- 28 Haziran 2025
- 141
- 89
- 13
- 25
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.321
Ben zaten tatli falanda yiyemiyorum iyice vitaminsiz kaldı bebegim. Mide yanması bende yaşıyorum soda içiyorum geçiyor bu seferde sislik başlıyor. Yüzüm iyice sivilcelendi. 9. Hafta bana hiç yaramadı. Ha bire ağlıyorum zirve yaşıyorumBenim de 3 gündür midem aşırı hassaslaştı koku hassasiyetim başladı. Yağlı salçalı etli yemekler yiyemiyorum gece mide yanması yaşıyorum. Bu sabah da hafif yandı ama bir şeyler atıştırınca geçti. İştahımda hiç yok 1 kilo verdim
Duygusal olarak bende hala bir değişiklik yaratmadı. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Mide sorunlarıma kadar rahattım bu hafta ben de fena çarpıldım. Sağlıklı olsunlarda geçici deyip rahatlamaya çalışıyorum.Ben zaten tatli falanda yiyemiyorum iyice vitaminsiz kaldı bebegim. Mide yanması bende yaşıyorum soda içiyorum geçiyor bu seferde sislik başlıyor. Yüzüm iyice sivilcelendi. 9. Hafta bana hiç yaramadı. Ha bire ağlıyorum zirve yaşıyorum
kuzucum gönlünü ferah tut rabbim can verdiyse her şekilde yolunu bulur ben ilk gebeliğimi saklamıştım kaybettim bebeğimi sonraki gebeliğimi öğrenir öğrenmez herkes duydu çok şükür bir oğlum oldu rabbim sağlıcakla nasip etsin bizlere evlatlarımızıBen de 6. Hafta anneme söyledim ve kardeşlerime annem dayanamadı teyzelerime ve bir kaç tanıdığa söyledi.eşimin ailesi biliyor bir de.ben de takıntı yaptım şu an 8. Haftadayım kontrole gidicem hep içimde bir korku.tüp bebek ile sahip oldum zaten bana lalsa 12. Haftadan sonra söyleyecektim ama anneler sağolsun anlamıyolar
Bazen farklı testler yapılıyormuş burada bir başlıkta okumuştum. tek tek kromozomlar inceleniyormuş. Hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorumTüm testlerim yapıldı hiçbir sorun yok ona rağmen kan sulandırıcılar,kortizon vs hepsini kullanıyorum 2.gebeliğimden beri
Ben de 6. Hafta anneme söyledim ve kardeşlerime annem dayanamadı teyzelerime ve bir kaç tanıdığa söyledi.eşimin ailesi biliyor bir de.ben de takıntı yaptım şu an 8. Haftadayım kontrole gidicem hep içimde bir korku.tüp bebek ile sahip oldum zaten bana lalsa 12. Haftadan sonra söyleyecektim ama anneler sağolsun anlamıyolar
Ben de 6. Hafta anneme söyledim ve kardeşlerime annem dayanamadı teyzelerime ve bir kaç tanıdığa söyledi.eşimin ailesi biliyor bir de.ben de takıntı yaptım şu an 8. Haftadayım kontrole gidicem hep içimde bir korku.tüp bebek ile sahip oldum zaten bana lalsa 12. Haftadan sonra söyleyecektim ama anneler sağolsun anlamıyolar
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBen yatmıyorum doktor yatmanı mı önerdi canım? Hatta yürüyorum zaman buldukça evden çalıştığım için.ama bende aşırı uyku yaptı aksam erkenden uyuyorum gündüz de oturursam direk bayılıyorum böyle tatlı bir uyku yoko yüzden gün içinde hareketliyim tüm işimi yapıyorum fazla dinlemiyorum kendimi.doktorum da öyle demişti
Yaaa bende aşermek istiyorumKızlar 3 gündür aşırı derecede iştahım kapandı yemek yemek zulüm oldu. Bulantim yok ama yemek yemek istemiyorum. Yemek hazırlarken sorun yok ama masaya oturup yemeğe başladığım da iştahım direk gidiyor. Ve ilk asermemi yaşadımerik
Peki neden yasak canım doktorun ne dedi daha önce kaybın vs var mı öyleyse dikkat et amanHayırlı olsun sağlıkla ilerlesinben günün çoğunu uzanarak oturarak geçiriyorum. İş yasak ağır kaldırmak yasak 10-15 dakika yürüyüşler yasak eğilmek veya uzanmak yasak
Uyku ilk zamanlar vardı geçti şuan.
Bende köşemde bebe battaniyesi, bere şu bu birşeyler örüyorum. Vakit geçsin diye
Ay canım Allah şifasını versin inşallah.benim korkum daha yeni zaten tüp bebek bir de anksiyetem var olumsuz bir durumda herkesin arayıp geçmiş olsun demesi iyice moralimi bozar diye düşündüm.Bizim millet öncesinden başlamıştı zaten niye olmuyo vs diye sormaya o yüzden.İnş sağlıkla ilerlerCanım hiç kafana takma lütfen herkesin imtihanı farklı şimdi senin yerinde olmayı çok isterdim. Annem yatalak bebek gibi yatıyor ne konuşabiliyor ne yemeğini yiyebiliyor.. şimdi ona söylesem sevinse ağlasa bütün köye arayıp haber etse razıyım ama imkansız..
