- 3 Temmuz 2025
- 98
- 40
- 3
- 28
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.281
Allah razı olsun progestan fitil kullanıyorum günde iki şeklinde şu an kese etrafında herhangi bir kanama alanım yok ama çok korktum çok şükür Rabbim korusun nazardan hayırlısıyla kucağımıza alalım.inşAllahÇok geçmiş olsun. Şükür şimdi iyisiniz
Benim de 8+2, sabırla 12. haftayı bekliyorum
Gec dollenme olabilir canım doktorun dediğini dikkate alman lazımMerhabalar arkadaşlar benim SAT: 8 Temmuzdu.
Yani 8+2'yim. İnternette nereye baksam son adet tarihi baz alınır hesaplamak için yazıyordu, hatta doktorların bile onu baz aldığı söyleniyordu. Doğum yapacağımız tarih de buna göre hesaplanıyor yazıyor. Falan filan. Ama doktorlar ısrarla 6+2'sin diyorlar. Şimdi ben hangisini baz alarak doğum zamanını hesaplıcam?
Bir iki muayenede yakalmıyorsa . Ki 5 günden fazlası geç döllenmedir tıbben. Bu yüzden kesinlikle geç döllenmedir. Ultrasonlar Maksimum 1 hafta oynar artı eksi diye biliyorum. Zten bekledıgın adetten cok sonra ogrenmiş olman lazm gec dollenmeyı bi sure olmamıssndrMerhabalar arkadaşlar benim SAT: 8 Temmuzdu.
Yani 8+2'yim. İnternette nereye baksam son adet tarihi baz alınır hesaplamak için yazıyordu, hatta doktorların bile onu baz aldığı söyleniyordu. Doğum yapacağımız tarih de buna göre hesaplanıyor yazıyor. Falan filan. Ama doktorlar ısrarla 6+2'sin diyorlar. Şimdi ben hangisini baz alarak doğum zamanını hesaplıcam?
Valla ben kan verdim beta 6 çıktı tüm sülaleyi arayıp söyledik sjsjsjjs bir anlık boşluğuna geldi ama genelde kalp atisi sonrasi söylüyor herkesArkadaşlar ya hamilelik soran arkadaşlarınıza falan ne diyorsunuzTürkiye’ye geldim aile ziyaretine, dünde bebeği gördük kalp atışını falan ama daha 8+3. Yayılacağı için söylemek istemiyorum. Aa insallah düşünüyoruz falan diyorum bu sefer bebeğe ihanet etmişim gibi strese giriyorum saçma sapan bit döngüye girdim ben ya
Valla ben kan verdim beta 6 çıktı tüm sülaleyi arayıp söyledik sjsjsjjs bir anlık boşluğuna geldi ama genelde kalp atisi sonrasi söylüyor herkes
Hahahahaha çok iyi anlıyorum seni ama Allahin izniyle hiçbir şey olmaz annem falan bana dedi kimseye söyleme ama ben bir şey olmayacağına inandım çok şükür ki sağlıklı da ilerliyorsöyleyip kurtulmuşsunuz ya dkdkdkd Ben sakladıkça ay söylemedik daha iyi gidiyor gibi bir psikolojiye girdim. Sakin geçiriyorum gibi geldi süreci. Çünkü çok panik oluyorumanneme ve görümceme söyledim yüzsüze süpriz yapıp, eşimin ailesine haftaya söyleyeceğiz daha. Ki bence oradan yayılacak eşim engellese de. Bakalım nasip falan dedikçe ihanet ediyormuşum hissi çörekleniyor içimden hadi bi reflü falan tetiklesin hissedeyim diyorum ndkdkdkdd kendime acil psikolog randevusu jdkskdd
Yine de kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap bu aşamada en önemli olan şey senin hislerinsöyleyip kurtulmuşsunuz ya dkdkdkd Ben sakladıkça ay söylemedik daha iyi gidiyor gibi bir psikolojiye girdim. Sakin geçiriyorum gibi geldi süreci. Çünkü çok panik oluyorumanneme ve görümceme söyledim yüzsüze süpriz yapıp, eşimin ailesine haftaya söyleyeceğiz daha. Ki bence oradan yayılacak eşim engellese de. Bakalım nasip falan dedikçe ihanet ediyormuşum hissi çörekleniyor içimden hadi bi reflü falan tetiklesin hissedeyim diyorum ndkdkdkdd kendime acil psikolog randevusu jdkskdd
