• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
kizlar yemek borusu tahriş olan yokmu ne yapabilirim bunun için kusmaktan zedelendi yüksek ihtimalle kusarken hep kan geliyor yutkunurkende çok zorlanıyorum 🥹🥹 doktorum tuzlu gargara önerdi ama benim daha aşağıda olduğu için gargaranın bir etkisi olmayacak
Zamanla geçecek canım ama önce kusmaların bitmesi gerekiyor
Vücut kendini onarıyor deşiğin gibi aşağıda olduğu için garagaranın pek bir etkisi olmayacaktır
Bir de bebek büyüdüğü için kusarken boğaz ağrısına karın ve kaşık ağrısı da ekleniyor
Allahım tez vakitte kurtarsın ikimizi
Kustuktan sonra panik atak gibi birşey başladı bende sinirlerim kaldırmıyor sanırım

Arkadaşlar yüzünde çile benzer lekeler çıkann oldumu
Bugün fark ettim çilden daha büyük koyu sarı gibi
Zaten yüzüm sivilcelenmişti bide lekeler çıktı :(
Hamilelik çilim sağ ayağımın üzerinde çıktı benim hep
Sanırım hamileliğin bana yaptığı tek kıyak bu :)

Bugün 2. Kez devlette muayene oldum ilki eski bir devlet hastanesiydi cihazı falan çöptü ahaha bugün şehir hastanesine gittim kaydım olsun diye. Yukarılara da cinsiyet fotosu bıraktım. Gayet iyiydi bence cihaza bağlı. Ay sonu özele gideceğim ama içimde şüphe kalmadı dımdızlak ortadaydı😄
Evet burda da cok netti hatta kordonu bile gördüm henuz 10 haftada ben bile anladım. Burda sadce devlete giden arkadaşlar da 15,16 haftada öğrenmiş yanılma olmadan cinsiyet 🙈 hayırlı olsun sağlıkla kucagına all. Ben 12 haftada p.piyi gördüm aslında çok netti. Kordonla karsmyosa erkek dedi dr biraz teyitlemeye gidiyorum diyelim devlete de🤫

Kızlar 16. Haftamdayım gece uyurken karnımın sol tarafının şişip sertleştiğini gördüm hafif okşar okşamaz dağıldı şeylik normale döbdü karnım. Henüz erken bir hafta değil mi bebeğin toplanması için başka korkulacak bir şey olabilir mi (2 gecedir oluyor gündüzleri hiç olmadı) başına gelen nolur yapabilir mi veya bilgisi olan💙
Birkaç gecedir öyle uyanıyorum. Sol taraf benim de. Göbeğe yakın. Kasılma mı bebek mi ben de tam anlamadım. Ama dün gündüz de bir defa oldu. Bebek hareket etti bence.

Bu sabah bildiğiniz sucuklu yumurta koktu burnuma ona uyandım hatta biri mutfakta kahvaltı hazırlıyor diye düşündüm hahsh
5 dakika önce krep diye ağlıyordum ben de kdkckd bizim kahvaltı bağımlılığı hahdhs ya sizde de sabahın köründe uyanmalar başladı mı? 1 aydır falan sabah 8de dikiliyorum ayağa alarmsız, gece kaçta yattığım fark etmiyo

Yaa neler dedi başka anlatamam😂
Dur bak gül diye söylüyorum sen gül ama ben sinirden kudurdum
Benim 9ay karnımda taşıdığım tüp bebekle zor yollardan geçip kavuşacağım bebeğimi baş aşağı sallıcakmış boynu uzun olsun diye
O an eşim müdahale etti yoksa ciddi ciddi kavga moduna geçiyodum🤦‍♀️
Benm annemde banyo yaptırdıktan sonra öyle sallama değil ama ayaklarından tutup kaldırırdı doğum sonrası dr lar yapar ya o şekilde bi kaç kere yaptı büyük kız hakiketen uzun bacakları özellikle dr bile demişti. Ama 2. Kızda ben 1 den sonra yapma dedim oda tmm dedi ından mı bilemem nırmal boyda kısa filan değil ama boyu normal 😅😂 ama veb kendi anneme gğveniyorum sanırom o lohusalık vs kaynana yapsa ilkşnden sonra asla çağırmazdım yıkamaya ilk doğumın19 yaşında ve mink bi bebiş olunca yardıma htiyaç duyuyordu insan 😇

Kizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
İlk kızım malwsef mama ve bez heo alerji yaptı. En son kendim pirinç unu ile mama yapuyordum 3 aylıktı bez ise o zamanlar primadan tut baby turko bim a101 hepsi pişik ama öyle bmyle değil kanlı oluyor kanıyırdu trovazol kullanıyorduk hatta ben açık bırakıyırdum ıslak bez koyuyordum vs vs en son bim markası daha az pişik yaptığı için onla devam ettik cok sukur erkenden de çişe alışmıştı

5 dakika önce krep diye ağlıyordum ben de kdkckd bizim kahvaltı bağımlılığı hahdhs ya sizde de sabahın köründe uyanmalar başladı mı? 1 aydır falan sabah 8de dikiliyorum ayağa alarmsız, gece kaçta yattığım fark etmiyo
Ben genelde erken uyanan bi insanım fark etmedim🤭 ama duymuştum erken uyanma ve uykusuzluk yaptığını

Back
X