endişe etmemek gerekmiş. Sağlık ocağında bir kaç dakika kalp ritmine bakıldı, her şey yolundaymış şükür yine de iyi yaptın geldin dediler, içim rahatladı

Valla bizimkiler de aynı ufak ufak destek verirsin yiaa modundalar nasıl olacak bilmiyorum ama destek falan veremem
Ay ne güzel gelmiş izin zamanın, ben de bekliyorum işte gelsin de çıkayım artık diye
Aşırı yorgunluk artık normal herhalde ya, biz yarın 28 oluyoruz, bitti enerjim sıfır zorla çalışıyorum evden çalışıyor olmama rağmen
Ben de ofisteyim dışarıda da halletmem gereken işler oluyor mental ve fiziksel çok yoruluyorum 37ye kadar nasıl dayanacağız bakalım inşallah yeni düzenleme çıkar en azından süre artmış olur
37’yi beklemeyeceğim ben ya yasa çıksın Ocak sonu izindeyim inşallah, çok zorlanıyorum çünkü

ahhahahah ay onlar bize destek versinler

Amin

Tamamdir canım çok teşekkür ederim bende gideceğim büyük ihtimal

Kızlar 26. Haftaya girdim bugün sabah uyandığımda sağ göğüs kısmım ıslanmıştı hafif yapışkandı süt müydü gelen ilk bebeğim olacak böyle bir şey yaşayan var mı mümkün mü

Hastaneye zaten laf yok muhakkak iyidir, fiyatlar arası uçurum çok ama malesef istanbulda herşey çok pahalı kızımın özel sağlık sigortası var o hep en iyi hastanelerden yararlanıyor çok şükür ama ben doğum için orta halli bir yer arayışı içindeyim gideceğim yerde yoğunbakımının yeterli olması temizlik olmasi öncelik inşallah çok fazla zam yapmazlar bakalım yıl atlasın fiyatlar netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…