Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
En fazla serum takarlar ve ateş varsa parol verirler.
C vitamini takviyesi alabilirsin.
Doğal yollardanda c alabilirsin biber kivi limon mandalina vs gibi.
Zencefil tüket bence. O çok iyi gelir toparlar seni. Onun dışında bitkisel şeyleri araştırmadan içme.

Ama yinede acile gidip bi kan idrar verirsen iyi olur, crp değerlerine bakarlar. Bazen yüksek olunca kadın doğumun önerdiği antibiyotiğe baslatıyorlar.

Çok teşekkür ederim akşam gideceğim büyük ihtimalle yoksa toparlayacak gibi değilim

Kızlar bugün yine mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. 1 haftadır geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum dönerken bile uyanıyorum. Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bunu bize nasip ettiği için çok şanslıyız. Ama hamileliği seven ve özleyen var mı gerçekten ya yani hamilelik süreci bence çok zormuş en başından bile. Öyle sosyal medyada anlatılan harika hamilelik mükemmel duygular falan olmayınca bu sefer vicdan azabı duyuyorum. Sizlerde böyle misiniz

Ben de bugün kabızlığı soracaktım unuttum yaa. Buna bir çare olmalı Soran veya çözüm bulan yazsın bize de.

Olmadı 2 hafta sonra ben sorarım
ben diyetisyenle görüştüm kabızlık için sabah kahvaltıda 2 kuru incir ya da kuru eriği doğrayıp zeytinyağında bekletilmiş şekilde yiyin dedi. geceden yağa koyarsanız sabaha yumuşamış oluyor.

Allah yardımcın olsun canım bende ikizlere gebeyim hiç bir şekilde ne bulantı ne de kusma hiç bir belirti yok çok şükür ama böyle olması daha tedirgin ediyo bence bir sorun mu var diye kendime engel olamıyorum gribe yakalandım bide maalesef bünyeden bünyeye değişiyor bence herkeein hamileliği kendine özel gercekten o kadar doğru ki Rabbim sağlıcakla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip etsin

Aminnn aminnnn canım. Benim etrafımda hamile arkadaşlarım ailem falan hiçbiri mide bulantısı falan yaşamamışlar yani bende öyle olurum sanıyordum ama işte bence sende acile git canım bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı çok kötü olmuştum bi ara doktor toz şekilde antibiyotik verdi. Kullandım çok şükür hemen etki etti. Bide bence sıcak şeyler içip kalın bir yorganın içine gir ve iyice terle aşırı derecede sonra çıkıp bir ılık duş al. Eskiler bu yöntemi yapardı hep iyi geliyor en azından halsizliğini alır bıraz

Bünyeden bünyeye değişiyor canım benim mesela bende bulantı olmadığı için kendimi bazen kötü hissediyorum diyorum ya herkes bulantı kusma yaşıyor bende hiç bir şey yok bende mi sıkıntı inşallah sende bian önce atlatırsin da bu güzel günlerin tadını çıkarırsn çok teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah atlatırım bian önce

Yaa ne güzel önerilerde bulunmuşsun teşekkür ederim eşimin mutfakla arası iyidir aslında ama ağır yemekler yapabiliyor onun adını bile söyleyince öğürüyorum bu arada toz zencefili mercimek çorbasına koydum iyi oldu. Kilo konusunda gerçekten sinirlerim bozuldu doktor ilk 20 hafta kilo almayacaksın dedi ben 8. Haftada 3 4 kilo aldım bile midemi bastırmak için bişeyler özellikle karbonhidrat yiyorum. Geçenlerde su bile içemiyordum mide bulantısından günde maksimum 1 bardak anca ayran yaptım simit ayran yedim ohh be dedim dünya varmış yormadı midemi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir an önce 2. Trimester a kavuşalım

Faydalı olduysa ne mutlu canım benim Mutfakla arası iyiyse bunlar ona çocuk oyuncağı gelir. Ne kadar şanslısın. sen karbonhidrata çok yüklenmemeye çalış. Yeşillik sebze bunlara ağırlık ver ve protein al 100-150gr günlük. Haftada 1 ile sınırla simiti Zencefili bir dene bakalım sana nasıl gelecek.

Kızlar ben bu yoğurt konusunu çok az araştırdım benim içime sinmedi. Ben pastörize sür aldım. Sizede fotosunu atıyorumm. Daha önce bundan yapmıstım ypgurt taş gibi oluyor.

Eklentiler

• 743C004F-3008-4D47-86C6-B62EC95E2D06.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 27

Yapılacak çok şey var da yapacak enerji yok robot için bile etrafı kaldırdığımda hemen ağrım oluyor. Evden çalışıyorum bilgisayara geçecek hal bulamıyorum bazen. Ben de böyle bölge bölge parça parça yapabildiğimi yapmaya başladım. Eşimin izin gününe kadar kıyafet, dolap vs düzenleyeceğim. İzin gününde artık onun yardımıyla ne yaparsak. Ama bence sende birden kendine yüklenme. Ağrı mı hissettin bırak ertesi günü yaparsın. Baktım ben komple yapamıyorum kendime günlük küçük görevler verdim, parça parça ne yapsam kar artık

Eveet canım özel mi cok uzak yaa baya uzakmış. Benim de dibimde hastane var ama ben de 30dk otedeki özel hastaneye karar verdim biz merkezdeyz ama baska ilçeye gıdecegım Dr aramaktan şaşı oldum en baltalı gecen yıl devlette olup ozele gecen dra karar verdim. Devlete de kaydım açtırdım hatta perinatoloji'ye alan bile açtı dr detaylı için Kendısıyle takiplesiyorduk zaten karşılklı ınstagramda. Msj da attm heyecanla bekliyorum smdı cinsiyet ıcın. Senin ilk çocuğun kaç yaşındaydı ve kaçıncı haftadasın suanda canm

Bende senin gibiyim. İki gündür şüphe içindeyim. İkiz gebelik şükürler olsun çok rahat geçiyor. Aş erme yok tiksinme yok bulantı yok. Sağlıklılar mı diye endişe ediyorum. Biran önce hareketlerini hissetsekte rahatlasak.

Bir cinsiyeti dört gözle bekliyorum, bir de hareketlerini hissetmeyi. Zaten hareketlerini hissettikten sonra zaman daha hızlı ilerliyor, doktor randevuları daha çabuk geliyor inşallah erkenden gösterirler cinsiyeti de 16. Haftayı beklemeyiz

Yaaa senin için çok sevindim, içine sine sine ilerliyor olması çok güzel.
Benim Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak, bugün 10+0 olduk sat a göre. Merakla randevu günümü bekliyorum ben de 3 haftadır görmemiş oldum çok uzun geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…