- 10 Ağustos 2025
- 53
- 70
- 3
- 34
Aslında son 10 güne kadar sebzeyi ve eti yiyordum dolu dolu. Önce akşamları mide yanması yaptı. Ispanak taze fasulye bamya yaptım soğan mı acaba dedim midemi yakan soğanı çıkardım sade yaptım yine yanmalar devam etti. Sonra yaptığım yemeğin kalan ufak bi kısmını ertesi gün dolapta tencerenin içince görünce kokusu ağır geldi öğürmeler başladı. Sonra düşünmesi bile midemi bulandırdı derken hiçbişey yiyemeyecek duruma geldim. Eşim sabah buzlukta kuzu kuşbaşı var yapayım mı sana bi sote diyorFaydalı olduysa ne mutlu canım benimMutfakla arası iyiyse bunlar ona çocuk oyuncağı gelir. Ne kadar şanslısın. sen karbonhidrata çok yüklenmemeye çalış. Yeşillik sebze bunlara ağırlık ver ve protein al 100-150gr günlük. Haftada 1 ile sınırla simiti Zencefili bir dene bakalım sana nasıl gelecek.
Ayy ne güzel çok sevindim senin adınaBende senin gibiyim. İki gündür şüphe içindeyim. İkiz gebelik şükürler olsun çok rahat geçiyor. Aş erme yok tiksinme yok bulantı yok. Sağlıklılar mı diye endişe ediyorum. Biran önce hareketlerini hissetsekte rahatlasak.
ben diyetisyenımle konustugumda 3 tane ana öğün yememi istedi. diyetisyene gittiğim o gün öğlenn 1 havuç 1 şeftali yemiştim. mideni kandırmışsın olmaz öğle yemeği yieyeceksin o 3 ana öğün mutlaka olacak dedi. yani ya sebze ya et yemeği yemeye çalış. zaten 1 öğünde et kesin istiyor. et yiyemiyorsan balık yemeye çalış. dip balığı olmayan. mideni bulandırmayan seylerı kesfedersin. ama karbonhidrattan uzak durAslında son 10 güne kadar sebzeyi ve eti yiyordum dolu dolu. Önce akşamları mide yanması yaptı. Ispanak taze fasulye bamya yaptım soğan mı acaba dedim midemi yakan soğanı çıkardım sade yaptım yine yanmalar devam etti. Sonra yaptığım yemeğin kalan ufak bi kısmını ertesi gün dolapta tencerenin içince görünce kokusu ağır geldi öğürmeler başladı. Sonra düşünmesi bile midemi bulandırdı derken hiçbişey yiyemeyecek duruma geldim. Eşim sabah buzlukta kuzu kuşbaşı var yapayım mı sana bi sote diyoryoğurt çorbası yicem ben dedim Ki ben etin her türlüsünü çok severim. Eşim sebze yemeği yemez zaten mutlaka sofrada et olacak. Yani nerdeennn nereye. Bilmiyorum bazen şey düşünüyorum demek ki şuan bebişlerin bunlara ihtiyacı var ki diğerleri midemi bulandırıyor
ErkekRamiz teorisine göre yorum yapabilecek kimse var mı acaba
Ben bol bol taze incir yiyerek sanırım bunu aştım .sabah aç karna yemek önemli ayrıca sıcak suya kayısı kurusu kuru erik chia tohumu ve keten tohumunu bir bardağa doğrayarak 3 saat dinlendirdim 12 gibi içtim 2 kere tuvalete gittim bugün test edildi onaylandı .ayrıca yoğurt konusuda hep köy ineğinden süt tedarik edip iyice kaynatıp hep yoğurdu kendim mayalayarak tükettim.hiç bir sorun yaşamadımBen de bugün kabızlığı soracaktım unuttum yaa. Buna bir çare olmalıSoran veya çözüm bulan yazsın bize de.
Olmadı 2 hafta sonra ben sorarım
Hibiskus çayına 1 2 karanfil atıp demle sıcak yada soğuk tüketebilirsin.bal yada şeker koymak senin tercihin.ben soğuk şerbet gibi yapıyorum enfes oluyot bildiğin meyve suyu gibi ama daha sağlıklısıÇok teşekkür ederim akşam gideceğim büyük ihtimalle yoksa toparlayacak gibi değilim
Naçizane bilgimi aktarmak isterim, hamilelere hibiskus çayı önerilmiyor, isterseniz internetten bakabilir ya da doktorunuza danışabilirsiniz.Hibiskus çayına 1 2 karanfil atıp demle sıcak yada soğuk tüketebilirsin.bal yada şeker koymak senin tercihin.ben soğuk şerbet gibi yapıyorum enfes oluyot bildiğin meyve suyu gibi ama daha sağlıklısı
Nasıl bir tesadüf menüde kuzu kuşbaşı vardı ve yogurt corbası. Birkaç güne nazaran bugün daha iyiyim geceleri sadece bir tane prilam içiyorum çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim Ben de iki kase yoğurt çorbası içtim kuzu eti yiyebildim Ama eşimin ısrarıyla biraz yarısı bittiAslında son 10 güne kadar sebzeyi ve eti yiyordum dolu dolu. Önce akşamları mide yanması yaptı. Ispanak taze fasulye bamya yaptım soğan mı acaba dedim midemi yakan soğanı çıkardım sade yaptım yine yanmalar devam etti. Sonra yaptığım yemeğin kalan ufak bi kısmını ertesi gün dolapta tencerenin içince görünce kokusu ağır geldi öğürmeler başladı. Sonra düşünmesi bile midemi bulandırdı derken hiçbişey yiyemeyecek duruma geldim. Eşim sabah buzlukta kuzu kuşbaşı var yapayım mı sana bi sote diyoryoğurt çorbası yicem ben dedim Ki ben etin her türlüsünü çok severim. Eşim sebze yemeği yemez zaten mutlaka sofrada et olacak. Yani nerdeennn nereye. Bilmiyorum bazen şey düşünüyorum demek ki şuan bebişlerin bunlara ihtiyacı var ki diğerleri midemi bulandırıyor
İnşallah canım Ben kızımı 11+4'te öğrendim . Bunda da Dr um göruruz merak etme diyorBir cinsiyeti dört gözle bekliyorum, bir de hareketlerini hissetmeyi. Zaten hareketlerini hissettikten sonra zaman daha hızlı ilerliyor, doktor randevuları daha çabuk geliyorinşallah erkenden gösterirler cinsiyeti de 16. Haftayı beklemeyiz
Bu mesajın için çok teşekkürler.şimdi baktım evet düzenli ve fazla miktarda kullanımı rahim kasılması ve düşük riskini ilk trimesterde tetikler diyor.ben bugün 1 buçuk su bardağı kadar içtim.ama dolaptaki şerbeti sanırım eşime bırakacağım tamamını .bunu öğrendimem iyi olduNaçizane bilgimi aktarmak isterim, hamilelere hibiskus çayı önerilmiyor, isterseniz internetten bakabilir ya da doktorunuza danışabilirsiniz.
