Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Çok geçmiş olsun. Şükür şimdi iyisiniz
Benim de 8+2, sabırla 12. haftayı bekliyorum
Allah razı olsun progestan fitil kullanıyorum günde iki şeklinde şu an kese etrafında herhangi bir kanama alanım yok ama çok korktum çok şükür Rabbim korusun nazardan hayırlısıyla kucağımıza alalım.inşAllah

Merhabalar arkadaşlar benim SAT: 8 Temmuzdu.
Yani 8+2'yim. İnternette nereye baksam son adet tarihi baz alınır hesaplamak için yazıyordu, hatta doktorların bile onu baz aldığı söyleniyordu. Doğum yapacağımız tarih de buna göre hesaplanıyor yazıyor. Falan filan. Ama doktorlar ısrarla 6+2'sin diyorlar. Şimdi ben hangisini baz alarak doğum zamanını hesaplıcam?

Gec dollenme olabilir canım doktorun dediğini dikkate alman lazım

Bir iki muayenede yakalmıyorsa . Ki 5 günden fazlası geç döllenmedir tıbben. Bu yüzden kesinlikle geç döllenmedir. Ultrasonlar Maksimum 1 hafta oynar artı eksi diye biliyorum. Zten bekledıgın adetten cok sonra ogrenmiş olman lazm gec dollenmeyı bi sure olmamıssndr

Kızlar durum çok karışık benim sat 11 23 ağustosta gittiğimde doktorum 5+5 dedi 1 eylülde gittim 6+1 yani pek gelişememiş bebek var kalp atışı gördük ses olarak az aldık daha sesli olmalıydı dedi doktor 4 gün sonra tekrar gidicem gününü yakalar mı yoksa kalp durur mu acaba bu durumu iyi yada kötü yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar ya hamilelik soran arkadaşlarınıza falan ne diyorsunuz Türkiye’ye geldim aile ziyaretine, dünde bebeği gördük kalp atışını falan ama daha 8+3. Yayılacağı için söylemek istemiyorum. Aa insallah düşünüyoruz falan diyorum bu sefer bebeğe ihanet etmişim gibi strese giriyorum saçma sapan bit döngüye girdim ben ya

Valla ben kan verdim beta 6 çıktı tüm sülaleyi arayıp söyledik sjsjsjjs bir anlık boşluğuna geldi ama genelde kalp atisi sonrasi söylüyor herkes

Valla ben kan verdim beta 6 çıktı tüm sülaleyi arayıp söyledik sjsjsjjs bir anlık boşluğuna geldi ama genelde kalp atisi sonrasi söylüyor herkes

söyleyip kurtulmuşsunuz ya dkdkdkd Ben sakladıkça ay söylemedik daha iyi gidiyor gibi bir psikolojiye girdim. Sakin geçiriyorum gibi geldi süreci. Çünkü çok panik oluyorum anneme ve görümceme söyledim yüzsüze süpriz yapıp, eşimin ailesine haftaya söyleyeceğiz daha. Ki bence oradan yayılacak eşim engellese de. Bakalım nasip falan dedikçe ihanet ediyormuşum hissi çörekleniyor içimden hadi bi reflü falan tetiklesin hissedeyim diyorum ndkdkdkdd kendime acil psikolog randevusu jdkskdd

Hahahahaha çok iyi anlıyorum seni ama Allahin izniyle hiçbir şey olmaz annem falan bana dedi kimseye söyleme ama ben bir şey olmayacağına inandım çok şükür ki sağlıklı da ilerliyor

Yi Yine de kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap bu aşamada en önemli olan şey senin hislerin

İlk bebekse insan söyleyiveriyor hele sosyalleşiyorsan çalışıyorsan saklayamıyorsun. Allah'ın izniyle sağlıkla büyüsün miniklerimiz.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese.
Allah izin verirse 5 Nisan' da ikiz annesi oluyorum ben de ^^

6+4 te kese ve kalp atışı gördük.
ufak kanamalardan dolayı
7+1 de tekrar gittik. Kanama alanı görmedi.
Ama bebeklerden birinin kesesi diğerine göre çok çok küçüktü. Büyür o sıkıntı yok dedi doktor. Tüp bebek yaptırdık. Kalp atışlarını yine duyduk şükür.
Ama benim doktorum kaç mm olduğunu ultrasona göre gelişimlerinin hangi haftada olduğunu ve kalp atış hızlarını falan söylemedi. Detay vermedi, ya da beni tedirgin etmek istemedi bilmiyırum. Sadece iyiler dedi. 1 ay sonra tekrar gel dedi. Soramadım da.
11+4 te tekrar gidicez inşallah.

Şu an 9+5 im ^^
Ben 11+4 ten önce bi devlet hastanesine muayene olsam mı diye düşünüyorum. Belki o boyutlarını söyler neredeyse iki hafta var ve insan çok merak ediyor.

Kızlar ben uyurken cok yuz ustu yatıyorum. Bu da iki gündür bende cok panik yaptı. Daha erken 8+6dayim ama sabah uyanınca hafif kasık ağrısı yaşıyorum. Buna benzer durum yaşıyorum musunuz
Ben de hep yüzüstü uyurum. Ama hamile olduğumdan beri yüzüstü uyursam çok ağrım oluyor. Çok cesaret edemiyorum artık.
Ben de sadece bazı meyveleri yiyebiliyorum. Neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum. Aşırı bulantım var.

Merhaba benim sancı yoktu sadece ağrı var ama rahim büyümesinden muhtemelen. Ve kanama alanım büyük degildi benim

Kimin içten duası kimin nazarı olur az çok bilirsiniz. Ben yakın gördüğüm tüm arkadaşlarıma söyledim benden daha çok sevindiler. Uzak olanlara söylemedim bende. Çünkü yakın arkadaşlarıma da söylemezsem bu sefer geç söylediğimde alınabilirler, ben olsam alınırdım kırılırdım yani dhdhdhdhhd akrabalar için de aynı şekilde yakın olanlara söyledik uzak olanlar bilmiyor

Bir de kızlar benim gitti bitti dediğim mide bulantısı geri döndü. Sabahları uyanır uyanmaz çok afedersiniz safra kusuyorum. Betanın ani artışıyla mide bulantısı yaşanırmış ama bilmiyorum çok zorlanıyorum sırf bu yüzden doktora gidip ilaç yazdıracağım sanırım. İnsan bitti diyor meğer bitmiyormuş

canım ben dün akşam içtim prilam artık dayanamadım dün bütün gün bulantı tiksinme hayattan soğuttu bulantıdan çok tiksine tiksine bişey yemek beni çok yıpratıyor artık sabah işe gelmek için erken kalkıyorum biraz uyku hali yaptı bende ilaç hafif bir uyuşukluğum var sakinleştirici etkisi var galiba ertesi gün erken kalkmak zorunda kalmadığın günler rahatlatabilir şuan yoğun bir bulantım yok ama günün ilerleyen saatlerinde ne olacak bilmiyorum keyifli bir gün geçiremiyorum herşeyden tiksinirken umarım iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…