Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
165 boyum 53.8 kiloyum . Ya ben kalca mi falanda olcerek verdim ama small yok yani buyuk geldi dusuyor belimden cok kotu gorundu uzerime oturmadi yani
İşte insan güvenemiyor hiç bende instagram da bi kaç butik buldum böyle triko elbiseler varya giydikçe açılıyor onlardan alayım diyorum hem kışın da rahat olur ✨

Kızlar denk geldikçe bebiş kıyafetleri almaya başlayayım diyorum ama deneyimli annelerden yardım istiyorum 😃 ilk aylar sanırım tulum daha çok giyilir. Patikli patiksiz, çıtçıtlı fermuarlı ne önerirsiniz? Bir de yenidoğan, 0-3 Ay ve direkt 3 Ay yazıyor bazı markalarda. Ne farkları var? Uzun kollu tutumları 0-3 Ay ya da 3 Ay, kısa kolluları da yaz için 3-6ay ya da 6ay şeklinde mi alayım? 🌸

Kızlar ben mi atladım görmedim kabızlıkla uğraşan var mı son bikaç haftadır bu konu hayat kalitemi etkiliyor öneriniz var mıdır? Kayısı bende bir işe yaramadı bu arada....
Kayisi bana hic ise yaramiyor ya , her aksam kuru erik yiyorun 3 tane ilik suyla cok sukur hemen rahatliyorum.

Merhaba bende aynı sorunla uğraşıyorum 5 gündür. Nasıl çözdünüz
Ben doğal yolla çözemedim açıkçası kayısı erik vs yiyorum tatlı tatlı anca 😂 bekunis hap verdi doktorum doğal yolla çözmek için buraya yazmıştım olmadı bekunis kullandım sonra düzene girdi zaten hapsız da çıktım bir süre

Beşik ahşap aldım ben almiladan üst geçidin oradan. Anne yanı 2 tane sığdıramayacağım yatak odasına diye şunlardan aldım ☺️
Eki Görüntüle 3666103
Bunlarda çok tatlı ❤️hepsinde tatlış tatlış uyusunlar bebisler🫠
Ayy biz daha oda hazırlığına geçemedik 🤭zirve mobilyaya da gittik orayada bi çizim yaptırdık bakalim

Bunlarda çok tatlı ❤️hepsinde tatlış tatlış uyusunlar bebisler🫠
Ayy biz daha oda hazırlığına geçemedik 🤭zirve mobilyaya da gittik orayada bi çizim yaptırdık bakalim
Ön yargı edindirmek istemiyorum ama bilip susamayacağım zaten kinimiz de hala taze 😂 ben yeni evliyim, evin mutfağını ve kapılarını zirvede yaptırdık kabus gibiydi evimiz de yakın eşim hala her geçtiğimizde söyleniyor haberiniz olsun 😂 kapılar söylenenenden çok geç geldi uzun sürelerce kapısız evden çıktık esprisi döndü. Tezgamız başta kırık geldi biri fark etti de takılmadan geri çevirdik sonra haftalar aylar sürdü.

Kendi bedeninde maternity kismindan aliyorsun degil mi ? Hala oyleyse belki arada kalmistir bedenin
İzmir'de bi çarşı var orada bir sürü hamile kıyafeti satan vardır denerim diye gitmiştim, sadece 1 tane bulabildim adam da demedi ki kendi bedenini alırsan olur. Büyük aldım ben de :( şimdi online kendi bedenimde sipariş versem mi diye düşünüyorum.

Kızlar bugün halsizlik var üstümde hiç halim yok. Ağrım sızım yok ama enerjim düşük bi sorun yoktur di mi? Bu haftalar ilk haftalardan daha korkutucuymuş yani ters bişey olucak diye yüreğim ağzımda sürekli, gerçi ben kanama yaşadığım için mi böyle hissediyorum bilmiyorum. 30. Haftalara sıkıntısız gelsem rahatlıcam ama böyle tedirgin geçiyor.

Ön yargı edindirmek istemiyorum ama bilip susamayacağım zaten kinimiz de hala taze 😂 ben yeni evliyim, evin mutfağını ve kapılarını zirvede yaptırdık kabus gibiydi evimiz de yakın eşim hala her geçtiğimizde söyleniyor haberiniz olsun 😂 kapılar söylenenenden çok geç geldi uzun sürelerce kapısız evden çıktık esprisi döndü. Tezgamız başta kırık geldi biri fark etti de takılmadan geri çevirdik sonra haftalar aylar sürdü.
Tüh ya sen şimdi yazinca benimde içim kürt düşürdün 🤣eşime yazdim hemen bende bizde aynı sorunlar yaşamayalım mazallah doğumdan sonrada getirir onlar mobilyaları potansiyel varmış 🤣
Bizim çocuk odasında kolon var odamızda normal, büyük sayılmaz,ölçüyü sığdıramıyoruz yataklar çok büyük duruyor odada 🙄
Senin bildiğin çocuk mobilyası yapan bi yer varmi acaba özel ölçüyle

Back
X