Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Tüp bebek mi senin de canım ? İçini ferah tut benim de bugün kontrolüm var tüp bebek ilk deneme inş her şey yolundadır

Ben de 6. Hafta anneme söyledim ve kardeşlerime annem dayanamadı teyzelerime ve bir kaç tanıdığa söyledi.eşimin ailesi biliyor bir de.ben de takıntı yaptım şu an 8. Haftadayım kontrole gidicem hep içimde bir korku.tüp bebek ile sahip oldum zaten bana lalsa 12. Haftadan sonra söyleyecektim ama anneler sağolsun anlamıyolar

Canım sende nisan annesi olacaksın inş değil mi? Ay ne güzel tüp bebek topiğinden buraya transfer olduk Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Selamlar 6+1 ile ben de bugün gittim kese var ama bebeyi göremedik aynı şekilde. daha çok küçüklerdir diye düşünüyorum
Ben 6+ 5 de embriyo ve kalp atısı gördüm ama bugün yine gidicem kese büyük o en köşedeydi ve 3mm çok küçüktü.doktor on gün sonraya tekrar çağırmıştı bugün gidicem inş her şey yolundadır.insan ister istemez endişeleniyor.İçimizi ferah tutalım canım Allah ol derse olur

Tüp bebek olduğu için hareketler kısıtlı sürekli yatıyoruz dinleniyoruz. İştahda yerinde sürekli acıkıyorum. Sigarayıda bırakınca boşluğa düştüm.
Sigarayı nasıl bıraktın canım gerçekten çok zor günde 2-3 e indirdim vicdan azabı çekiyorum bende bırakıcambir de ben de tüp bebek annesiyim bi yandan iğneler stres bi yandan bu vallahi çok zor.eskiden 1.5 paket içiyordum şimdi 2 tane fln en fazla onu da bırakıcam

Canımm çok sevindim senin adına temmuz başlığında aynı gruptaydık hatırladın mı? tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah

Tüp bebek olduğu için hareketler kısıtlı sürekli yatıyoruz dinleniyoruz. İştahda yerinde sürekli acıkıyorum. Sigarayıda bırakınca boşluğa düştüm.
Ben yatmıyorum doktor yatmanı mı önerdi canım? Hatta yürüyorum zaman buldukça evden çalıştığım için.ama bende aşırı uyku yaptı aksam erkenden uyuyorum gündüz de oturursam direk bayılıyorum böyle tatlı bir uyku yok o yüzden gün içinde hareketliyim tüm işimi yapıyorum fazla dinlemiyorum kendimi.doktorum da öyle demişti

Kızlar doktora saç boyası ile ilgili soru soranınız var mı? Temmuzda boyamıştım en son hızlı beyazlıyor kestane bide bembeyaz oldu 12. Haftadan sonra organik boya serbest mi acaba bilen var mı? Ben de soracağım bugün bir de o aşamaya gelene kadar rimel boyaları derimize değmeden hafif sürsek sorun olur mu acaba

Ben sormadım hiç ama bildiğim12. Haftadan sonra amonyaksız boyalarla boyanabildiği. Doktora sormadan yapmamak lazım tabi. İçeriğine bakın chatgpt ye sorabilirsiniz

Rimel boyayı güvenle kullanabilirsiniz.Ben de kullanıyorum

Kızlar 3 gündür aşırı derecede iştahım kapandı yemek yemek zulüm oldu. Bulantim yok ama yemek yemek istemiyorum. Yemek hazırlarken sorun yok ama masaya oturup yemeğe başladığım da iştahım direk gidiyor. Ve ilk asermemi yaşadım erik

Benim de 3 gündür midem aşırı hassaslaştı koku hassasiyetim başladı. Yağlı salçalı etli yemekler yiyemiyorum gece mide yanması yaşıyorum. Bu sabah da hafif yandı ama bir şeyler atıştırınca geçti. İştahımda hiç yok 1 kilo verdim

Canım sende nisan annesi olacaksın inş değil mi? Ay ne güzel tüp bebek topiğinden buraya transfer olduk Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Evet cnm nisanın son haftasından tuttum bakalım birkaç gün gecikirse mayıs ilk hafta da olabilir henüz kalp atışı duymayınca eklemedim gebelik tarihini buraya.. inşallah gönlümüzce olur çok uğraştık ya

merhaba, pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Benim de ilk gebeliğimde kalp atışı durdu ikinci gebeliğimde oksapar başlattı doktor
Tüm testlerim yapıldı hiçbir sorun yok ona rağmen kan sulandırıcılar,kortizon vs hepsini kullanıyorum 2.gebeliğimden beri

Tüm testlerim yapıldı hiçbir sorun yok ona rağmen kan sulandırıcılar,kortizon vs hepsini kullanıyorum 2.gebeliğimden beri
Bazen testlerde çıkmayabiliyor hepsine bakma şansımız yok demişti genetik doktoru. Kaçıncı haftadasınız şuan? Dilerim bu gebeliğiniz sorunsuz geçer

Bazen testlerde çıkmayabiliyor hepsine bakma şansımız yok demişti genetik doktoru. Kaçıncı haftadasınız şuan? Dilerim bu gebeliğiniz sorunsuz geçer
5+5 genetik olarak telomerlerim dahil incelendi.Kalp duran bebeklerin genetikte normaldi.Nasip değilmiş.İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…