- 22 Aralık 2022
- 667
- 731
- 33
- 31
Benim kız kardeşim de bekar ve zayıf 47 kilo ama geçenlerde farkettik basenleri çatlamış beyaz temli ve çok gergin derisi mesela onun.genetikle alakalıAynen kesinlikle genetik.. Boşuna cildinize katkılı kremleri sürmeyin hanımlar.. Çatlayacak olan çatlıyor, ben ergenlikte çatlamıştm.. Ondan beri takmıyorumama doğum sonrası korseyi mutlaka takın, marka olarak da yamuna alın
Benim kız kardeşim de bekar ve zayıf 47 kilo ama geçenlerde farkettik basenleri çatlamış beyaz temli ve çok gergin derisi mesela onun.genetikle alakalı
Ara ara deniz suyu spreyi kullanıyorum iyi geliyor Sterimar hamilelikte kullanılan bi marka.Kızlar merhaba, gebe kalalı sürekli burnum tıkanıyor daha önce böyle bir durum olmazdı. Geniz akıntısı da oluyor. Sizde de yaşayan var mı hormonlar kaynaklı mı acaba
Teşekkür ederimAra ara deniz suyu spreyi kullanıyorum iyi geliyor Sterimar hamilelikte kullanılan bi marka.
Canım normalde bu şirketlerin raporda cinsiyeti söylemesi yasal değilmiş. Doktorla ayrı paylaşıyorlar annelere doktor söylüyorkızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu
Hindistan cevizi yağı kıllanma yapabiliyor diye duymuştum doğru mu acaba? Sizde öyle bir şey oldu muilk gebeliğimde sadece hindistan cevizi yağı kullnmıştım çatlamam olmamıştı kızlar
Bende anlamadım yapay zekaya sordum normal dedi tabi doğruluk payı nedir bilemiyorum. hastane raporu henüz çıkmamış bekliyorumKızlar ikili tarama testinde kan sonuçlarının normal olup olmadığını nasıl bileceğiz. PAPP A DEĞERİ BİDE SERBEST BETA HCG değeri var ama referans aralığı yazmıyor
Şehir hastanesinde yaptırmıştım ben. Rapor kaç günde çıkıyor ki acaba.Bende anlamadım yapay zekaya sordum normal dedi tabi doğruluk payı nedir bilemiyorum. hastane raporu henüz çıkmamış bekliyorum
Teşekkür ederim , evet doktorum yazdı bana KIZ geliyorCanım normalde bu şirketlerin raporda cinsiyeti söylemesi yasal değilmiş. Doktorla ayrı paylaşıyorlar annelere doktor söylüyor
Teşekkür ederim , evet doktorum yazdı bana KIZ geliyor
olmadı cnmHindistan cevizi yağı kıllanma yapabiliyor diye duymuştum doğru mu acaba? Sizde öyle bir şey oldu mu
Cinsiyeti de öğrenmek istediğinizi dosyaya ekletmeniz lazım en başta diye biliyorum.talep edilirse bakılıyor ona fatal dekızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu
belirlenmiş ama doktoruma gönderilen raporda yazıyormuş , kız cinsiyetiCinsiyeti de öğrenmek istediğinizi dosyaya ekletmeniz lazım en başta diye biliyorum.talep edilirse bakılıyor ona fatal de
hahaha inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar benim de bir oğlum var , ne istediğimi bilmiyordum açıkçası bu da kız olacak inşallah güzel olur her şeySaglıkla kucağına alırsın inşallah canımdarısı başıma iki erkekten sonra beklenti kız olması yönünde artık bahtımıza ne olursa kabulüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?