yok cnm aç olmaya gerek yok. folik asit i bıraktım takviye vitamin omega balık vs bişeylere başladıkGünaydın hanımlar2li tarama için aç olmaya gerek var mı ? Birde 12 hafta bittikten sonra folik kullanmaya devam ettiniz mi
2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedimHanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
13. haftam bitti bugün, yavaştan başlayacağım ben de. Badger markasının tamamen organikmiş kullananlar da memnun onunla başlayacağım özellikle bir de Lierac da en çok kullanılanlardan bunları dönüşümlü devam ederim sanırım.Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedimbiodermada parfüm varmış
13. haftam bitti bugün, yavaştan başlayacağım ben de. Badger markasının tamamen organikmiş kullananlar da memnun onunla başlayacağım özellikle bir de Lierac da en çok kullanılanlardan bunları dönüşümlü devam ederim sanırım.
Hiç erken değil onların ultrasonu çok iyi ve çok iyi biliyorlar yüzde 99 dedigidir hayırlı olsunBugün 13+1 im 2 li tarama testine girdim devlet hastahanesinde.Perinatoloji doktorum kız olduğunu ve ultrasona göre 13+5 olduğunu söyledi.sizce erken mi bu cinsiyet yorumu
Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
Ben fetal dna yaptırsaydımda aynı zamanda öğrenirdim sanırımHiç erken değil onların ultrasonu çok iyi ve çok iyi biliyorlar yüzde 99 dedigidir hayırlı olsun
Ben lierac kullanmıştım, 20. Haftadan sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyorum, karnım erkenden büyümezse.
Bir de ilk hamileliğimde ben sadece göbeğime sürdüm, başka yerlere sürmedim. Hamileliğin son aylarında bi baktım bacaklarımın arkası fena halde çatlamış. O yüzden sadece göbek odaklı olmamak lazım, bacaklara da sürmemek lazım
ben hindistan cevizi yağı ile kakao yağı karıştırdım öğrendiğim günden beri her duştan sonra sürüyorum öyle özel bi şey almadım henüzHanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
Ben ilk hamileliğimde doktoruma sordum o da gelip karın derimi çekiştirdi mıncıkladı ve sen çatlamazsın.çatlayacak olmana dışarıdan sürdüğün hiçbir şey fayda etmez kaslar ve yağ tabakası çatlıyor sürdüğün krem anca üst cildini korur dedi.ve şu an 4. Hamileliğimdeyim dediği gibi de oldu 30 kilo aldım her seferinde ve tek bir çatlak yok.en ufak bişi de sürmedimHanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
Galiba kuru ve hassas ciltli değilsiniz ondan demiştir doktor herkes için geçerli mi bilemedimBen ilk hamileliğimde doktoruma sordum o da gelip karın derimi çekiştirdi mıncıkladı ve sen çatlamazsın.çatlayacak olmana dışarıdan sürdüğün hiçbir şey fayda etmez kaslar ve yağ tabakası çatlıyor sürdüğün krem anca üst cildini korur dedi.ve şu an 4. Hamileliğimdeyim dediği gibi de oldu 30 kilo aldım her seferinde ve tek bir çatlak yok.en ufak bişi de sürmedim
bence bir danışın , özele mi gidiyorsunuz devlete mi 12 haftada genelde başlatıyorlarDoktor söylemedi ama kendim başlasam multivitamine mesela sorun olur mu ki
ilk gebeliğimde hiçbir şey kullanmamıştım çatlağım olmadı bunda da gidişata bakarım sanırım. En güzeli bol bol su içerek cildin nemine katkı sağlamak bence her cilt yapısı bir değil tabiHanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
Özel bir kliniğe gidiyorum kalan folik asitlerini kullan dedi, demir bu dönem kabızlık yapar dedi başka ek bişey demedi çıkarken sekreterde sordu yine aynı şekilde bi şey yazdirmadi.bence bir danışın , özele mi gidiyorsunuz devlete mi 12 haftada genelde başlatıyorlar
Ben ilk hamileliğimde doktoruma sordum o da gelip karın derimi çekiştirdi mıncıkladı ve sen çatlamazsın.çatlayacak olmana dışarıdan sürdüğün hiçbir şey fayda etmez kaslar ve yağ tabakası çatlıyor sürdüğün krem anca üst cildini korur dedi.ve şu an 4. Hamileliğimdeyim dediği gibi de oldu 30 kilo aldım her seferinde ve tek bir çatlak yok.en ufak bişi de sürmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?