Rica ederim.Bu mesajın için çok teşekkürler.şimdi baktım evet düzenli ve fazla miktarda kullanımı rahim kasılması ve düşük riskini ilk trimesterde tetikler diyor.ben bugün 1 buçuk su bardağı kadar içtim.ama dolaptaki şerbeti sanırım eşime bırakacağım tamamını .bunu öğrendimem iyi oldu
Kesinlikle haklısın siz bana bunu demeseydiniz ben 2 3 gün içeren düzenli bir noktaya getirecektim belkide .Rica ederim.Ben de hibiskus çayı çok severim hatta 5-6 haftalık olması lazım soğuk çayını içip aşırı kasık ağrım olunca öğrendim. Ne olur ne olmaz dikkat etmekte fayda var.
ya ne kadar erken öğrenmişsin cnm ne güzel 10+1 de henüz bacak arasında çıkıntı yok dedi kız yada erkek diyemedi tabi erkenİnşallah canım Ben kızımı 11+4'te öğrendim . Bunda da Dr um göruruz merak etme diyorben kızımda 16. Haftada hissettim tekmeyi. Bakalım bu 2. De nezaman hissedicem. Dünyanın en güzel duygusu gerçekten sabırsızlanıyoruz hele Instagram'da sürekli hamilelik gebelik yeni doğan videoları falan çıkıyor karşıma iki gündür aşırı duygusalım gözyaşımı pıt
Her şeyde vardır bir hayır, Rabbim bunu duymanızı istemiştir belki de.Kesinlikle haklısın siz bana bunu demeseydiniz ben 2 3 gün içeren düzenli bir noktaya getirecektim belkide .
Evet hatta 11 +2 de gittik göstermedi asla yarım saat arayla baktı Dr. Sonra 2 gun sonra dayanamadım gittim gösterdi cok netya ne kadar erken öğrenmişsin cnm ne güzel 10+1 de henüz bacak arasında çıkıntı yok dedi kız yada erkek diyemedi tabi erken
Evet evet tl isterseniz Eskişehir Osmangazi üniversitesini arayın sorun sizdeCanım euro olmadığına emin misin? Ankarada 1000 euro civarı diye biliyorum.tl ile yapan hemde bu fiyata ilk defa duydum
Şuan hiç birşey kullanmıyorum canım acile gittim grip için her hangi birşey yapmadılar sadece parol alabilirsin dediler. Bol bol su + meyve ve bol bol dinlenmekle atlatabilirsin dedilerBen hibiskus önermiştim ama bu nu yapma canım.sıkıntılıymış
Geçmiş olsun. Narenciye tüket o zaman. Kuşburnu çayı içilebiliyor. Günde 2 bardak. O da iyi gelir. Hamileler gripe çabuk yakalanıyormuş. Dikkat etmemiz gerekiyor.Şuan hiç birşey kullanmıyorum canım acile gittim grip için her hangi birşey yapmadılar sadece parol alabilirsin dediler. Bol bol su + meyve ve bol bol dinlenmekle atlatabilirsin dediler
Ahahaben diyetisyenımle konustugumda 3 tane ana öğün yememi istedi. diyetisyene gittiğim o gün öğlenn 1 havuç 1 şeftali yemiştim. mideni kandırmışsın olmaz öğle yemeği yieyeceksin o 3 ana öğün mutlaka olacak dedi. yani ya sebze ya et yemeği yemeye çalış. zaten 1 öğünde et kesin istiyor. et yiyemiyorsan balık yemeye çalış. dip balığı olmayan. mideni bulandırmayan seylerı kesfedersin. ama karbonhidrattan uzak durbenim midemi bulandırmıyor dıye biber dolmasına dadanmıstım pilava makarnaya tosta çiğköfteye... ayyyyyyyy... sonrası ınanılmaz kılo alabılecegımı hayatta dusunmezdım hayatımın soku oldu bana mıdenı bulandırmayan sebzelerı bul ve etıde nasıl yıyebılıyorsun onları kesfetmeye calıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?