• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Dün gece rüyamda 29. Haftada nişan(doğum belirtisi akıntı) geldiğini görüp çok üzülüp uyandım galiba plesantayı kafaya çok taktım.
Yine az önce düşünürken kızım tekmeledi kendime geldim🥹🥹
Herşey çok güzel olucak lütfen olumlu düşün kızını üzme annesi oda hissediyor üzüldüğünü 🥹

Kızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah 🙏🏼
Neler aldınız bakalım
18+4 ikinci tremesterin birinciden farkı yok bende + sorunlar da var hayırlısıyla geçecek inşallah 🤲 çok inanarak direniyorum ya da ilerliyoruz diyim şimdiden herşeyi hazır etme imkanım olsa yapardım yine aldık birşeyler park yatagi ayrıca içine yatagini nevresimi yastığı dolap puset birkaç takım kiyafet 2 biberon 2 emzik çorap patik vs. Kasım cikmadan bebek arabasinıda alırız büyük ihtimal bu ay alışveriş ayı olacak bizim için cidden ay sonuna kadar favoridekileri sırayla alicam🙂çok ıvır zıvır var ne kadar alırsak kar en son bez stoğu 😅

Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim

Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm

Canım ölçüyo musun tansiyonunu ağrı olduğunda? Kaç çıkıyor?
Evet ölçüyorum 13e 6 arasında en yüksek olanı buydu ama benim genelde 10a 6 falandır ondan dolayı biraz evham yaptım Sanırım yemekten dolayı oldu ve demir ilacımı biraz geç saatte aldım o gün, o etki etti.
Şimdi iyiyim ama takip ediyorum.
Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🫶

Ben maalesef hiç geçmiyor bazende ama yapicak bişe yok ilaç iç yine aynı doktorum hamilelerde sık görülen bir durum dedi
Bende de maalesef geçmiyor yine idrar kültürümde üreme olmuş bu 3. Artık yine ilaç verecek doktorum bakalım. Bu sefer mide bulantısı yapıyor gibi hatta dün istifra ettim ilk tirmesterde bile kusmamıştım :(

Bende de maalesef geçmiyor yine idrar kültürümde üreme olmuş bu 3. Artık yine ilaç verecek doktorum bakalım. Bu sefer mide bulantısı yapıyor gibi hatta dün istifra ettim ilk tirmesterde bile kusmamıştım :(
Doktorda sürekli antibiyotik vermek istemiyor bana ne kadar önlem alsak bile oluyor kaderimiz yapacak bişe yok sağlıklı olsunlar da 🥹

Back
X