İlk bebekse insan söyleyiveriyor hele sosyalleşiyorsan çalışıyorsan saklayamıyorsun. Allah'ın izniyle sağlıkla büyüsün miniklerimiz.Arkadaşlar ya hamilelik soran arkadaşlarınıza falan ne diyorsunuzTürkiye’ye geldim aile ziyaretine, dünde bebeği gördük kalp atışını falan ama daha 8+3. Yayılacağı için söylemek istemiyorum. Aa insallah düşünüyoruz falan diyorum bu sefer bebeğe ihanet etmişim gibi strese giriyorum saçma sapan bit döngüye girdim ben ya
Ben de hep yüzüstü uyurum. Ama hamile olduğumdan beri yüzüstü uyursam çok ağrım oluyor. Çok cesaret edemiyorum artık.Kızlar ben uyurken cok yuz ustu yatıyorum. Bu da iki gündür bende cok panik yaptı. Daha erken 8+6dayim ama sabah uyanınca hafif kasık ağrısı yaşıyorum. Buna benzer durum yaşıyorum musunuz
Ben de sadece bazı meyveleri yiyebiliyorum. Neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum. Aşırı bulantım var.Bende aynı şekilde söylediklerine ek midemi bulandırmayan diğer şey meyve, ki gebe kalmadan önce meyve yiyen bir insan da değildim. Şimdi neredeyse sadece meyve tüketiyorum. Mide bulantıları 12. Veya 14. Haftada bitiyormuş. Bende buna güveniyorum ve bekliyorum. İnşallah yakın zamanda azalacak.
Merhaba benim sancı yoktu sadece ağrı var ama rahim büyümesinden muhtemelen. Ve kanama alanım büyük degildi benimBana ilk 3 gün sabah akşam sonra günde 1 tane dedi ama ben de 2 tane mi kullansam ? Sizin de sancılarınız var mıydı ara ara geliyo. Bi de 2 tane biraz büyük kanama alanları dedi. Sizinki nasıldı? Umarım ben de 2. Hafta kontrolde iyi haber alırım
Kimin içten duası kimin nazarı olur az çok bilirsiniz. Ben yakın gördüğüm tüm arkadaşlarıma söyledim benden daha çok sevindiler. Uzak olanlara söylemedim bende. Çünkü yakın arkadaşlarıma da söylemezsem bu sefer geç söylediğimde alınabilirler, ben olsam alınırdım kırılırdım yani dhdhdhdhhd akrabalar için de aynı şekilde yakın olanlara söyledik uzak olanlar bilmiyorsöyleyip kurtulmuşsunuz ya dkdkdkd Ben sakladıkça ay söylemedik daha iyi gidiyor gibi bir psikolojiye girdim. Sakin geçiriyorum gibi geldi süreci. Çünkü çok panik oluyorumanneme ve görümceme söyledim yüzsüze süpriz yapıp, eşimin ailesine haftaya söyleyeceğiz daha. Ki bence oradan yayılacak eşim engellese de. Bakalım nasip falan dedikçe ihanet ediyormuşum hissi çörekleniyor içimden hadi bi reflü falan tetiklesin hissedeyim diyorum ndkdkdkdd kendime acil psikolog randevusu jdkskdd
canım ben dün akşam içtim prilam artık dayanamadım dün bütün gün bulantı tiksinme hayattan soğuttu bulantıdan çok tiksine tiksine bişey yemek beni çok yıpratıyor artık sabah işe gelmek için erken kalkıyorum biraz uyku hali yaptı bende ilaç hafif bir uyuşukluğum var sakinleştirici etkisi var galiba ertesi gün erken kalkmak zorunda kalmadığın günler rahatlatabilir şuan yoğun bir bulantım yok ama günün ilerleyen saatlerinde ne olacak bilmiyorum keyifli bir gün geçiremiyorum herşeyden tiksinirken umarım iyi gelirKesinlikle öyle bugün yemek yapamadım mesela dışarıdan almaya gitti eşim yiyeblcegm tek şey hazır bi yemekt. 2 hafta önce domates soslarına salçalara bayılırdım ekmeğe sürüp yerdim Şimdi onları bile görmek istemiyorum fazla fasulye aşığı ben taze fasulye yiyemiyorum. Doktora soracağım iki günde bir veya her gün içmem de sakınca yok değil mi diye yeniden teyit etmem lazım sanırım bu gece içmeye başlayacağım
Benim hiç bulantım yok canım herkeste olacak diye bir şey yok bence.bugün kontrolüm var inş her şey yolundadırKorkuyorum ve herkes bulantim cok diyor olsa bir dert olmasa bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?