Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kutu içinde 14 tane var günde bir kere içiliyor. Ben faydasını gördüğüm için yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kullanım süresi size bağlı.
Teşekkür ederim. Ben de kullanmak istiyorum. Yoğun ilaç kullanımım olmuştu hormonal dalgalanmalarım da var bu sebepten sanırım vajinal akintim oluyor. Bagirsak problemim de var. Süt ürünü kullanamadığım icin probiyotik takviye arıyordum. Baya övüyorlar bu ürünü

Haha çok iyi ya hayırlısı olsun inşallah 2 çiçek 2 böcek mi olacak bakalım
10+2 yim

Kızlar sorum aylardır folik asit kullananlar için ben 2 haftadır başladım bazı günler içiyorum bazı günler içmiyorum çünkü içtiğim günler resmen ağzımda kan tadı bakır tadı var sanki midem böyle çok dolu gibi bir his oluyor yemek bile yiyemiyorum yani aç hissetmiyorum çünkü Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz aylardır bunu içmediğim günler 3 tabak dolusu yemek bile yiyebiliyorum ama içtiğim günler mahvediyor beni zar zor ekmek yiyorum

Marka ile ya da bünyeyle alakalı olabilir. Ben folat formunu kullanıyorum hiç mide bulantısı yapmadı hamile değilken de kullanmıştım geçen yıl

Sizinki kaç gittim evet okadar büyümüş ki çok farklı geldi bir hafta önden gidiyormuş haftaya cinsiyeti tahmin edebiliriz dedi
Yaa maşallah 10+1 benim, sizin gibi 2 hafta sonra normalde randevum ancak beklemek zor, siz gideceğim deyince merak ettim iyi olmasına çok sevindim

Marka ile ya da bünyeyle alakalı olabilir. Ben folat formunu kullanıyorum hiç mide bulantısı yapmadı hamile değilken de kullanmıştım geçen yıl
Vifolic diye bir marka önermişti doktor onu almıştım hiç bilmiyorum ki.. mide bulantısı değil de böyle midem çok doluymuş hissi yaratıyor anlamadım içinde balık yağı falan var ondan da olabilir belki

Hani demir ilacı kullanırken de böyle ağır bir metal kokusu ve tadı olur ya aynı onun gibi… hatta sağlık ocağı doktoru demir ilaçlarını 12 haftadan önce kullanma mide bulantısı yapar demişti aynı etki mi yarattı acaba

Demir hapı mide bulantısı yapabilir diye duymustum ben de hamilelikte ilk trimesterda. Şu an kullanmıyorum doktorum istemedi henüz
Bazı takviyeler bazen mide bulantısı yapıyor.
Yatmadan önce içilebilirsin belki çok etkilemez
Ben folaktive kullanıyorum içinde b vitaminleri de var. Burada bir arkadaş mide bulantısına b6 nın iyi geldiğini söylemişti doktora bir danış istersen

Aslında gece uyumadan önce fikri çok mantıklıymış ben artık yorgunluktan algılarımı kapattım sanırım bir diğer doktora gidişimde zaten folik asit içmemem lazım olacak büyük ihtimalle uyumadan önce içmeyi deneyeyim en iyisi

Yaa maşallah 10+1 benim, sizin gibi 2 hafta sonra normalde randevum ancak beklemek zor, siz gideceğim deyince merak ettim iyi olmasına çok sevindim
Çok teşekkürler inşallah sende iyi haberler alırsın rahatladım bayağı bir haftaya da kontrole gel ense kalınlığına bakalım hemde cinsiyete dedi birde tahlil istedi

Evet ikinci trimestera kadar kullanalım sadece

Peki kaçıncı haftada yapıyorlar en erken? Ben cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorum da o fiyarları görünce vaGeçmiştim
12. Haftada arayıp hangi gün çalıştıklarını öğrenmeniz gerekiyormuş. Ben aradığımda öyle söylemişlerdi. Ama bazı yerlerde cinsiyet söylemediklerine dair yazı okumuştum aradığınız zaman onu da sorarsınız

Çok teşekkürler inşallah sende iyi haberler alırsın rahatladım bayağı bir haftaya da kontrole gel ense kalınlığına bakalım hemde cinsiyete dedi birde tahlil istedi
İnşallah en son 4 hafta önce gitmiştim sabredebilirsem 2 hafta sonra ben de tarama yaptıracağım . Takipteyim haftaya güzel haberlerinizi bekliyorum.

Bende geçen burda bir anne de Fetal dna da gelen cinsiyetin yanlış olduğunu okumuştum. Yani Fetal dna da gelen cinsiyet sonucu ile doktorun ultrason da gördüğü farklıymış. Yine de sanırım ultrasonlar kesin yanıt

Merhaba, o demir tadı metalik tat bende de var ben chatcpt ye yazdığımda bunun ilk trimester da görülebileceğini söylemişti. Normalmiş biçok hamile yaşıyormuş hatta tıpta adı bile varmış progesteron falan artıyor ya ondan oluyormuş. Ayrıca değişen hormonların etkisi koku hassasiyeti ile de alakalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…