- 2 Aralık 2024
- 2.655
- 1.272
- 48
- Konu Sahibi perdesizev
-
Benim de 1,2 kez öğürme oldu boş mide ile onun dışında tansıyonum düştü 1 kez öyle agır uyku halim yok uyumaya pek de fırsatm olmuyor . Çok şiddetli degl berlirtilerim. Ben de tatlı yiyemiyorum aslaa. Ama aşermelerim oluyor açlıktan midem bulanıyor iştahım gitmedikızlar tam 7 haftalık olduk bugün Ama hala hiçbir belirtim yok ne uyku, ne bulantı, ne göğüs ağrısı. İnşallah hep böyle ilerler bakalım. İştahım da açıldı gibi. Kahvaltı sevmezdim hiç şimdi uyanınca baya aç hissediyorum normalde pek yemediğim şeyleri istiyo canım
Yaa 2. Kontrolde mi 2. Kese göründü hayırlı olsun canım. Gerçekten şoklukkkk. Ben de 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum bu ay ikizden korkuyordum ama Hala ikiz riski var yani öyle mi eyvah eyvahKızlar merhaba, bugün ben kontrole gittim aslında cuma günü gel demişti fakat bugüne randevu açılınca gideyim diye düşündüm. Çünkü geçen gördüğümüzde acilden girişim yapılmıştı ve poliklinik kaydı rutin kan tahlilleri için bize cuma gel demişti. Geçen perşembe günü kesemizi görmüştük. Bugün tekrar ultrasonla bakıldı ve ben herşey rutin ilerliyor diye düşünürken eşimi odaya aldı. Bak görüyor musun kesemiz burada aa bak bi de burda 2. Kesemiz varmıııııışşş dedi doktor ve biz gerçekten şok olduk. Ağladım güldüm ben ne yapıcam dedim hatta bi ara acil çıkış var mı ben bi çıkıp bağırsam ya imdaaattt diye falan derken gerçekten çok afalladığımız bi gün oldu.
Merhaba ,Kızlar merhaba, bugün ben kontrole gittim aslında cuma günü gel demişti fakat bugüne randevu açılınca gideyim diye düşündüm. Çünkü geçen gördüğümüzde acilden girişim yapılmıştı ve poliklinik kaydı rutin kan tahlilleri için bize cuma gel demişti. Geçen perşembe günü kesemizi görmüştük. Bugün tekrar ultrasonla bakıldı ve ben herşey rutin ilerliyor diye düşünürken eşimi odaya aldı. Bak görüyor musun kesemiz burada aa bak bi de burda 2. Kesemiz varmıııııışşş dedi doktor ve biz gerçekten şok olduk. Ağladım güldüm ben ne yapıcam dedim hatta bi ara acil çıkış var mı ben bi çıkıp bağırsam ya imdaaattt diye falan derken gerçekten çok afalladığımız bi gün oldu.
373 çıktı 36 saat sonra 578 . 48 saat dolmadı erken verdim diye ki sağlık ocağına kan bekledi diye mi yoksa kötü diye içim içimi yedi
Evet günün belli saatlerinde daha hızlı artma muhabbeti duymuştum ondan mı bahsediyorsun bir de bu 48 saatlik sonuç değil 36 saat olmuştu 1.5 günde baktımYüzde 55 artmış sıkıntı etme tam artarken yakalanmış olabilir hcg
Tabiki öyle 12 saat sonrakı artısı dusun neredeyse 750lerde olacaktı yani beklenen artısla paralel. Sen neden karalar bagladın 48saaate bile minnartışı yüzde 60 diyorlar bir daha kan vermen gerektiğinde en az iki gün bekle bilmiyorum yanlış mı biliyorum ama belki de sıcrama olacaktıEvet günün belli saatlerinde daha hızlı artma muhabbeti duymuştum ondan mı bahsediyorsun bir de bu 48 saatlik sonuç değil 36 saat olmuştu 1.5 günde baktım
Aşkım teşekkür ederim içini çok rahatlattınTabiki öyle 12 saat sonrakı artısı dusun neredeyse 750lerde olacaktı yani beklenen artısla paralel. Sen neden karalar bagladın 48saaate bile minnartışı yüzde 60 diyorlar bir daha kan vermen gerektiğinde en az iki gün bekle bilmiyorum yanlış mı biliyorum ama belki de sıcrama olacaktı
Ayy evet 2. Kontrolde oldu. Hatta ben beta hep yüksek artınca araştırdım ikiz olabilir ihtimali var diyordu chatcpt. 1 kese görünce sormuştum başka yok dimi diye yok demişti doktorYaa 2. Kontrolde mi 2. Kese göründü hayırlı olsun canım. Gerçekten şoklukkkk. Ben de 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum bu ay ikizden korkuyordum ama Hala ikiz riski var yani öyle mi eyvah eyvah
