Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
12. Haftada arayıp hangi gün çalıştıklarını öğrenmeniz gerekiyormuş. Ben aradığımda öyle söylemişlerdi. Ama bazı yerlerde cinsiyet söylemediklerine dair yazı okumuştum aradığınız zaman onu da sorarsınız
Evet cinsiyeti talep ederseniz bakıyorlar.ama işte 10-12 haftalarda da sırf cinsiyet için yapmak mantıksız oluyor.zaten o aralarda cinsiyet öğreniliyor.daha erken yapsalardı kaçırmazdım çok meraklıyım çünkü
Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Ben kullanmadım bir doktor kanama alanı var dedi bir hafta sonra başka doktora gittim kanama alanı yok dedi.
Ayrıca ilk trimesterda kanama alanı her zaman riskli bir durumu göstermiyor.
Ben kullanmamayı tercih ettim vitamin dışında hormon takviyesi almak istemedim vücudun zaten ürettiği bir şey bu.
Ayrıca bazı doktorların sağlıklı bebek her şekilde tutunur düşüncesine katılıyorum
herkesin görüşü farklı tabii işe yaradığı söyleyenler de var aynı şekilde riske girmem diyorsanız kullanılabilir.
Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum
bende cok sık tuvalete gıdıyorum uyuduktan sonra o 7-8 saatlık uyku diliminde en az 3 galıba. kadın dogumcu ılk tahlılınde bobrek fonksıyonlarımada bakmıs hersey normal gorunuyor. demek kı normal bırsey gebelıkte dıye dusundum bende
bilmiyorum ki bana ölçümden sonra hemşire gebelikte tansiyonun hormonlardan dolayı düştüğünü gayet normal olduğunu söylemişti. Hatta yorgunluk halsizlik de düşük tansiyondan oluyor dedi yüksek olduğu durum da olabilir belki açıkçası benim de bilgim yok , ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım çok heyecanlıydım , tansiyonla ilgili konu hatırlamıyorum hiç
Hanımlar dün hastane randevum vardı. Ve bebegim haftasının önünde gidiyormuş. Kalp atışını tekrar tekrar dinledim. Bebegim 11+3 ile elma kadar olma yolunda gidiyormuş. ikili tarama için kan verdim. Ikili tarama yaptıran var mı acabaaaa
Bende geçen burda bir anne de Fetal dna da gelen cinsiyetin yanlış olduğunu okumuştum. Yani Fetal dna da gelen cinsiyet sonucu ile doktorun ultrason da gördüğü farklıymış. Yine de sanırım ultrasonlar kesin yanıt
Ben de kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi doktorum. Önce hap şeklinde kullandım o şekilde beni çok etkiledi başım dönüyor gözümün önü kararıyordu doktorum fitil şeklinde kullan dedi öyle kullanmaya başladığımdan beri çok rahatladım öyle etkileri hiç olmadı.
Ben 5. haftamdan beri kullanıyorum fitil şeklinde, biraz uyku yapabilir çünkü progesteron sakinlik veren bir hormon, bebeği desteklemek için ilk haftalarda çok sık veriyolar doktorlar, bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. İlk trimester sonunda bırakılıyor genelde zaten. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişler
Ben de bugün 10+2, haftaya kendi doktoruma randevum vardı ama dayanamadım kaç haftadır ne durumda diye merak edip devlet hastanesi doktoruna baktırdım. Çok şükür her şey yolunda, haftasına uygun büyümüş Son gördüğümde kalp atışını duymuştk ama şu an baya minnak bi bebek şeklini almış şükürler olsun
en az 1-2 kere her gece uyanıyorum uyumadan önce su içmesem bile kesin uyanıyorum maalesef.
akşam da yemekten hemen sonra uykum geliyor 9 gibi uyuyorum bazen
merhabalar ben de 10+3üm kanama alanlarım hep var doktorum normal olduğunu söyledi arada lekeler kanamalar da oldu hatta. ama bebekte bir sorun yok. progestanı da yazdı ama iki gün üst üste kanama olursa kullan diğer türlü vücudun da progestan üretiyor zaten ayrıca alırsan kabızlığı artırır uyku halini artırır dedi. benim de kanamalar hiç iki gün üst üste olmadığı için kullanmadım.