• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ben de İzmir'deyim nerde hamile kıyafetleri satılır hiç bilmem. Deneyerek almak istiyorum ama bulantıdan gezme fırsatım da yok. Ebebekte falan satılıyor müdür acaba
Kemeraltına gitmiştim kesin çok vardır diye. Ben bulamadım, daha önce açık olanlar kapanmış. Şimdi online bakınıyorum artık🤷🏻‍♀️

Evet normal kaçıncı haftadasın
Bende yaşadım endişeleniyor insan ister istemez
Rahim bağlarının kuvvetlenmesi
Pelvik bölgenin değişmesi gibi çok sebebi var
Kanaman olmadığı sürece bi sıkıntı yok
Belki cinsel ilişkiye ara verebilirsin
23. haftaya girdim. Nedensiz bir endişe geliyor sürekli kanama mı var diye bakıyorum ama bir şey yok. Daha dün zaten ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaydı. Çok teşekkür ederim cevap rahatlattı :KK200:

Çok düşük çıkmış ama senin de önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum . Ama senin için rahat etmicekse tabi erkene al . Doktor sonucunu gördü mü ? Yada sen yazabiliyor musun ?
Birde idrar verirken orta idrar diye geçiyor öyle ver ilk biraz dışarı sonra kutuya son kısmı yine dışarı ben o zaman negatif çıktım hatta dün yine öyle verdim yine negatif çıktı. Bende de bakteri var bende ona baktırıcam ama benim muayene haftaya pazartesi o yüzden bekliyorum bakalım

Orta idrarı bilmiyordum. Bir sonraki testi öyle yapayım. Bir deneyeyim sistem üzerinden doktora yazabiliyor muyum. Olursa onu deneyeyim. Teşekkür ederim 🙂

Kemeraltına gitmiştim kesin çok vardır diye. Ben bulamadım, daha önce açık olanlar kapanmış. Şimdi online bakınıyorum artık🤷🏻‍♀️
Canım hamile kıyafeti olarak e bebekte ve msvibahçe babymall mağazasında bulursun ama deneme kabini yok. Ben bi beden büyük tayt almıştım kilo alacağım vs diye rahat giyiyorum. Karşıyaka, kemeraltı vs yerlerde kıyafet satan yerler yok maalesef. Pantolonları da trendyoldan aldım ben.

Tedirgin olma bol sıvı alcaz elimizden geleni yapıcaz. Benimki de diğerinde ağrım geçmişti ama idrar yolu enfeksiyonu bitti mi diye tahlil yaptırmamıştım. Ki zaten taş çatlasın 1 ay oldu yapılan ilk testte yine var. Bir şey olmaz inşallah sen tedavi verirlerse yine ol bol su iç
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Antibiyotik kullanmışmıydınız gebelikte🙏🏻

Kiyafet almaya basladiniz mi kizlar ? Hangi urunden kac takim almak lazim tam mart ortasi geliyor bebislerimiz, ilk gebeligim ne alacagimi da cok bilemiyorum. Hastane cikisi aldim simdilik😂
Ben de martın ilk haftası doğurdum geçen yıl. Çok alma hemen küçülüyor dediler salak gibi dinledim tabiri caizse 3 parça yenidoğan bedenli kıyafet aldım yıkayıp yıkayıp giydirdim en son fenalık geldi annem gitti 5-6 parça daha aldı 🤣 1-2 ay giydirdim valla onlar bile büyük geldi
0-3 aylıklar düşün çuval gibi oluyordu yenidoğanlar bile eller kollar boşa çıkıyordu hemen
Zıbın da aldım ilave olarak. 10’ar parça aldım ortalama. Hem beyaz çıtçıtlı zıbın. Hem de üst kıyafeti. Çok çiş ve kaka oluyor ilk zamanlar. 2 parçayı makineye atmak da zor. Bomboş dönüyor sonra. Bi de neden 0-3 ay giydirip çocuğumu palyaçoya çeviriyorum dedim ya🤣
Bu arada 51 cm 3,5 kilo doğdu
Kıyafet bedenini buna göre kıyaslarsınız.
İri bebek doğarsa benim dediğim size uymaz.