Tiroid çok önemli. Bende normalde yok ama gebelikte yükseliyormuş önlem amaçlı ilaç kullanıyorum. Hatta öncesinden başladık.Tüm testlerim yapıldı hiçbir sorun yok ona rağmen kan sulandırıcılar,kortizon vs hepsini kullanıyorum 2.gebeliğimden beri
Dediğim gibi tüm testlerim sorunsuz bugün tekrar test yaptırdım ve dr gönderdim herhangi bir sorun görünmüyor.Demir eksikliği var.Gebelik öncesi tedavi almaya başladım.Hala devam ediyorum.Tiroid çok önemli. Bende normalde yok ama gebelikte yükseliyormuş önlem amaçlı ilaç kullanıyorum. Hatta öncesinden başladık.
Evet inşallah çok uğrastık gerçekten.iğneler kaçıncı haftaya kadar canım ? Bana direk 12 hafta sonuna kadar iğne ve fitil kullanılacak dedi tüp bebek doktorumun asistanı direniyorumEvet cnm nisanın son haftasından tuttum bakalım birkaç gün gecikirse mayıs ilk hafta da olabilirhenüz kalp atışı duymayınca eklemedim gebelik tarihini buraya.. inşallah gönlümüzce olur çok uğraştık ya
Evet tatlım kayıplarım var. Hem o yüzden hemde tüp bebekte bildiğim herkes zaten bu yasakları yaşıyor. Doğunca zaten anamızı ağlatacaklar, bari bu süreçte prenses gibi olayımPeki neden yasak canım doktorun ne dedi daha önce kaybın vs var mı öyleyse dikkat et aman
Evet cnm nisanın son haftasından tuttum bakalım birkaç gün gecikirse mayıs ilk hafta da olabilirhenüz kalp atışı duymayınca eklemedim gebelik tarihini buraya.. inşallah gönlümüzce olur çok uğraştık ya
Ben zaten tatli falanda yiyemiyorum iyice vitaminsiz kaldı bebegim. Mide yanması bende yaşıyorum soda içiyorum geçiyor bu seferde sislik başlıyor. Yüzüm iyice sivilcelendi. 9. Hafta bana hiç yaramadı. Ha bire ağlıyorum zirve yaşıyorum
haklısın canım en iyisini yapıyorsun Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Evet tatlım kayıplarım var. Hem o yüzden hemde tüp bebekte bildiğim herkes zaten bu yasakları yaşıyor. Doğunca zaten anamızı ağlatacaklar, bari bu süreçte prenses gibi olayım
Çok yoğunsan bence de iç canım artk bebişlerin bizlere ihtiyacı var. Ben dün gece ıcmedim hala etkisi yarı yarıya var gibi. Bugun öğürdüm safra cıkardm ama yemekler o yyeblyrum.içtiğim gece inanılmaz uyutuyor ve öğleden sonra da ancak kendime geliyorum. Ben gece 2 tane değil bir tane açıyorum neredeyse iki gün boyunca bana çok iyi geldi bu gece tekrar içeceğim yani 4 tane içme bile hakkımız varmış kendimize eziyet etmemek lazım umarım düzenli kullanımda daha iyi gelir sana da. Benim için mucize oldu içtiğim günlerdecanım ben dün akşam içtim prilam artık dayanamadım dün bütün gün bulantı tiksinme hayattan soğuttu bulantıdan çok tiksine tiksine bişey yemek beni çok yıpratıyor artık sabah işe gelmek için erken kalkıyorum biraz uyku hali yaptı bende ilaç hafif bir uyuşukluğum var sakinleştirici etkisi var galiba ertesi gün erken kalkmak zorunda kalmadığın günler rahatlatabilir şuan yoğun bir bulantım yok ama günün ilerleyen saatlerinde ne olacak bilmiyorum keyifli bir gün geçiremiyorum herşeyden tiksinirken umarım iyi gelir
Bir an önce prenses döneme geçmek istiyorumDuygusal olarak bende hala bir değişiklik yaratmadı. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Mide sorunlarıma kadar rahattım bu hafta ben de fena çarpıldım. Sağlıklı olsunlarda geçici deyip rahatlamaya çalışıyorum.
Hepimiz bunların en güzelini yaşayalımYaaa bende aşermek istiyorum
Sağlıklı olduğunu duyduğum gün benim için prenses dönem başlayacakVal
Bir an önce prenses döneme geçmek istiyorum
Evet inşallah çok uğrastık gerçekten.iğneler kaçıncı haftaya kadar canım ? Bana direk 12 hafta sonuna kadar iğne ve fitil kullanılacak dedi tüp bebek doktorumun asistanı direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?