Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
kızlar geceleri çok sık uyanıyorum, sürekli tuvalete gidiyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum her gece aynı ama sizlerde de var mı bu durum
Olmazmı gerçek gibi rüyalar görüp korkup uyanıyorum hep. Ve erkenden da uykum geliyor 8.30 dan sonra ben gidiyorum.

Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?

Evet cinsiyeti talep ederseniz bakıyorlar.ama işte 10-12 haftalarda da sırf cinsiyet için yapmak mantıksız oluyor.zaten o aralarda cinsiyet öğreniliyor.daha erken yapsalardı kaçırmazdım çok meraklıyım çünkü

Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Ben kullanmadım bir doktor kanama alanı var dedi bir hafta sonra başka doktora gittim kanama alanı yok dedi.
Ayrıca ilk trimesterda kanama alanı her zaman riskli bir durumu göstermiyor.
Ben kullanmamayı tercih ettim vitamin dışında hormon takviyesi almak istemedim vücudun zaten ürettiği bir şey bu.
Ayrıca bazı doktorların sağlıklı bebek her şekilde tutunur düşüncesine katılıyorum

herkesin görüşü farklı tabii işe yaradığı söyleyenler de var aynı şekilde riske girmem diyorsanız kullanılabilir.
Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum

kızlar geceleri çok sık uyanıyorum, sürekli tuvalete gidiyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum her gece aynı ama sizlerde de var mı bu durum
bende cok sık tuvalete gıdıyorum uyuduktan sonra o 7-8 saatlık uyku diliminde en az 3 galıba. kadın dogumcu ılk tahlılınde bobrek fonksıyonlarımada bakmıs hersey normal gorunuyor. demek kı normal bırsey gebelıkte dıye dusundum bende

Benim kalbi duran hamileliğimde düşüktü. Bu sefer ki de yüksek. Zaman geçtikçe bünyede değişiyor herhalde.
bilmiyorum ki bana ölçümden sonra hemşire gebelikte tansiyonun hormonlardan dolayı düştüğünü gayet normal olduğunu söylemişti. Hatta yorgunluk halsizlik de düşük tansiyondan oluyor dedi yüksek olduğu durum da olabilir belki açıkçası benim de bilgim yok , ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım çok heyecanlıydım , tansiyonla ilgili konu hatırlamıyorum hiç

Hiç duymadım o şekilde bir şey ben özelde yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam.

Merhaba, ben günde 4 kez vajinal kullanıyorum. Siz ağızdan mı alıyorsunuz? Transferin başından beri kullanıyorum bünye alıştı

Ben de kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi doktorum. Önce hap şeklinde kullandım o şekilde beni çok etkiledi başım dönüyor gözümün önü kararıyordu doktorum fitil şeklinde kullan dedi öyle kullanmaya başladığımdan beri çok rahatladım öyle etkileri hiç olmadı.

Ben 5. haftamdan beri kullanıyorum fitil şeklinde, biraz uyku yapabilir çünkü progesteron sakinlik veren bir hormon, bebeği desteklemek için ilk haftalarda çok sık veriyolar doktorlar, bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. İlk trimester sonunda bırakılıyor genelde zaten. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişler

Ben de bugün 10+2, haftaya kendi doktoruma randevum vardı ama dayanamadım kaç haftadır ne durumda diye merak edip devlet hastanesi doktoruna baktırdım. Çok şükür her şey yolunda, haftasına uygun büyümüş Son gördüğümde kalp atışını duymuştk ama şu an baya minnak bi bebek şeklini almış şükürler olsun

en az 1-2 kere her gece uyanıyorum uyumadan önce su içmesem bile kesin uyanıyorum maalesef.
akşam da yemekten hemen sonra uykum geliyor 9 gibi uyuyorum bazen

merhabalar ben de 10+3üm kanama alanlarım hep var doktorum normal olduğunu söyledi arada lekeler kanamalar da oldu hatta. ama bebekte bir sorun yok. progestanı da yazdı ama iki gün üst üste kanama olursa kullan diğer türlü vücudun da progestan üretiyor zaten ayrıca alırsan kabızlığı artırır uyku halini artırır dedi. benim de kanamalar hiç iki gün üst üste olmadığı için kullanmadım.

Hiç duymadım o şekilde bir şey ben özelde yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam.
Valla bilmiyorum canım buradaki bir başlıkta yazmıştı bir kadın bende okudum şaşırdım doktor farklı test sonucu farklı söylüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…