Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 13 33,3%
  • erkek

OY: 23 59,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 5,1%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
Merhaba hiç merak etmeyin ultrason ses dalgalarıyla çalıştığından hiçbir zararı yok bebişlerimize Sağlıkla gelsinler inş
Ya valla içimi rahatlattınız beni eşimi strese soktu ya hayır sanki keyfi mi geldim sen çağırdın düşük tehlikesi vardı zaten 12 haftaya kadar progestan kullandırdın

Yok zaten düşük tehlikem olmasaydı inanın ayda bir giderdim ama kendi çağırdı sonra dan böyle diyince insan bir şaşırıyor

Kesinlikle özele gittim ve ben hastaydım grip oldum doktor resmen ultrason baktığında bundan 20 gün önce 1 dk sürmedi bile bana da hastasın niye geldin dedi bebeğe bişi olur mu hastayım ilaç kullanamıyorum sonuçta dedim resmen eşimle şok olduk şöyle diyim doktor kaçtı resmen benden bebeğin ultrason fotosunu bile vermeden odadan çıktı eşimle biz elimizle yırttık aldık gerçekten öyle artık fiyatlarda uçuk şok olduk

acaba beni de yazar mısınız şu an farkettim bunu
SAT 04.07.2025
4+0 ilk kese
Yaş 28
Kalp atışı 5+4
Tahmini doğum 10.04.2026
Cinsiyeti belli değil .

Belli oldu mu acaba çok erkek gibi doğuyordu içime
Daha erken dedi ama bence baksa görürdü ilk iki hebeliğimde 11+ da öğrendim mesela.ama ben ne yaptım iki hafta sonraki kontrolü bekleyemem diye perşembe gününe devlet hastanesine randevu aldım

Beni de alır mısınız sat 16.07.2025 4. Gebelik cinsiyet belli değil 29 yaşındayım keseyi 5+2 de gördük kalp atışı 7.6 da duydum

13. Haftadan selam
Dün gece bir anda mide yanması boğazımda yumru gibi bişey kalp sıkışması yaşadım soda içtim biraz geçer gibi olunca uyuyakalmışım, bugün öğle yemeginden sonra tekrar aynı şey oldu hemen doktoru arayıp anlattım reflü olmuşum ( bu geçiyor mu çok kötü bir şey
Rennie duo şurup verdi inşallah iyi gelir (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…