Canım hamile kıyafeti olarak e bebekte ve msvibahçe babymall mağazasında bulursun ama deneme kabini yok. Ben bi beden büyük tayt almıştım kilo alacağım vs diye rahat giyiyorum. Karşıyaka, kemeraltı vs yerlerde kıyafet satan yerler yok maalesef. Pantolonları da trendyoldan aldım ben.
Mavibahçe'dekini bilmiyordum canım sağol. Ben de trendyola bakıyorum.

DeFacto da var hamile pantolonu ben ordan aldım
23. haftaya girdim. Nedensiz bir endişe geliyor sürekli kanama mı var diye bakıyorum ama bir şey yok. Daha dün zaten ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaydı. Çok teşekkür ederim cevap rahatlattı :KK200:
Teşekkürler bı bakayım ben de. İnternetten tayt siparişi verdim ama eşofman takımı lazım şimdilik

Merhaba güzel hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir 🫠
Benim bir sorunum var bu ara 🥲 göğüs uçlarım aşırı ama aşırı kaşınıyor, nemlendiriyorum ama yetmiyor sanırım. Sizde var mı benzer bir durum? Ne yapabilirim? 🥲

Dün tetanoz aşısı oldum. Şuansa midem çok kötü ekşiyor yanıyor, istifra etme noktasında. Böyle yan etki yaşayan var mı? Belki magnezyum yaptı bilemedim.

Merhaba kızlar ben bugün korktum baya aglama krizlerine falan girdim en son içimi size anlatmak istedim bugün 5 gibi falan kasıklarıma kramp girdi ama nefesimi kesecek türdendi gün içindede karnımda şişlik bir rahatsızlık vardı aynı zamanda ben çalışıyorum dunde kendimi yordum biraz temizlik yapcam derken neyse kramp girince ben çok korktum biraz bekledim bebeğim hareket etti ama içim rahat etmedi 5 bucukta iş çıkışı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yapıldı ama değerlerim hepsi normal başlangıç olabilir dediler 2 ilaç verip gönderdiler ama hala oturup kalkarken falan ağrım oluyor başına gelen varmi neden olabilir yarın kadın doğuma gitmelimiyim bana akıl verirmisiniz kendimi çok kötü hissediyorum

Merhaba kızlar ben bugün korktum baya aglama krizlerine falan girdim en son içimi size anlatmak istedim bugün 5 gibi falan kasıklarıma kramp girdi ama nefesimi kesecek türdendi gün içindede karnımda şişlik bir rahatsızlık vardı aynı zamanda ben çalışıyorum dunde kendimi yordum biraz temizlik yapcam derken neyse kramp girince ben çok korktum biraz bekledim bebeğim hareket etti ama içim rahat etmedi 5 bucukta iş çıkışı acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler tahlil yapıldı ama değerlerim hepsi normal başlangıç olabilir dediler 2 ilaç verip gönderdiler ama hala oturup kalkarken falan ağrım oluyor başına gelen varmi neden olabilir yarın kadın doğuma gitmelimiyim bana akıl verirmisiniz kendimi çok kötü hissediyorum
Canım korkma bebek iyise ya yorgunluktan, ya idrar yolu enfeksiyonu, ya gaz, ya kramp magnezyum eksikliği. Doktora tabii git ama bebek iyise diğer seçenekler kalıyor ki sanıyorum diğer seçenekleri tercih edersin. Onlara da çare bulunur ya da zaten dinlenince geçicek. Bebek iyi olduğu halde ne zaman bir ağrı sızı yaşasam doktorum işe gitmeyiver izin al yat diyor iyi geliyor ben de çok aktif çalışıyorum uzun süre uzanmak gerçekten ilaç bazen.

Back
X