Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 29 37,2%
  • erkek

OY: 44 56,4%
  • ikiz kız

OY: 2 2,6%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    78

Kızlar tecrübeli değilim ilk hamileliğim ama okudugum ve öğrendiğim kadariyla 2. Trimesterda istenmeyen bir belirti varsa anlarsınız zaten endişelenmeyin hamilelik belirtileri ilk aylardaki gibi belirgin değil çoğu kişide

Bebeğin kalp atışını dinlemek için Doppler alabilirsiniz. İçiniz rahat eder. Ama keyfi olarak hergün kullanmayın sakın. Bir de kalp atışını duyduğunuz zaman da uzun uzun dinlemeyin. Mesela çok stresli bir zamanınız olduğunda ya da bebeğin harekelerini hissetmediginizde (ilerleyen aylarda) içinizin rahat etmesi için kısa süreli kullanabilirsiniz.

Ev tipi Doppler icin annenin nabzı ve kalp atısıyla karısabilir diye duymustum böyle bir durum söz konusu mu

Ev tipi Doppler icin annenin nabzı ve kalp atısıyla karısabilir diye duymustum böyle bir durum söz konusu mu

Cihaz dakikadaki kalp atım sayısını (bpm) gösteriyor. Bir kadında dinlenme nabzı 60-100 arasıdır. Bebeğin bpm'si ise hangi haftada olduğuna göre değişiyor. Mesela 16 haftalık bebeğinki 140-160 bpm arası. Yani değerleri bilirseniz anneninkiyle karışmazsınız. (Bunlar tamamen benim deneyimlerim. Doğruluğundan yüzde yüz emin degilim tabi ki )

Benim de neredeyse hiçbir belirtim yok, göğüslerim bile dolgun değil ilk haftalardaki gibi, ama bebek sağlıklı şükür. Yani 2. trimestera hamileliğin balayı diyolar zaten, belirtilerin geçmesi çoğu zaman beklenen bir durum merak etmeyin, Allah korusun bir olumsuzlukta mutlaka anlaşılır artık bence de. Sağlıkla kucağımıza alalım inş

Kızlar 17 haftalık oldum bulantim bir türlü tam anlamıyla geçmiyor birde ağzımda surekli şekerli bir tat var gibi zaten tatlıdan da tiksindim bu agizdaki şekerli tat neden olur ve başka yaşayan var mı çok bunaldım artık

Selam kızlar gruba yeni dahil oldum şuan 19+2 yim grubun geneli aynı haftalardayız henüz bi tekme hissetmedim hareket yada hisseden varmı
Ben 19+4 üm tekme bir kere güçlü hissettim.kız bebek hareketli olurmuş zaten.kalabalıktaydım bir de aniden tek seferlik bir ah dedim herkes duydu.utandım hemde duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…