Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 39 41,5%
  • erkek

OY: 50 53,2%
  • ikiz kız

OY: 2 2,1%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,1%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,1%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    94
Günaydın hanımlar 2li tarama için aç olmaya gerek var mı ? Birde 12 hafta bittikten sonra folik kullanmaya devam ettiniz mi
yok cnm aç olmaya gerek yok. folik asit i bıraktım takviye vitamin omega balık vs bişeylere başladık

Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?

Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedim biodermada parfüm varmış

Son düzenleme:
13. haftam bitti bugün, yavaştan başlayacağım ben de. Badger markasının tamamen organikmiş kullananlar da memnun onunla başlayacağım özellikle bir de Lierac da en çok kullanılanlardan bunları dönüşümlü devam ederim sanırım.

2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedim biodermada parfüm varmış

Ben de Mustela'yı düşünüyordum. Lierac'ı bilmiyordum. Araştırdım şimdi. O da iyi gibi. Bu ikisinden birini alacağım galiba. 13. haftam bitti. Yavaştan başlamak lazım gibi

Ben lierac kullanmıştım, 20. Haftadan sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyorum, karnım erkenden büyümezse.

Bir de ilk hamileliğimde ben sadece göbeğime sürdüm, başka yerlere sürmedim. Hamileliğin son aylarında bi baktım bacaklarımın arkası fena halde çatlamış. O yüzden sadece göbek odaklı olmamak lazım, bacaklara da sürmemek lazım

Yaaa kaç krem bitireceğiz acaba
Bir de günde kaç kez sürmek gerekiyor?

Benim cildim kuru ve çatlamaya çok müsait. Ergenliğe girer girmez biraz kilo aldım diye üst bacaklarım ve kalçam çatlamıştı hemen. Şimdi de bir korku başladı. Hemen sizlere sorayım dedim ne kullanıyorsunuz diye

Ben ilk hamileliğimde doktoruma sordum o da gelip karın derimi çekiştirdi mıncıkladı ve sen çatlamazsın.çatlayacak olmana dışarıdan sürdüğün hiçbir şey fayda etmez kaslar ve yağ tabakası çatlıyor sürdüğün krem anca üst cildini korur dedi.ve şu an 4. Hamileliğimdeyim dediği gibi de oldu 30 kilo aldım her seferinde ve tek bir çatlak yok.en ufak bişi de sürmedim

Galiba kuru ve hassas ciltli değilsiniz ondan demiştir doktor herkes için geçerli mi bilemedim

ilk gebeliğimde hiçbir şey kullanmamıştım çatlağım olmadı bunda da gidişata bakarım sanırım. En güzeli bol bol su içerek cildin nemine katkı sağlamak bence her cilt yapısı bir değil tabi

bence bir danışın , özele mi gidiyorsunuz devlete mi 12 haftada genelde başlatıyorlar
Özel bir kliniğe gidiyorum kalan folik asitlerini kullan dedi, demir bu dönem kabızlık yapar dedi başka ek bişey demedi çıkarken sekreterde sordu yine aynı şekilde bi şey yazdirmadi.
Benim doktor çok ilaç ve takviye yanlısı değil galiba ama ben d vitamini alabilirim

Aynen kesinlikle genetik.. Boşuna cildinize katkılı kremleri sürmeyin hanımlar.. Çatlayacak olan çatlıyor, ben ergenlikte çatlamıştm.. Ondan beri takmıyorum ama doğum sonrası korseyi mutlaka takın, marka olarak da yamuna alın

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu sabah kustum. Öğlene kadar bir şeyyemedim. Öğlen lahmacun ve marul yedim, su içtim. Sonra başım dönmeye başladı. Tansiyonumu ölçtüm. 7 ye 6 çıktı. Şimdi uzanıyorum. Hala başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

Kızlar selam, 11+5 olmuşum bugün kontrolüm vardı. Doktorum ense kalınlığının yüksek olduğunu söyledi.. 3 ölçüm yaptı 3.37-3.44-4.23 ölçtü. Fetal dna verdim bugün sonuç çıkana kadar napıcam bilmiyorum bilen duyan varmı güzel hikayeler, ve benim için dua edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…