Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Ay maşallah sağlıkla gelsin ultrasonda bu kadar erken görülebiliyor mu? Bana doktor 17. Haftada emin oluruz dedi
Hiç beklemiyordum bu kadar erken görüneceğini ama oğlumu da 11 haftalıkken görmüştük, bugün kızımı da 11 haftalıkken benimkiler göt göbek açık takılıyorlar sanırım doktor ultrason cihazını tuttuğu an bacak arasına denk geldik hatta ilk saniyede. Doktorlar güvenli tarafta kalmak için öyle söylüyorlar genelde, çünkü her bebekte doğru açıya denk gelemeyebiliyorlar, şans

Bende cok meyve tüketiyorum. Zaten normal yemek yemek gelmiyor içimden. Ebede zaten sen kilo alınca bebekte almış olmuyor dedi. Ben kilo almadığımı söyledim 14. Haftadan sonra başlar. Önemli olan neler yediğin dedi. Umarım instagramda gördüğüm gibi 20 25 kilo ile bu turu bitirmeyiz

Grubumuzun ilk bebişi kızzzzz bakalım böyle mi devam edecekkk hayırlı olsun canım

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum canınız tatlı mı istiyor yoksa ekşi mi benim canım sürekli ekşi şeyler istiyor turşu zeytin ne biliyim bol ekşili salata Tatlıdan resmen tiksindim çikolata bile yiyemiyorum tatlı yemek istemiyorum

Merhaba kızlar. Ben galiba erkenden duba gibi olacağım. Kızımda ve oğlumda kusmaktan 5 ay kilo almamıştım aksine vermiştim. Ama bunda bu prilam saolsun sabah kusması hariç beni çok rahatlatıyor. Yemek yiyorum hatta açken midem çok bulanıyor ve ağzımdaki o kötü tat gitsin diye sürekli ağzım da bir şeyler var. Özellikle hamur işi tarzı. 58 hatta 57 kiloyla hamile kalmıştım 59 60 arası olmuşum. Daha ilk aydan böyle olursam 90 kilo olurum herhalde. Gören hiç kilon yok diyor ama ben kendimi biliyorum bu iştahla alır başını gider.

Bende tatlıdan tiksindim gibi. Ama eksiye dayanamıyorum limon üstü tuz yiyorum. Hep ekşi şeyler yiyesim var. Ama içecek türü özellikle çaydan çok tiksindim arkasından ayran soğuk içecekler derken birtek su içebiliyorum oda bir bardağı yarım yarım
Yoksa midemi bulandırıyor

bende 49 kg civarıydım gebelik öncesi en son 51.3 kg gördüm son günlerde tartılmadım gerçi. Ama 49 kgken bile karnım çıkıktı benim e şimdi daha da belirgin oldu çevremdekiler Kilona dikkat et diyip duruyorlar altı üstü almışım 2 kg sanki ne var canımı sıktılar ya normal değil mi 2 kg almak?

Ben bugün öğrendim kızmış bir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar

Aaaa çok sevindim, maşallah sağlıkla gelsin inşallah açılışı kızla yaptık bakalım nasıl devam edeceğiz inşallah bizler de erken öğreniriz

Ya benim canım hiçbir şey çekmiyor. İlk hamileliğimde de çekmemişti. Şu aşermek nasıl bir şey çok merak ediyorum. İnşallah bunda başıma gelir

Aaaa çok sevindim, maşallah sağlıkla gelsin inşallah açılışı kızla yaptık bakalım nasıl devam edeceğiz inşallah bizler de erken öğreniriz
Canım benim sağolasın inşallah herkesin gönlüne göre sağlıkla olsun erken öğrendim üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum nedense, çok merak ediyormuşum da haberim yokmuş

Ay bi de benim karnım akşamları çok şişiyor sanki 4-5 aylık gebe gibi sizin de öyle oluyor mu?

Evet ben de öyleyim. Sabahları dümdüz karınla uyanıp her ilerleyen saatte ayrı şişiyorum akşama davul gibi oluyorum. Hamileliğin başından beri hep bir şişlik, bir gaz durumu var bir de akşam yemeği hafif bile yesem hemen sindiremiyorum herhalde o da ayrı. Erken yediğimde de bu sefer acıkıyorum

Canım benim sağolasın inşallah herkesin gönlüne göre sağlıkla olsun erken öğrendim üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum nedense, çok merak ediyormuşum da haberim yokmuş

Evet öyle merak etmez mi insan şimdi bir cinsiyeti öğrene kadar zaman geçmiyor, bir de hareketleri hissedene kadar. Ondan sonrası su gibi akıp gidiyor. Sen şimdi önemli bir kısmı atlattın

Ben de iki hafta sonra fetal dna yaptıracağım inşallah. Doktor test sonucu gelen cinsiyet çok düşük olasılıkla da olsa yanlış olabiliyor dedi. 17. Haftada ultrasonla doğrulama yaparız dedi
Şuan kaçıncı haftadasınız

Sıvı yiyecekler tüketmeyi daha çok seviyorum ben de ayran, şalgam limonata gibi.
Bir de her türlü meyve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…