- 28 Ocak 2024
- 776
- 334
- 23
- 27
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Gecikmenın 3. Gunu sabah ilk idrarla yaptım kan vermedım henuzgünaydın gecikme oldu mu kan verdiniz mi hayırlı olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmenın 3. Gunu sabah ilk idrarla yaptım kan vermedım henuzgünaydın gecikme oldu mu kan verdiniz mi hayırlı olsun insallah
çok rahat duyulur içini ferah tutYaa ne güzel bende 6+4 olucam perşembe randevum var bende duyarım inşallah
evet canım, benim tüm değerlere bakıldı, yaşım 37 ilk gebelik bide o sebeple ben de istedim korkudan çünkü öncesinde gidip baktırmamıştım en son 1 yıl önceymişKızlar doktorlarınız hamilelikte genel yapılan testleri yaptı mı??
hadi inşallah canım sende gel lütfenGecikmenın 3. Gunu sabah ilk idrarla yaptım kan vermedım henuz
Demirim çok düşük çıktı bugun sonuc göstermeye geldim doktor yine bakalım ultrasonla dedi iki kese gördü. Şimdi özele geldim. Buranın cihazları daha iyi baktırıp emin olacağımevet canım, benim tüm değerlere bakıldı, yaşım 37 ilk gebelik bide o sebeple ben de istedim korkudan çünkü öncesinde gidip baktırmamıştım en son 1 yıl önceymiş
o sebeple bakıldı hepsine, ona göre ilaç vs yazılıyor sanırım.
geçen mide bulantılarım başladığı için prilam yazdı, bide folit asit devam ediyorum o kadar.![]()
Aaaa 2 kese miDemirim çok düşük çıktı bugun sonuc göstermeye geldim doktor yine bakalım ultrasonla dedi iki kese gördü. Şimdi özele geldim. Buranın cihazları daha iyi baktırıp emin olacağım
Hayırlı olsun kan verin netlessin saglikla gelsinKızlar gunaydın bende bu gruba dahil olucam sanırım
Bugün daha iyiyim, sanırım böbreklerimi üşüttüm, parol içtim dün sadece. Hastaneye gidemedim. Işyerinden izin alamıyorum malesefhastaneye mı gitsen acaba ya bana cok ağrın olursa mutlaka gel dediler
Hamilelikten dahi olsa cok normal bu agrilar hic kafanizi takmayin benim bu 2.hamileligim oglumdada yasadim suanda yasiyorum ilk haftalar ozellikle aglatacak kadar agrim plur belde kasiklarimda yan taraflarda hatta bazen bacaklardaBugün daha iyiyim, sanırım böbreklerimi üşüttüm, parol içtim dün sadece. Hastaneye gidemedim. Işyerinden izin alamıyorum malesefYarın kadın doğuma gideceğim yine de
Çok teşekkür ederimHamilelikten dahi olsa cok normal bu agrilar hic kafanizi takmayin benim bu 2.hamileligim oglumdada yasadim suanda yasiyorum ilk haftalar ozellikle aglatacak kadar agrim plur belde kasiklarimda yan taraflarda hatta bazen bacaklardakanama ile beraber degilse hic merak etmeyin
MaşallahDemirim çok düşük çıktı bugun sonuc göstermeye geldim doktor yine bakalım ultrasonla dedi iki kese gördü. Şimdi özele geldim. Buranın cihazları daha iyi baktırıp emin olacağım
Evet çünkü her bebek farkli her hamilelik farkli 5.de olsa insan heyecanlaniyor herseyi unutmus gibi oluyor.biz dun esimle doktora gittik doktor birden kalp atislarini acinca gözlerimiz doldu ya o minicik seyin kalbi var Rabbimin mucizesi bu mucizeye her yasadiginda sukredilir sagsalim kucaklarimizada alalım inşallahÇok teşekkür ederimkanama yok çok şükür. Sancım da azaldı. Benim de ikinci biliyor musunuz, ama sanki ilk gibi acemi hissediyorum kendimi
![]()
Normal bendede yoktu 5.haftadan sonra olmaya basladi suan tekrar azaldı meselakızlarr selamm, 4+3'teyim. hiç göğüs hassasiyetim yok. sizce normal mi?
Benim de ilk gebeliğim 37 deydi. Şimdi 40'ta ikinciye hamileyimevet canım, benim tüm değerlere bakıldı, yaşım 37 ilk gebelik bide o sebeple ben de istedim korkudan çünkü öncesinde gidip baktırmamıştım en son 1 yıl önceymiş
o sebeple bakıldı hepsine, ona göre ilaç vs yazılıyor sanırım.
geçen mide bulantılarım başladığı için prilam yazdı, bide folit asit devam ediyorum o kadar.![]()
Çok heyecanlı bir şey gerçekten. Zor da olacak biliyorum bu yaşlarda ama Allah kolaylığını verir inşallah. Size de hayırlı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallahYaaamesajınızı okuyunca sen nirdeydin seni verene kurban diye sevesim geldi sizi
Mesajınız ilaç gibiHayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
![]()
belirti olsa dert olmasa dert. kasık ağrım var biraz ve sindirim düzenim değişti ama göğüslerde tık yok. tedirgin olmuştum, duyunca rahatladım teşekkürler :)Normal bendede yoktu 5.haftadan sonra olmaya basladi suan tekrar azaldı mesela![]()
İki kese mi hadi bakalım hayırlısı olsunDemirim çok düşük çıktı bugun sonuc göstermeye geldim doktor yine bakalım ultrasonla dedi iki kese gördü. Şimdi özele geldim. Buranın cihazları daha iyi baktırıp emin olacağım
Bizim yaş grubundan çoğalıyoruzBenim de ilk gebeliğim 37 deydi. Şimdi 40'ta ikinciye hamileyim![]()