Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 1,2 kez öğürme oldu boş mide ile onun dışında tansıyonum düştü 1 kez öyle agır uyku halim yok uyumaya pek de fırsatm olmuyor . Çok şiddetli degl berlirtilerim. Ben de tatlı yiyemiyorum aslaa. Ama aşermelerim oluyor açlıktan midem bulanıyor iştahım gitmedi

Yaa 2. Kontrolde mi 2. Kese göründü hayırlı olsun canım. Gerçekten şoklukkkk. Ben de 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum bu ay ikizden korkuyordum ama Hala ikiz riski var yani öyle mi eyvah eyvah

Merhaba ,

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıksınız. Benimde kontrolde doktorundan duymak istediğim kelimeler "iki kese " varrr diye . Benim kontrolüm de bugündü 6+2 karından pek göremedi . Biraz kilom var vajinal ultrason ile hem kese hem bebiş hem kalp duyduk çok şükür . Hala içimde bir ümit 3 hafta sonra belki bir sürpriz olur ve ikiz derr

Yüzde 55 artmış sıkıntı etme tam artarken yakalanmış olabilir hcg
373 çıktı 36 saat sonra 578 . 48 saat dolmadı erken verdim diye ki sağlık ocağına kan bekledi diye mi yoksa kötü diye içim içimi yedi

Yüzde 55 artmış sıkıntı etme tam artarken yakalanmış olabilir hcg
Evet günün belli saatlerinde daha hızlı artma muhabbeti duymuştum ondan mı bahsediyorsun bir de bu 48 saatlik sonuç değil 36 saat olmuştu 1.5 günde baktım

Evet günün belli saatlerinde daha hızlı artma muhabbeti duymuştum ondan mı bahsediyorsun bir de bu 48 saatlik sonuç değil 36 saat olmuştu 1.5 günde baktım
Tabiki öyle 12 saat sonrakı artısı dusun neredeyse 750lerde olacaktı yani beklenen artısla paralel. Sen neden karalar bagladın 48saaate bile minnartışı yüzde 60 diyorlar bir daha kan vermen gerektiğinde en az iki gün bekle bilmiyorum yanlış mı biliyorum ama belki de sıcrama olacaktı

Aşkım teşekkür ederim içini çok rahatlattın

Yaa 2. Kontrolde mi 2. Kese göründü hayırlı olsun canım. Gerçekten şoklukkkk. Ben de 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum bu ay ikizden korkuyordum ama Hala ikiz riski var yani öyle mi eyvah eyvah
Ayy evet 2. Kontrolde oldu. Hatta ben beta hep yüksek artınca araştırdım ikiz olabilir ihtimali var diyordu chatcpt. 1 kese görünce sormuştum başka yok dimi diye yok demişti doktor demek ki belli olacak boyuta gelmemişti henüz. Halaa şaşkınız anlayacağın

Ayy amin inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun Allah gönlüne göre versin. Yani ben son regle göre 4+6 yım bugün ama ultrasonda 5+2 çıktı. Doktora sorduğumda o değerin şuan bi önemi yok dedi. Yolk sac da gördük. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını duyarız. 8. Haftada falan da kendini gösteren varmış bu arada neden olmasın isteyen herkese nasip olsun

373 çıktı 36 saat sonra 578 . 48 saat dolmadı erken verdim diye ki sağlık ocağına kan bekledi diye mi yoksa kötü diye içim içimi yedi
5 haftadan sonra fazla fazla artıyor. Stres yapma stres rahmin düşmanıdır. İçini ferah tut

Yaa tatlıdan ben de soğuduğum ilk haftalar cacık ve acılı şalgama sarmıştım son 2 gündür de canım kahvaltıda sucuk istiyo ne alakaysa normalde pek yemem

Bende aynı sizin gibiyiim hep bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum
Her şey zor ya valla belirti olsa dert, olmasa dert sürekli internete ve chatgptye soruyorum normal mi diye bide belirti olunca en azından bebeğim orda yaşıyor ondan bunları yaşıyorum derdim ama belirti olmayınca korkuyorum ister istemez. Bir sonraki doktor randevuma daha çok var nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Ya bende sizin gibiyim belirti olmayincada zor doktora gidince rahatlayacam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…