Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Bu arada önceki mesajlarda ultrasonda kesenin şekliyle alakalı konuşulmuş. Bu doktorun ultrason probunu tutuş açısıyla ve cihazın ayarlarıyla ilgiliymiş. Bunu kendi kendime de teyit ettim, bi ultrasonumda yuvarlak kesem, bir diğerinde ise fasulye şeklinde (başka doktorlar)

Çok güzel bende 4+5 de keseyi gördüm bi hafta sonra tekrar cagırdı duyar mıyım acaba kalbi zaman gecmiyor cuma günü gideceğim
Sat la uyumlu muydu kese
Ben det gecikmesinden on gün sonra gitmiştim ilk kese ve yolc sac için. 5+5 kalp ıcn bana erken geldi ama yolc sacı ve bebegı görmek için cagırmıs olabilr yine erken

Sat la uyumlu muydu kese
Ben det gecikmesinden on gün sonra gitmiştim ilk kese ve yolc sac için. 5+5 kalp ıcn bana erken geldi ama yolc sacı ve bebegı görmek için cagırmıs olabilr yine erken
Ben gecikmemden 13 gün sonra 23 değerle öğrendim 10 gün sonra kese gözüktü 4+5 dedi geç yumurtlamısım yani son adet tarihime göre 7 haftalık falan olması lazımdı

kızlar bunu izleyin rahim boşluğu kese değildir. Tam anlamıyla anlatıyor Y Yolcu4069
Bende bunu izledikten sonra ultrason kağıdına bakınca fark ettim incecik bir şekilde ve tam yumarlak. Böyle bakınca benim de kesem yamuk duruyor ama dikkatli bakınca oyle değil.

Eklentiler

• 1000147649.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 110
Yaaa hayirli uğurlu olsun ama bazen 6. haftadan sonra tek yumurta ikiz olayı var ise gözükebilirmis. Zaten suan embriyo oluşumun yeni başladı. Biraz daha bekleyelim bakalım
Hayırlısı olsun balım hakkımızda 2 oğlum var Rabbim sağlıklı şekilde nasip etsin birde kızım olsun çok isterim ama ne verirse kabulüm belki dediğin gibi iki kız falan çıkar

Hayırlısı olsun balım hakkımızda 2 oğlum var Rabbim sağlıklı şekilde nasip etsin birde kızım olsun çok isterim ama ne verirse kabulüm belki dediğin gibi iki kız falan çıkar
Nisan anneleri çoğunlukla kiz istiyor gibi. Rabbim gönlümüze gore hayirli sağlıklı evlatlar versin hepimize

Kızlar selam 6+0 da kese ve yolk sac gözüktü ama bebişi görmek ve kalp atışı için 10 gün sonraya çağırdı, bir kaç gündür çok midem bulanıyor özellikle sabahları uyanınca.. birde yüzümde yağlanma artışı ve sivilceler çıkıyor sizdede var mı

Kızlar bugün yoğun bir karin şişliği ve 0 hassasiyet ile uyandım ve Dr kağan beyi izlemekten helak oldum. Adam sanki beni teselli etmek için konuşuyor ama ben anlamıyorum gibi. Kussak bie dert kusmamak bie dert. Bunları yaşayan var mi

Aa gerçekten mi hiç bilmiyordum çok şaşırdım

Bende de dün aşırı mide bulantısı vardı uyuyamadım bile bugün sabah kalktım hiçbir şey yok insan ne düşüneceğini şaşırıyor ya

benim de çok fazla sivilcem oluyor sürekli yüzümü yıkamak istiyorum normalde hiç sivilceye meyilli bi cildim yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…