- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #13.421
Merhaba bende aynı sorunla uğraşıyorum 5 gündür. Nasıl çözdünüzKızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....

ilk aylar sanırım tulum daha çok giyilir. Patikli patiksiz, çıtçıtlı fermuarlı ne önerirsiniz? Bir de yenidoğan, 0-3 Ay ve direkt 3 Ay yazıyor bazı markalarda. Ne farkları var? Uzun kollu tutumları 0-3 Ay ya da 3 Ay, kısa kolluları da yaz için 3-6ay ya da 6ay şeklinde mi alayım?
 ilk aylar sanırım tulum daha çok giyilir. Patikli patiksiz, çıtçıtlı fermuarlı ne önerirsiniz? Bir de yenidoğan, 0-3 Ay ve direkt 3 Ay yazıyor bazı markalarda. Ne farkları var? Uzun kollu tutumları 0-3 Ay ya da 3 Ay, kısa kolluları da yaz için 3-6ay ya da 6ay şeklinde mi alayım? 

bekunis hap verdi doktorum doğal yolla çözmek için buraya yazmıştım olmadı bekunis kullandım sonra düzene girdi zaten hapsız da çıktım bir süre
 bekunis hap verdi doktorum doğal yolla çözmek için buraya yazmıştım olmadı bekunis kullandım sonra düzene girdi zaten hapsız da çıktım bir süre 

hepsinde tatlış tatlış uyusunlar bebisler
hepsinde tatlış tatlış uyusunlar bebisler zirve mobilyaya da gittik orayada bi çizim yaptırdık bakalim
zirve mobilyaya da gittik orayada bi çizim yaptırdık bakalim 

prilam varsa sabah aksam iç o cok iyi geliyor
 prilam varsa sabah aksam iç o cok iyi geliyor ben oda yapmayacağım direkt yanımda olcak inşallah bebişim
 ben oda yapmayacağım direkt yanımda olcak inşallah bebişim şimdi online kendi bedenimde sipariş versem mi diye düşünüyorum.
  şimdi online kendi bedenimde sipariş versem mi diye düşünüyorum. 

eşime yazdim hemen bende bizde aynı sorunlar yaşamayalım mazallah doğumdan sonrada getirir onlar mobilyaları potansiyel varmış
eşime yazdim hemen bende bizde aynı sorunlar yaşamayalım mazallah doğumdan sonrada getirir onlar mobilyaları potansiyel varmış