- 26 Temmuz 2021
- 794
- 719
- 53
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.121
ayy bende 8+4 teyim göbeğim aldı başını gitti şişkinim inanılmaz şekilde yani bi kaç ay gizleyim dedim her gören hamile misin diyorkızlar benim karnım şişti baya ya göbek mi gaz mı bebek mi anlamadım artıkkilo mu aldım acaba bu kadar erken böyle çıkamaz heralde koca bir göbeğim var 9+ 3 teyim bulantı tiksinme devam ama bir şekilde yiyorum yemek çünkü yemezzsem daha kötü oluyo 2 saatte bir bişeyler yememi istiyo ağzım hiç boş kalmazsa sorun yok sizde durumlar nasıl rutin kan tahlillerimde de bir eksiklik çıkmadı 12. haftadan sonra multivitamin ve d vitamini takviyesine başlayacağız dedi doktor
herkeste öyle demekki bende çok şaşkınım gerçeten boş bir şişlik gibi geliyor ama görüntüye bakınca baya baya belli hamile olduğum daha 2 ay yeni bittiayy bende 8+4 teyim göbeğim aldı başını gitti şişkinim inanılmaz şekilde yani bi kaç ay gizleyim dedim her gören hamile misin diyor
pantalonlarım olmuyor altıma tayt giyip üstüne uzun gömlek giyince kapanıyor ama yani inanılmaz şişkinim gece yanıyorum resmen uyuyamıyorum dün gece 3 tane buz kalıbıyla uyudum hani ilaçlarınn yanında veriyolar ya ondan, bilmiyorum mide bulantım çok az ama çok acıkıyorum 2 saatte bir acıkıyo gibi oluyorum tüm bunları yaşamak için erken mi ben de psikoloijik bişeyler mi oluyor anlamıyorum geçen haftalarda kasıklarımda çok ağrıyodu o biraz azaldıherkeste öyle demekki bende çok şaşkınım gerçeten boş bir şişlik gibi geliyor ama görüntüye bakınca baya baya belli hamile olduğum daha 2 ay yeni bitti
Bence erken değil normal canım. Bu sitede herkes mide bulantısı 7. Haftadan önce olmaz diyorlardı ama ben 5+4 de çok kötü bir mide bulantısıyla başladım. Yani bence bunlar çok çok normal şeylerpantalonlarım olmuyor altıma tayt giyip üstüne uzun gömlek giyince kapanıyor ama yani inanılmaz şişkinim gece yanıyorum resmen uyuyamıyorum dün gece 3 tane buz kalıbıyla uyudum hani ilaçlarınn yanında veriyolar ya ondan, bilmiyorum mide bulantım çok az ama çok acıkıyorum 2 saatte bir acıkıyo gibi oluyorum tüm bunları yaşamak için erken mi ben de psikoloijik bişeyler mi oluyor anlamıyorum geçen haftalarda kasıklarımda çok ağrıyodu o biraz azaldı
aynıları bende de var benim bide ekstra midem bulanıyor ama 2 saatte bir bişey yemezsem daha kötü oluyorum ikimizde aynı şeyleri yaşıyorsak tesadüf değil demekki normal bende öyle düşünüyordum açıkcası daha çok erken hap kadar çocuk daha böyle bişey olması saçma ben pskolojik yapıyorum diyordumpantalonlarım olmuyor altıma tayt giyip üstüne uzun gömlek giyince kapanıyor ama yani inanılmaz şişkinim gece yanıyorum resmen uyuyamıyorum dün gece 3 tane buz kalıbıyla uyudum hani ilaçlarınn yanında veriyolar ya ondan, bilmiyorum mide bulantım çok az ama çok acıkıyorum 2 saatte bir acıkıyo gibi oluyorum tüm bunları yaşamak için erken mi ben de psikoloijik bişeyler mi oluyor anlamıyorum geçen haftalarda kasıklarımda çok ağrıyodu o biraz azaldı
