Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Teşekkür ederim devam ederse doktora gideceğim kontrolüm cuma günü inş her şey yolunda gider bebiş büyümüştür daha embriyo olarak gözüküyordu 6. Haftada gitmiştim en son.Şimdi kontrol var sonra 1 ay sonra çağıracağım dedi doktorum

Bunu ilk kez buradan duydum benim kess bayağı büyümüştü embiryo en köşede duruyordu saklanmıştı ama sanki karemsiydi hatırladığım kadarıyla doktor ekstra bir şey söylememişti vajinal bakmıştı

Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı olsun inşallah herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini Benim Nisan sonu ama büyük ihtimalle mayıs başı olarak görünüyor ama mayıs grubu yok henüz. Bir şey soracağım. Bat günü beta 244 çıktı, 2 gün sonra 1639 çıktı. 7 kat artış var yani. Normal mi sizce?

kızlar benim karnım şişti baya ya göbek mi gaz mı bebek mi anlamadım artık kilo mu aldım acaba bu kadar erken böyle çıkamaz heralde koca bir göbeğim var 9+ 3 teyim bulantı tiksinme devam ama bir şekilde yiyorum yemek çünkü yemezzsem daha kötü oluyo 2 saatte bir bişeyler yememi istiyo ağzım hiç boş kalmazsa sorun yok sizde durumlar nasıl rutin kan tahlillerimde de bir eksiklik çıkmadı 12. haftadan sonra multivitamin ve d vitamini takviyesine başlayacağız dedi doktor

benim değerimi yüksek görünce doktor ikiz olabilir demişti canım ikiz değilmiş ama belki sende de öyle bir durum olabilir

Korkuyorum ve herkes bulantim cok diyor olsa bir dert olmasa bir dert
herkeste aynı belirtiler olmuyor hiç korkma doktorumda söyledi her gebelik farklı diye ben bir öncekinde hiç bu kadar sıkıntı çekmemiştim bulantım vardı ama o bulantı değilmiş şımarıkllık yapmışım göğüslerimde hasssiyet hiç olmaz normalde regl döneminde falan da ilk defa böyle bişey yaşıyorum belki snin bebişin seni yormak istemiyordur ne kadar güzel rahat rahat geçirirsin hamileliğini keyfini çıkar ben bir kurtulsam bulantıdan hayata geri dönecek gibi hissediyorum şimdi halim yok enerjim yok bişey yapmaya ağzımda hep kötü bir tat bana da bu zor geldi mesela böyle hayal etmemiştim :):):) sağlıkla gelsinler de allahın izniyle gerisinin önemi yok bugün iyiysen tadını çıkar yarın kötüysen ona göre yaşa gibi bir şeye dönecek bir süre hayatımız

Merabalar bende 9+6 bugün
Midem bulantım çok azda olsa devam ediyor ama önceki günler gibi şiddetli değil elhamdülillah. Yorgunluk halsizlikte azaldı. İştahım geldi ama yine çok fazla yiyemiyorum..
Çok şükür 9. Haftam iyi geçiyor :)

oh maşallah çok sevindim hepmiz tez zamanda rahatlarız inşallah

Bazen gaz gibi değil de sadece şişkinlik hissedince biraz baktım progesteron hormonu artınca da şişkinlik oluyormuş

Gerçekten oyle bazen yersiz geliyor kendimizi sıkıyoruz rabbim hepimize kolaylık versin buna da sukur demekten başka çaremiz yok

Benim de mide bulantım 3-4 gün çok yoğun sürdü hatta acillik bile oldum. Sonra ki gün gayet iyiydim ama bende de aşırı karın şişliği oluştu. Hala da devam ediyor. Midem sanki ağzına kadar su dolu hatta arada ağrı giriyor anlamadım bende ama normaldir diye düşündüm bide ben su içsem bile çok idrara çıkamıyorum yani eskiden olsa 1 bardak su içsem lavaboya koşardım şimdi bu şişkinlikten sonra oda yok sende de öyle mi

Aynı şekilde bende de kabız gibi desen degil cok su içiyorum ama idrara cikma oranım cok düşük. Bu mu şişlik yapıyor anlamıyorum. Bir problem olsaydı doktor bir ay sonra gel demezdi bence demiii

Aynı şekilde bende de kabız gibi desen degil cok su içiyorum ama idrara cikma oranım cok düşük. Bu mu şişlik yapıyor anlamıyorum. Bir problem olsaydı doktor bir ay sonra gel demezdi bence demiii
Evet evettt aynısıyız ve benim de mide bulantım kesildikten sonra başladı bu. İdrara çok çok az çıkıyorum yani su da içiyorum ama anlam veremedim bence şişlik yapan da bu zaten. Bence bir sıkıntı yoktur ya içimizi ferah tutalım ama cidden bu şişkinlik çok kötü yani yemek şişkinliği gibi de değil hiç yaşamamıştım böyle bir şey sanki içimde bir balon var. Hatta yüz üstü bile uzansam sanki artıyor. Bide sabahları uyanınca hala biraz midem bulanıyor ama kusacak gibi falan değil ağzıma bir şeyler attığım zaman geçiyor hemen

Benimde oyle hep yanı başımda çubuk kreker var. Bu şişlik bende batmaya dönüyor gibi anlamadım ki. Herkesin cok farklı keşke bu hamilelik belirtileri tek tip olsaydı

merhabalar, kabızlık da yaşıyor musunuz? benim tuvalet düzenim alt üst oldu 1 aydır öğrendiğimden beri. Şu an 8+3teyim. Bi süre kayısı erik yiyerek idare ettim ama şimdi mide bulantısından onları da yiyemiyorum tuvalete de çıkamıyorum.

Benimde oyle hep yanı başımda çubuk kreker var. Bu şişlik bende batmaya dönüyor gibi anlamadım ki. Herkesin cok farklı keşke bu hamilelik belirtileri tek tip olsaydı
Keşke canım ya.. benim mesela dün akşamdan beri esnerken sanki tam esneyemiyorum yani göğüs kafesim baskılanıyor sanki genişlemiyor o yüzden bir türlü esneyemiyorum da anlamadım yaaa gerçekten

kızlar gebeliğimin 8+4. günündeyim, haftaya tatile gitmeyi planlıyorduk, normal şartlarda ama ailem etrafımdakiler herkes gitme diyor gideceğimiz yer kaldığım yerden 9 saatlik mesafede siz ne diyosunuz, doktora henüz sormadım pazartesi randevum var tatil planıda çarşambaydı (haftaya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…