• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Güzel sonuçlar alırsın inşallah Rabbim tüm bebeklerimize sağlık nasip etsin💕
kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan

Eklentiler

• d30ba7c4-40b6-4bf1-bb0d-84cb7b0c5d61.webp
    d30ba7c4-40b6-4bf1-bb0d-84cb7b0c5d61.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_5041.webp
    IMG_5041.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar dünden beri sağ böbrek tarafım ağrıyor. Önce bel kemigimde hissediyordum şimdi de sağ yan tarafım aciyo ve rahatsiz edici. Rahim büyümesi vs bunun o ağrıyla ilgisi var mı acaba? Yoksa bir doktora gitmeli miyim bilemedim.

kizlar yüksek riskli çıkmış dediler cok gerginim suan hic bisey anlamadım acil amniyosentez diyolar anlıyormusunuz sonuclardan
canım hemen moralini bozup kendini strese sokma ikili test sadece risk hesaplıyo ve doğruluk payı %85 civarı amniyosentezden önce fetal yaptırabilirsin orda doğruluk oranı %99 a yakın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Yok beybiii benim ilk gebeliğim 🥹💖
Ben bildiğin sudan cıkmıs balık gibi ne yapcagını neyin nasıl olacağını bilmeyen cinstenim . Benim de eşim bugün tutuyor belki bi şey hissederim diye ama hissedemedi 🥹
Tam olarak kaç haftadasın canım ben İlk gebelikte 16 haftada hissettim Ama ortalama 18 ile 20 diyorlar 😍😍

Kızlar 19+4üm bugün ilk defa karnım çok sertleşti gerildi. Bu normal midir? Yaşayan var mı. Karnıma dokunduğumda gepgergindi
Merhaba dediğin durum kısa süreli ise rahim kasılmasıdır. Endişelenme artık yavaştan yalancı kasılmalar artacak. Bebek bir yerlerde toplanıyor gibi oluyor sonra geçiyor

valla deliye vuruyorum ama korkmuyor değilim kilodan 🤦🏻‍♀️ 20 civarı alacakmışım gibi geliyor bana da
Ya size o kadar imreniyorum ki ben 45le hamile kaldım mideden 43e düştüm prilama erken baslasam zayıflamazdm zaten halihazırda yaz başında 5 kilo almıştım O kadar zayıftı ki düşünün. Smdı azıcık almaya başladım anca 15 haftalgm. Şöyle 18 kg alsam da bana kalsa dyorum bol bol. Ama yok geri kalan 5.5 ayda ben de alırım ınsallah 😔

Kızlaar şükür iyi kızımız bu doktora da sordum haftasına uyumlu dedi cm ve gramını sormayı unuttum heyecandan🤭
Cinsiyeti tekrar sordum kız dedi💞
Maşallah maşallah gözün aydın insan o kadar çok şey unutuyor ki ben not olarak yazdığım halde bile onları unuttum en son 🥲🥰

Kızlaar şükür iyi kızımız bu doktora da sordum haftasına uyumlu dedi cm ve gramını sormayı unuttum heyecandan🤭
Cinsiyeti tekrar sordum kız dedi
Annen için çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır evinize dönersiniz, bebişin içinse çok sevindim herşey yolundaymış çok şükür 🤲🏻

Aynı şeyleri yaşıyorum. 14 15 16. Haftamda daha fazla hissediyordum. Sonra durdu bir ara. Hatta ne olur ne olmaz diye ara randevuya gittim. Şimdilerde tekmeleri biraz daha rahat hissetmeye başladım. Bazen idrar kesene vuruyor onu hissediyorum 😅 ama gün gectikçe daha çok artacak gibi 🥰
Sorma gerçekten o haftalarda daha çok hissediyordum şaşkınım 😄😄 yakındır güçlü vuruşlar ama 🥰
Sonuçlar gerçeği yansıtmayabilir inşallah herşey yolundadır 🤲🏻
Kizlar kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben 19 dayim, 3.5 kg almisim😵‍💫
16+3 bir anda 1,5 kg birden aldım şimdilik yola bu şekilde devam 🙈

Ya size o kadar imreniyorum ki ben 45le hamile kaldım mideden 43e düştüm prilama erken baslasam zayıflamazdm zaten halihazırda yaz başında 5 kilo almıştım O kadar zayıftı ki düşünün. Smdı azıcık almaya başladım anca 15 haftalgm. Şöyle 18 kg alsam da bana kalsa dyorum bol bol. Ama yok geri kalan 5.5 ayda ben de alırım ınsallah 😔
Keşke kilo sana versem 🩷
Ben de almamak isterdim çok kilolu geçmişim var direk top gibi oluyorum nerdeyse 9-10 falan aldım

Back
X