Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Benimde tansiyon düşüyor 9 6 hep halsizlik yapıyor normal gebelikte düşük tansiyon

Ya çok sevindim hep güzel haberler alalım inşallah bende dün gittim benim bebişte önde gidiyormuş

Çok garip yaa hızlı bir şekilde büyüyorlar çok şükür sevindim sizin adınıza

Merhaba, ben günde 4 kez vajinal kullanıyorum. Siz ağızdan mı alıyorsunuz? Transferin başından beri kullanıyorum bünye alıştı
Merhaba, akşam ağızdan almıştım kendime gelemedim. Sabah vajinal aldım daha iyi hissediyorum. Çalıştığım için ekstra zorlandım ama ben de alışıcam inşallah

Bende hiç lekelenme ve kan olmadı. Ama doktor emin olmak için kullanmaya başlayalım dedi. 2hafta kullanıcam sonra kontrol var. Bi zararı olsa vermezdi sanırım doktor. Ay insan her şeye telaşlanıyor

Ben de iki hafta sonra fetal dna yaptıracağım inşallah. Doktor test sonucu gelen cinsiyet çok düşük olasılıkla da olsa yanlış olabiliyor dedi. 17. Haftada ultrasonla doğrulama yaparız dedi

Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?

Ben basından beri kullanıyorum, nedenini de bilmiyorum daha önce düşük yaptığım için olduğunu düşünüyorum. Vajinal alıyorum bulantı veya bas dönmesi yapar dedi doktorum yoksa, günde 1 e düştüm 2 haftadır. Uyurken koyuyorum Uykum genelde var ama baygınlık gibi değil öğlen 1.5 saat falan net uyuyorum

Bulantılarım tam geçmişken tekrardan başlamaz umarım ya keşke öğlen uyuyabilsem vajinal alamam diye düşünmüştüm ama zor değilmiş neyseki

Bulantılarım tam geçmişken tekrardan başlamaz umarım ya keşke öğlen uyuyabilsem vajinal alamam diye düşünmüştüm ama zor değilmiş neyseki
Sağlıkla geçsin insallah süreç şuan tatilde olduğum için kaçıp uyuyorum ben vücutta alışıyor bence sizinde alışır insallah hızlıca

bende 64 kiloyla başladım şimdi sabah tartıldığım 63,3 falan çıkıyor aslında çokta meyve kuruyemiş yiyorum çok yemek yiyemesem de yemekte yiyorum ama niye öyle oldu anlamadım neredeyse günde 1 kiloya yakın meyve yiyorumdur heralde

Ben bugün öğrendim kızmış bir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar
Ay maşallah sağlıkla gelsin ultrasonda bu kadar erken görülebiliyor mu? Bana doktor 17. Haftada emin oluruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…