bende böyle çok bi mide bulantısı olması kusmada olmadı, yağlı şeyler ve tatlı şeyler hafif midemi bulandırıyo o kadarBence erken değil normal canım. Bu sitede herkes mide bulantısı 7. Haftadan önce olmaz diyorlardı ama ben 5+4 de çok kötü bir mide bulantısıyla başladım. Yani bence bunlar çok çok normal şeyler
normal sanırım ya, valla 5 yılın sonunda süpriz gebelik oldu (çok fazla tüp bebek ve aşılama deneyimimi var) benimki ben o yüzden çok korkuyorum çok evhamlanıyorum çok kötü şeyler okuyorum biraz kendimi dizginlemem lazım ama ne biliyim ya geçen hafta kasıklarım ağrıyordu çok fazla ama her tuvalete girdiğimde kan görcem kesin görürsem napmalıyım diyerek girdimaynıları bende de var benim bide ekstra midem bulanıyor ama 2 saatte bir bişey yemezsem daha kötü oluyorum ikimizde aynı şeyleri yaşıyorsak tesadüf değil demekki normal bende öyle düşünüyordum açıkcası daha çok erken hap kadar çocuk daha böyle bişey olması saçma ben pskolojik yapıyorum diyordum
benimde bir kaybım var seni çok iyi anlıyorum ama yapma kendine bunu lütfen bu kadar belirti olması pozitif bişey öyle düşün ben öncekinde bu aşamaya gelememiştim allah herşeyin hayırlısını nasip etsin değiştiremeyeceğimiz şeyler için kendimizi yıpratmak hiçbir işimize yaramaz inan herşey olacağına varıyor inşallah bu sefer sağlıkla bereketler alırız kucağımıza bebişlerimizinormal sanırım ya, valla 5 yılın sonunda süpriz gebelik oldu (çok fazla tüp bebek ve aşılama deneyimimi var) benimki ben o yüzden çok korkuyorum çok evhamlanıyorum çok kötü şeyler okuyorum biraz kendimi dizginlemem lazım ama ne biliyim ya geçen hafta kasıklarım ağrıyordu çok fazla ama her tuvalete girdiğimde kan görcem kesin görürsem napmalıyım diyerek girdimeşimle de tatil planı yapmıştık işte şimdi ona gitmeye de korkuyorum
Ultrasona ne zaman girdin riskli hamilelik demedilerse gidebilirsin. Saatte bir dinlenmeye bak. Ayaklarını uzat sık sık ve bol su iç.kızlar gebeliğimin 8+4. günündeyim, haftaya tatile gitmeyi planlıyorduk, normal şartlarda ama ailem etrafımdakiler herkes gitme diyor gideceğimiz yer kaldığım yerden 9 saatlik mesafede siz ne diyosunuz, doktora henüz sormadım pazartesi randevum var tatil planıda çarşambaydı (haftaya)
EN SON GEÇEN HAFTA PAZARTESİ GİRDİM, BİRDE AYIN 8İNDE GİRİCEM RİSKİ BİŞEY FİLAN DEMEDİ AMA BİLMİYORUM Kİ SADECE SİVİLCE KREMİ KULLANIYORDUM ONU BIRAK DEDİUltrasona ne zaman girdin riskli hamilelik demedilerse gidebilirsin. Saatte bir dinlenmeye bak. Ayaklarını uzat sık sık ve bol su iç.
Yine sor muhtemelen gidebilirsin diyecekEN SON GEÇEN HAFTA PAZARTESİ GİRDİM, BİRDE AYIN 8İNDE GİRİCEM RİSKİ BİŞEY FİLAN DEMEDİ AMA BİLMİYORUM Kİ SADECE SİVİLCE KREMİ KULLANIYORDUM ONU BIRAK DEDİ
inşallah hayırla sağlıkla alırız canım her gün dua ediyorum, o kadar zor oldu ki hiç şunu alcam bunu alcam hayali bile kuramıyorum Allah'ım sağlıkla kucağıma alayım her şey olur zaten diyorum, eşim gidip beşiğini arabasını alalım hadi diyo ben durduruyorumbenimde bir kaybım var seni çok iyi anlıyorum ama yapma kendine bunu lütfen bu kadar belirti olması pozitif bişey öyle düşün ben öncekinde bu aşamaya gelememiştim allah herşeyin hayırlısını nasip etsin değiştiremeyeceğimiz şeyler için kendimizi yıpratmak hiçbir işimize yaramaz inan herşey olacağına varıyor inşallah bu sefer sağlıkla bereketler alırız kucağımıza bebişlerimizi
o derde bişey olursa diye ben kendim korkuyorum gitmicem kesin ya şuan %50 %50 yim :)))Yine sor muhtemelen gidebilirsin diyecek
Bak bunu ilk defa duydum. Benimde esnemekten çenem çıkacak diye korkuyorumKeşke canım ya.. benim mesela dün akşamdan beri esnerken sanki tam esneyemiyorum yani göğüs kafesim baskılanıyor sanki genişlemiyor o yüzden bir türlü esneyemiyorum da anlamadım yaaa gerçekten
bende öyleyim çok kötü bir his gerçekteninşallah hayırla sağlıkla alırız canım her gün dua ediyorum, o kadar zor oldu ki hiç şunu alcam bunu alcam hayali bile kuramıyorum Allah'ım sağlıkla kucağıma alayım her şey olur zaten diyorum, eşim gidip beşiğini arabasını alalım hadi diyo ben durduruyorum
Ben öğrendiğim gun uzun yola çıkmıştım tek sorun ayaklarin ve belin cok ağrıyor. Ben cok acısını çektim diyebilirim. Sonra iki hafta falan hep yolculuk ile geçti. Bu sürede ayaklarını uzatabileceksen hiç bir sorun olmuyor. Ama bazen doktor riskli grupların diyip izin vermeyebilir.kızlar gebeliğimin 8+4. günündeyim, haftaya tatile gitmeyi planlıyorduk, normal şartlarda ama ailem etrafımdakiler herkes gitme diyor gideceğimiz yer kaldığım yerden 9 saatlik mesafede siz ne diyosunuz, doktora henüz sormadım pazartesi randevum var tatil planıda çarşambaydı (haftaya)
Benim cevrem hep muz ye diyor iki günde bir. Ama kabızlık cok normalmiş oyle diyorlar. Eğer kuru üzüm yiyebiliyorsan onu da denemeni tavsiye ederimmm.merhabalar, kabızlık da yaşıyor musunuz? benim tuvalet düzenim alt üst oldu 1 aydır öğrendiğimden beri. Şu an 8+3teyim. Bi süre kayısı erik yiyerek idare ettim ama şimdi mide bulantısından onları da yiyemiyorum tuvalete de çıkamıyorum.
bende aileme söyledim sadece bide 2 tane arkadaşıma, bu arkadaşlarımdan biri hamile ondan motive alırım diye anlattım, biride dünyanın en pozitif insanlarından bana iyi gelecek iki kişiye söyledim ama 3 aydan sonra söylerim :) zaten söylemesem de bu göbekten herkes anlar :) geçen hafta düğüne gittim 5 kişi sordu hamile misin diye bende ay ne hamilesi of kilo aldım dedim hepsi de özür diledi çok vicdan azabı çektim :)bende öyleyim çok kötü bir his gerçektenilk 3 ayı atlattıktan sonra daha rahatlarız bence ben korkumdan kimseye söyleyemiyorum bile bir tek ailelerimiz biliyor birine söyleyince sanki bişey olacak gibi hissediyorum korkuyorum ama bunu aşmak zorundayız çocuğa da stres yüklemeye hakkımız yok
hiç riske girmeyim gibi geliyor zaten zor kavuştum bide olmaz olmaz tatilde olursa Allah korusunBen öğrendiğim gun uzun yola çıkmıştım tek sorun ayaklarin ve belin cok ağrıyor. Ben cok acısını çektim diyebilirim. Sonra iki hafta falan hep yolculuk ile geçti. Bu sürede ayaklarını uzatabileceksen hiç bir sorun olmuyor. Ama bazen doktor riskli grupların diyip izin vermeyebilir.
hahah bende gizliyorum kıyafetlerin altına :):)bende aileme söyledim sadece bide 2 tane arkadaşıma, bu arkadaşlarımdan biri hamile ondan motive alırım diye anlattım, biride dünyanın en pozitif insanlarından bana iyi gelecek iki kişiye söyledim ama 3 aydan sonra söylerim :) zaten söylemesem de bu göbekten herkes anlar :) geçen hafta düğüne gittim 5 kişi sordu hamile misin diye bende ay ne hamilesi of kilo aldım dedim hepsi de özür diledi çok vicdan azabı çektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?