bilmiyorum ki bana ölçümden sonra hemşire gebelikte tansiyonun hormonlardan dolayı düştüğünü gayet normal olduğunu söylemişti. Hatta yorgunluk halsizlik de düşük tansiyondan oluyor dedi yüksek olduğu durum da olabilir belki açıkçası benim de bilgim yok , ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım çok heyecanlıydım , tansiyonla ilgili konu hatırlamıyorum hiç
Hanımlar dün hastane randevum vardı. Ve bebegim haftasının önünde gidiyormuş. Kalp atışını tekrar tekrar dinledim. Bebegim 11+3 ile elma kadar olma yolunda gidiyormuş. ikili tarama için kan verdim. Ikili tarama yaptıran var mı acabaaaa
Ben de bugün 10+2, haftaya kendi doktoruma randevum vardı ama dayanamadım kaç haftadır ne durumda diye merak edip devlet hastanesi doktoruna baktırdım. Çok şükür her şey yolunda, haftasına uygun büyümüş Son gördüğümde kalp atışını duymuştk ama şu an baya minnak bi bebek şeklini almış şükürler olsun
Merhaba, akşam ağızdan almıştım kendime gelemedim. Sabah vajinal aldım daha iyi hissediyorum. Çalıştığım için ekstra zorlandım ama ben de alışıcam inşallah
merhabalar ben de 10+3üm kanama alanlarım hep var doktorum normal olduğunu söyledi arada lekeler kanamalar da oldu hatta. ama bebekte bir sorun yok. progestanı da yazdı ama iki gün üst üste kanama olursa kullan diğer türlü vücudun da progestan üretiyor zaten ayrıca alırsan kabızlığı artırır uyku halini artırır dedi. benim de kanamalar hiç iki gün üst üste olmadığı için kullanmadım.
Bende hiç lekelenme ve kan olmadı. Ama doktor emin olmak için kullanmaya başlayalım dedi. 2hafta kullanıcam sonra kontrol var. Bi zararı olsa vermezdi sanırım doktor. Ay insan her şeye telaşlanıyor
Bende geçen burda bir anne de Fetal dna da gelen cinsiyetin yanlış olduğunu okumuştum. Yani Fetal dna da gelen cinsiyet sonucu ile doktorun ultrason da gördüğü farklıymış. Yine de sanırım ultrasonlar kesin yanıt
Ben de iki hafta sonra fetal dna yaptıracağım inşallah. Doktor test sonucu gelen cinsiyet çok düşük olasılıkla da olsa yanlış olabiliyor dedi. 17. Haftada ultrasonla doğrulama yaparız dedi
Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Ben basından beri kullanıyorum, nedenini de bilmiyorum daha önce düşük yaptığım için olduğunu düşünüyorum. Vajinal alıyorum bulantı veya bas dönmesi yapar dedi doktorum yoksa, günde 1 e düştüm 2 haftadır. Uyurken koyuyorum Uykum genelde var ama baygınlık gibi değil öğlen 1.5 saat falan net uyuyorum
Ben basından beri kullanıyorum, nedenini de bilmiyorum daha önce düşük yaptığım için olduğunu düşünüyorum. Vajinal alıyorum bulantı veya bas dönmesi yapar dedi doktorum yoksa, günde 1 e düştüm 2 haftadır. Uyurken koyuyorum Uykum genelde var ama baygınlık gibi değil öğlen 1.5 saat falan net uyuyorum
Hiç kilo almadım. Aksine kilo vermişim. İştahsızlık artık en üst seviyede Dün ebe kontrolünde 36. Haftaya kadar en fazla 9 ila 12 kilo dedi fazlası olmamalı dedi. O kadar çok şey anlattı ki. Kendimi özelde gibi hissettim
Hiç kilo almadım. Aksine kilo vermişim. İştahsızlık artık en üst seviyede Dün ebe kontrolünde 36. Haftaya kadar en fazla 9 ila 12 kilo dedi fazlası olmamalı dedi. O kadar çok şey anlattı ki. Kendimi özelde gibi hissettim
bende 64 kiloyla başladım şimdi sabah tartıldığım 63,3 falan çıkıyor aslında çokta meyve kuruyemiş yiyorum çok yemek yiyemesem de yemekte yiyorum ama niye öyle oldu anlamadım neredeyse günde 1 kiloya yakın meyve yiyorumdur heralde
Ben bugün öğrendim kızmış bir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar
Ben bugün öğrendim kızmış bir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar