Canım seni merak ediyordukKızlar durum çok karışık benim sat 11 23 ağustosta gittiğimde doktorum 5+5 dedi 1 eylülde gittim 6+1 yani pek gelişememiş bebek var kalp atışı gördük ses olarak az aldık daha sesli olmalıydı dedi doktor 4 gün sonra tekrar gidicem gününü yakalar mı yoksa kalp durur mu acaba bu durumu iyi yada kötü yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi
Yaaa benim de 12.haftada randevum ikili tarama için görüşelim dediSağlıklı olduğunu duyduğum gün benim için prenses dönem başlayacak12. Haftada detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
ben geçiştiriyorum ya evet ya da hayır falan demiyorum bakalım vs diye geçiştiriyorum, senin saçma sapan döngü dediğin hissi o kadar iyii anlıyorum ki <3 ama erkenden söylemek istemiyorum ben daha 4. haftada falanım gruptakilere göre baya geriyim ondan da daha söylemiyorum tabii hala kimyasal bile olabilir yaniArkadaşlar ya hamilelik soran arkadaşlarınıza falan ne diyorsunuzTürkiye’ye geldim aile ziyaretine, dünde bebeği gördük kalp atışını falan ama daha 8+3. Yayılacağı için söylemek istemiyorum. Aa insallah düşünüyoruz falan diyorum bu sefer bebeğe ihanet etmişim gibi strese giriyorum saçma sapan bit döngüye girdim ben ya
Her şey yolunda demek ki maşallah. Hayırlı olsun1 eylül pazartesi kese göründü şükür1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor duyulur mu çok heyecanlıyım 7haftalık olduk bugün
Onu bilmiyorum canım pazartesi tekrar gidicemCanım seni merak ediyordukkalp atımı duymuşsun kaç çıktı peki atım hayırlı haberlerle gel inşallah yaaaa çok sevndm su mesaja ben ters gdyo sanıyordum sesin çıkmayınca dualarım sennle
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımOnu bilmiyorum canım pazartesi tekrar gidicem
Sağ ol canım rabbim sağ salim kavuştursun hepimiziHer şey yolunda demek ki maşallah. Hayırlı olsun
Amin canım sağlıklaSağ ol canım rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi
Hayırlısı olsun inşallah duyulur kalp atışıOnu bilmiyorum canım pazartesi tekrar gidicem
Tarihlerimiz hemen hemen aynı bende sat 9 Temmuz uygulamada 8+2 gösteriyor. dün doktor 6+2 dedi bende anlamadım inşallah düzene girer biran önce. Ona göre yapılacak testlerin haftaları önemliMerhabalar arkadaşlar benim SAT: 8 Temmuzdu.
Yani 8+2'yim. İnternette nereye baksam son adet tarihi baz alınır hesaplamak için yazıyordu, hatta doktorların bile onu baz aldığı söyleniyordu. Doğum yapacağımız tarih de buna göre hesaplanıyor yazıyor. Falan filan. Ama doktorlar ısrarla 6+2'sin diyorlar. Şimdi ben hangisini baz alarak doğum zamanını hesaplıcam?
Hemen doktora git bence iğne falan yapıyorlar progestan da verirler ama o bende işe yaramamıştıMerhaba hanımlar bende 7 haftalık hamileyim tüp bebekle dün kalpatışını duydum ama bugün hafif karın ağrısıyla bü kanama yaşadım çok korkuyorum bu haftada yaşayan oldu mu sorun olmaz inşallah
ben geçiştiriyorum ya evet ya da hayır falan demiyorum bakalım vs diye geçiştiriyorum, senin saçma sapan döngü dediğin hissi o kadar iyii anlıyorum ki <3 ama erkenden söylemek istemiyorum ben daha 4. haftada falanım gruptakilere göre baya geriyim ondan da daha söylemiyorum tabii hala kimyasal bile olabilir yani
Merhaba hanımlar bende 7 haftalık hamileyim tüp bebekle dün kalpatışını duydum ama bugün hafif karın ağrısıyla bü kanama yaşadım çok korkuyorum bu haftada yaşayan oldu mu sorun olmaz inşallah
Kan sulandırıcıyı bıraktırdı doktorum bundan bir hafta önce progestan fitil +göbekten iğne kullanıyorum ona ekstra da kalçadan progestan yazdı bugün 2 kutu. Ama onların ağırısı çok fena hastaneye gittim bi sorun gözükmüyor dediler ben dün estrofem bıraktım doktorumun demesiyle acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorumKırmızı ve yoğun kanama değilse endişe etme demişlerdi bende tüp bebeğim. Doktora ulaşın tabiki kan sulandırıcıyıda kullanmayın kanama durana kadar
Doğum tarihiniz aynı görünüyor sizin sat nedir ve kalp atışını gördünüz müKırmızı ve yoğun kanama değilse endişe etme demişlerdi bende tüp bebeğim. Doktora ulaşın tabiki kan sulandırıcıyıda kullanmayın kanama durana kadar
Evet benim kurmuş olduğum başlıkta dimiCanımm çok sevindim senin adına temmuz başlığında aynı gruptaydık hatırladın mı?tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?