Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Canım seni merak ediyorduk kalp atımı duymuşsun kaç çıktı peki atım hayırlı haberlerle gel inşallah yaaaa çok sevndm su mesaja ben ters gdyo sanıyordum sesin çıkmayınca dualarım sennle

1 eylül pazartesi kese göründü şükür1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor duyulur mu çok heyecanlıyım 7haftalık olduk bugün

ben geçiştiriyorum ya evet ya da hayır falan demiyorum bakalım vs diye geçiştiriyorum, senin saçma sapan döngü dediğin hissi o kadar iyii anlıyorum ki <3 ama erkenden söylemek istemiyorum ben daha 4. haftada falanım gruptakilere göre baya geriyim ondan da daha söylemiyorum tabii hala kimyasal bile olabilir yani

ilk betam pazartesi 14tü, ikinci perşembe 44 geldi. haftaya perşembeye tekrar randevu aldım, belki keseyi görürüm o zaman diye düşündüm ❤ önce yurt içi, ardından yurt dışı seyahatlerim var, kontrole de tatildeyken gideceğim yurt dışına gitmeden önce. döner dönmez de kendi doktorumdan randevu aldım, ona gidicem. umarım herhangi bi sorun yaşamam, çok heyecanlıyım

Tarihlerimiz hemen hemen aynı bende sat 9 Temmuz uygulamada 8+2 gösteriyor. dün doktor 6+2 dedi bende anlamadım inşallah düzene girer biran önce. Ona göre yapılacak testlerin haftaları önemli

Merhaba hanımlar bende 7 haftalık hamileyim tüp bebekle dün kalpatışını duydum ama bugün hafif karın ağrısıyla bü kanama yaşadım çok korkuyorum bu haftada yaşayan oldu mu sorun olmaz inşallah

Merhaba hanımlar bende 7 haftalık hamileyim tüp bebekle dün kalpatışını duydum ama bugün hafif karın ağrısıyla bü kanama yaşadım çok korkuyorum bu haftada yaşayan oldu mu sorun olmaz inşallah
Hemen doktora git bence iğne falan yapıyorlar progestan da verirler ama o bende işe yaramamıştı

Dilerim keseyi kalp atışını sağlıkla görün kalp atışını görmeden bende söylemeyeceğim diyordum kimseye şimdi kalp atışını gördük büyümüş yine de minik diye kıyamıyorum sevdiklerimizle paylaşmakta çok güzel, cool bir şekilde cinsiyetten sonra söyleyenler var nasıl tuttular içinde bilmiyorum

Kırmızı ve yoğun kanama değilse endişe etme demişlerdi bende tüp bebeğim. Doktora ulaşın tabiki kan sulandırıcıyıda kullanmayın kanama durana kadar

Kırmızı ve yoğun kanama değilse endişe etme demişlerdi bende tüp bebeğim. Doktora ulaşın tabiki kan sulandırıcıyıda kullanmayın kanama durana kadar
Kan sulandırıcıyı bıraktırdı doktorum bundan bir hafta önce progestan fitil +göbekten iğne kullanıyorum ona ekstra da kalçadan progestan yazdı bugün 2 kutu. Ama onların ağırısı çok fena hastaneye gittim bi sorun gözükmüyor dediler ben dün estrofem bıraktım doktorumun demesiyle acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum

Kizlar bel ve sirt agrisi yasayan var mi? Baya belim ve sirtim agriyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…