Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Ben zaten tatli falanda yiyemiyorum iyice vitaminsiz kaldı bebegim. Mide yanması bende yaşıyorum soda içiyorum geçiyor bu seferde sislik başlıyor. Yüzüm iyice sivilcelendi. 9. Hafta bana hiç yaramadı. Ha bire ağlıyorum zirve yaşıyorum

Duygusal olarak bende hala bir değişiklik yaratmadı. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Mide sorunlarıma kadar rahattım bu hafta ben de fena çarpıldım. Sağlıklı olsunlarda geçici deyip rahatlamaya çalışıyorum.

kuzucum gönlünü ferah tut rabbim can verdiyse her şekilde yolunu bulur ben ilk gebeliğimi saklamıştım kaybettim bebeğimi sonraki gebeliğimi öğrenir öğrenmez herkes duydu çok şükür bir oğlum oldu rabbim sağlıcakla nasip etsin bizlere evlatlarımızı

Biz gelmeden kalp atışı görmemiştik çok minikti, ama görümcem bizimle tatilde olduğu için söyledim doktor önlem amaçlı 2 Progesteron yazmjştj. Gelince de anneme söyledim, burda bebeği görmeye gittik her şey yolunda. Ama ailem arkadaşlarım falan çok iç içe benim, birine söylesem aşırı yayılacağı için bende korkuyorum. Teyzelerimin uzak eş dost arayıp sormadan fikir akıl beyan edecek biliyorum şuan tatlı heyecanlı dönemi bana kalsın istiyorum. Bu yandan da sevdiklerime yüzsüze söyleyip sarılmak heyecanı paylaşmak hissi de çok güzel ya annem çok ağladı çok sevindi mesela

Canım hiç kafana takma lütfen herkesin imtihanı farklı şimdi senin yerinde olmayı çok isterdim. Annem yatalak bebek gibi yatıyor ne konuşabiliyor ne yemeğini yiyebiliyor.. şimdi ona söylesem sevinse ağlasa bütün köye arayıp haber etse razıyım ama imkansız..

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ben günün çoğunu uzanarak oturarak geçiriyorum. İş yasak ağır kaldırmak yasak 10-15 dakika yürüyüşler yasak eğilmek veya uzanmak yasak
Uyku ilk zamanlar vardı geçti şuan.
Bende köşemde bebe battaniyesi, bere şu bu birşeyler örüyorum. Vakit geçsin diye

Yaaa bende aşermek istiyorum

Peki neden yasak canım doktorun ne dedi daha önce kaybın vs var mı öyleyse dikkat et aman

Ay canım Allah şifasını versin inşallah.benim korkum daha yeni zaten tüp bebek bir de anksiyetem var olumsuz bir durumda herkesin arayıp geçmiş olsun demesi iyice moralimi bozar diye düşündüm.Bizim millet öncesinden başlamıştı zaten niye olmuyo vs diye sormaya o yüzden.İnş sağlıkla ilerler

Tiroid çok önemli. Bende normalde yok ama gebelikte yükseliyormuş önlem amaçlı ilaç kullanıyorum. Hatta öncesinden başladık.
Dediğim gibi tüm testlerim sorunsuz bugün tekrar test yaptırdım ve dr gönderdim herhangi bir sorun görünmüyor.Demir eksikliği var.Gebelik öncesi tedavi almaya başladım.Hala devam ediyorum.

Evet inşallah çok uğrastık gerçekten.iğneler kaçıncı haftaya kadar canım ? Bana direk 12 hafta sonuna kadar iğne ve fitil kullanılacak dedi tüp bebek doktorumun asistanı direniyorum

Evet tatlım kayıplarım var. Hem o yüzden hemde tüp bebekte bildiğim herkes zaten bu yasakları yaşıyor. Doğunca zaten anamızı ağlatacaklar, bari bu süreçte prenses gibi olayım
haklısın canım en iyisini yapıyorsun Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok yoğunsan bence de iç canım artk bebişlerin bizlere ihtiyacı var. Ben dün gece ıcmedim hala etkisi yarı yarıya var gibi. Bugun öğürdüm safra cıkardm ama yemekler o yyeblyrum.içtiğim gece inanılmaz uyutuyor ve öğleden sonra da ancak kendime geliyorum. Ben gece 2 tane değil bir tane açıyorum neredeyse iki gün boyunca bana çok iyi geldi bu gece tekrar içeceğim yani 4 tane içme bile hakkımız varmış kendimize eziyet etmemek lazım umarım düzenli kullanımda daha iyi gelir sana da. Benim için mucize oldu içtiğim günlerde

Evet inşallah çok uğrastık gerçekten.iğneler kaçıncı haftaya kadar canım ? Bana direk 12 hafta sonuna kadar iğne ve fitil kullanılacak dedi tüp bebek doktorumun asistanı direniyorum

Bende 10.hafta da bırakmış olucam 30 eylül son dedi. Zaten iğnenin bittiği gün kutlama yapıcam bende direnemiyor totom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…