- 28 Ağustos 2013
- 624
- 701
- 303
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.461
Ah canım benim ne yazacağımı bilmiyorum, ne denir bilmiyorum ama Rabbim ne verirse en hayırlısını verir unutma, vardır bunda da bi hayır diyip devam etmek zorundayız olan ve olmayan herşey içinBen bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi

sımsıkı sarılıyorum sana canım benim
 sımsıkı sarılıyorum sana canım benim 

Ben de 2. Çocuk düşünüyorum 3 aydır deniyoruz ama bakalım nasip, henüz olmadı, gebe kalmayı kolaylaştıran uyguladığınız bi şey var mıdır önerilere açığım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben de 2. Çocuk düşünüyorum 3 aydır deniyoruz ama bakalım nasip, henüz olmadı, gebe kalmayı kolaylaştıran uyguladığınız bi şey var mıdır önerilere açığım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 

sağlıkla kucağınıza alın
 sağlıkla kucağınıza alın  

aklına böyle şeyler hiç getirme. Ben bazen oğlum kucağıma çok gelşyor, ağır da artık 17 kilo. Korkuyorum ama yavrumu da mahrum edemem bana ihtiyacı var sonuçta o da bebek. Sonra bir aydınlanma geliyor, Rabbim isterse bırakır, isterse alır. Bana karnımdaki yavrumu nasip ettiyse eğer ben taş taşısam karnımda kalır. Eskiden çocuk istemeyen kadınlar ağır işler yaparlarmış ki çocuk düşsün. Buna rağmen yaşayan o kadar bebiş varmış ki. Rabbim senin karnındaki benim karnındaki ve buradaki herkesin karnındaki bebişleri bizlere nasip etti. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza
 aklına böyle şeyler hiç getirme. Ben bazen oğlum kucağıma çok gelşyor, ağır da artık 17 kilo. Korkuyorum ama yavrumu da mahrum edemem bana ihtiyacı var sonuçta o da bebek. Sonra bir aydınlanma geliyor, Rabbim isterse bırakır, isterse alır. Bana karnımdaki yavrumu nasip ettiyse eğer ben taş taşısam karnımda kalır. Eskiden çocuk istemeyen kadınlar ağır işler yaparlarmış ki çocuk düşsün. Buna rağmen yaşayan o kadar bebiş varmış ki. Rabbim senin karnındaki benim karnındaki ve buradaki herkesin karnındaki bebişleri bizlere nasip etti. İnşallah sağlıkla alacağız kucaklarımıza  Bu arada aynı haftalarda beta hcg hormonlarımız aynıydı. O da çok güzel gidiyor senin. Hiç endişelenme
 Bu arada aynı haftalarda beta hcg hormonlarımız aynıydı. O da çok güzel gidiyor senin. Hiç endişelenme 

Düşükler sağlıklı olmayan bebekler, böyle olması bebek için de sizin için de en iyisi ama gönle bunu anlatmak tabi ki çok zor
 Düşükler sağlıklı olmayan bebekler, böyle olması bebek için de sizin için de en iyisi ama gönle bunu anlatmak tabi ki çok zor 

iyi yapmışsın
 iyi yapmışsın  Nasıl olsa bırakacak bir vakit
 Nasıl olsa bırakacak bir vakit