Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 33,3%
  • erkek

OY: 10 55,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
Bende aynı sizin gibiyiim hep bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum

Rabbim hayırlısını versin inşaAllah canım. Hsg çekileceğin ilk 3 ay şansın çok yüksek güzel değerlendir. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bende bir sorun yoktu ama eşimin testleri kötü gelmişti ona rağmen hsg çekildiğim ay hamile kaldım Allaha çok şükür Rabbim kolaylıklar versin inşaAllah en kısa zamanda güzel haberlerini alalım

Kızlar betam sağlıklı ilerlemiyor sanırım benim

Aslında özel ve devlet arasındaki fark özel daha fazla ilgilenmiş gibi görünüyor yoksa detaylı ultrasonda baktıkları her şey eşit Bu açıdan da bak istersen
Benim doktor her randevuda detaylıya yakın bakıyor ilk gebelikte bile çok çok ilgilenmişti manevi olarakta çok destek vermişti kayıpta. Ankaradayım ben çok kalabalık tabi burda devlet hastaneleri, geçen hafta ilgili bir asistana denk gelmiştim bugünkü pek de iyi değildi mesela yoksa biliyorum detaylıda aynı şeylere bakılıyor tabi hem hocaya hem de hastaneye güveniyorum, sağlıkla doğsun minnaklarımız gerisi hikaye

Su an 588 36 saat önce 373 tü 48 saate geçseydi iki kat artar mıydı sizce
Benim ilk gebeliğimde de yavaş artıyordu tam 2 katı olması gerekmez en az %60 gerekiyor seninkini 48 saate tamamlarsak %76,8 Artmış oluyor ki gayet iyi merak etme beta ile hiç alakası yok benim betam 4 kat artıyordu ikiz diye çok korkmuştum tekmiş

Artsa hiç korkmam içimde cok kötü hisler var

Artsa hiç korkmam içimde cok kötü hisler var
Anormal artışlarda sıkıntı canım. Mol gebelik dış gebelikten bile kötü. Kötüyü çağırmıyoruz. Güzel düşün idaha betan yeni yükselmeye başlıyor kan vermek seni strese sokuyorsa verme. Bir hafta arayla baktım 2 defa o kadar kese görününce önemsiz artık

Çarşamba doktora gideceğim sence sorun yok dimi

Çarşamba doktora gideceğim sence sorun yok dimi
Bunu beta değerine bakarak yorumlayamayız kuzum. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sağlıksız gebelikte beta düşer artar seninki artmış hep. Herkesin süreci farklı merak etme. Stres daha kötü. Anlıyorum ama seni kuzum erken beta öğrenmenin ve takip etmenin sıkıntısı da bu işte

İnşallah her şey iyi olur

Hayırlı olsun bebişin inşallah duyarız bakalım endişeliyim biraz bir kaybım var ister istemez endişeleniyor insan
Benim kontrolüm bugündü . Çok şükür kalp atışını duyduk , haftası ile de uyumlu ama daha yolun çok başındayızz zaman hızlıca aksın istiyorum

Benimde bugün kontrolüm vardı , kalp atışını duyduk çok şükür . 4000 mg oksapar ve 100 mg coraspin başladık . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Normal bı bulantı gibi değil çünkü bence ya

Benim de 1,2 kez öğürme oldu boş mide ile onun dışında tansıyonum düştü 1 kez öyle agır uyku halim yok uyumaya pek de fırsatm olmuyor . Çok şiddetli degl berlirtilerim. Ben de tatlı yiyemiyorum aslaa. Ama aşermelerim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…