Ayy amin inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun Allah gönlüne göre versin. Yani ben son regle göre 4+6 yım bugün ama ultrasonda 5+2 çıktı. Doktora sorduğumda o değerin şuan bi önemi yok dedi. Yolk sac da gördük. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarınıMerhaba ,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıksınız. Benimde kontrolde doktorundan duymak istediğim kelimeler "iki kese " varrr diye . Benim kontrolüm de bugündü 6+2 karından pek göremedi . Biraz kilom varvajinal ultrason ile hem kese hem bebiş hem kalp duyduk çok şükür . Hala içimde bir ümit 3 hafta sonra belki bir sürpriz olur ve ikiz derr
İnşallah bu kez yüzümüz gülerBugün sordum kiloma göre 4000 yeterliymiş, birde coraspin kullanacaksin dedi. Doktoruma çok güveniyorum, gerisi Allah'tan gelecek inşallah
5 haftadan sonra fazla fazla artıyor. Stres yapma stres rahmin düşmanıdır. İçini ferah tut373 çıktı 36 saat sonra 578 . 48 saat dolmadı erken verdim diye ki sağlık ocağına kan bekledi diye mi yoksa kötü diye içim içimi yedi
İnşallah öyle olur5 haftadan sonra fazla fazla artıyor. Stres yapma stres rahmin düşmanıdır. İçini ferah tut
Elbette.siz neden stres oldunuz ki rahat olun.Su an 588 36 saat önce 373 tü 48 saate geçseydi iki kat artar mıydı sizce
Artış başkalarında daha fazla gibi düşük mu düye korktumÜ
Elbette.siz neden stres oldunuz ki rahat olun.
Her şey zor ya vallaBende aynı sizin gibiyiim hep bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum
Ya bende sizin gibiyimHer şey zor ya vallabelirti olsa dert, olmasa dert sürekli internete ve chatgptye soruyorum normal mi diye bide belirti olunca en azından bebeğim orda yaşıyor ondan bunları yaşıyorum derdim ama belirti olmayınca korkuyorum ister istemez. Bir sonraki doktor randevuma daha çok var nasıl geçecek zaman bilmiyorum
maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende 6+2 yarın gidicem doktora geçen hafta sadece kese görünmüştü biraz heyecan ve tedirginlik var
Sizi çok iyi anlıyorum kızlardaha önce kalbi durdu kuzum elim yüreğimde artık ayy hemen yazacağım kızlar inşallah herşey yolundadırr
Ya senin belirtilerini sevmeni severimTeşekkür ederim canım içinin rahatlamasına cok sevındm. Ben yine öğürdüm kokudan bu sabah ona da şükrediyorum pıt pıt agrım var solda bide. Evet cok var Dr garanti olsun diye 26sında cagırdı muhtemelen çünkü ben 31inde gidiyorum dedim 2 kez cagırmamak için yaptı herhaldekese küçük cktı ya halbukı o da farkında yani 1.37 cm olan kese 4 haftalık olamazdı neyse beklicezz artıkkk
Başınız sağ olsunMerhaba hanımlar sanırım ben de aranıza katılacağım. Sat 19 temmuz. 2 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum. 16 ağustosta direk kan vermeye gittim ve sonucum 90.52 çıktı. Yarın tekrar kan verip yükselişine bakacağım ayın sonunda da doktora gitmeyi planlıyorum. İnşallah herşey yolunda gider. İlk evladımda gebelik zehirlenmesi ve plesantasından ayrılma durumunu yaşadım 31 haftalık acil doğum yaptım. Çok sıkıntılı süreçler, kötü bir doğum kötü anılar. Yeniden cesaret edebilmem 6 yılı buldu. Hala çok korkuyorum ama inşallah bu sefer herşey güzel olur.
Ayyy çok güzel maşallah bugün bayağı bereketli bir gün tü tü tüüüBenim kontrolüm bugündü . Çok şükür kalp atışını duyduk , haftası ile de uyumlu ama daha yolun çok başındayızz zaman hızlıca aksın istiyorum
Su an 588 36 saat önce 373 tü 48 saate geçseydi iki kat artar mıydı sizce
evet kesinlikle değil bişeyler yiyosun zorla tam tamam geçti diyosun yarım saat sonra bidaha tuhaf bişey bitmesini iple çekiyorum günden keyif alamıyorumNormal bı bulantı gibi değil çünkü bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?