Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan sizin kaç hafta oldu

Kızlar bugün biraz açık kahverengi bi akıntım oldu dün iki defa vajinal ultrasonla muayene oldum ondan mı acaba sizde de böyle olan var mı

Ben 6+3 te karından boğuk bi şekilde duydum duymazsaniz da korkmayın
Bende bugün muayene oldum 5 hafta 4 günlüğüm doktor kesemin boyutunu çok beğendi haftaya tekrar çağırdı yolk kesesi yoktu ama biraz tedirginim kizlar dua edin lütfen bebeğim benimledir inşallah

Canmmm Gerçekten öyle kocaman olacak yaa kızımla videoları izliyoruz mercimeğim diyoruz kardeşine hep. Anne diyor artık büyümedi mi o gun 7+4 olcak 5+4de bile yolc sacı gördük şükür biliyorsun güzel seyler hayal ediyorum . Yalnız dün gece 21.30da uyudum 1.30 uyandım 2 de geri yattım sabaha karşı zor daldım bende aşırı uyku halinden cok bazen uykusuzluk oluyor çok garip şekilde bu sabah yine sevineceğim bir şey oldu öğürdüm ve azıcık söylemesi ayıp su cıkardımsende durumlar nasıl canm

kızlar bende kasık ağrısı var karın ağrısı var kabızlık var ve yüzümde aşırı sivilcelenme var, ben biraz zor kavuştuğum için çok kafaya takıyorum doktorum kafana takma artık akışına bırak normal yaşantına bak aklına kötü şeyler getirme kanaman olmadığı müddetçe rahat ol dedi, folik asitide yemekle birlikte al ister sabah ister akşam ne zaman istersen fark etmez dedi

Kızlar bugün biraz açık kahverengi bi akıntım oldu dün iki defa vajinal ultrasonla muayene oldum ondan mı acaba sizde de böyle olan var mı
Bu dönemlerde olabilirmiş takip ettiğim uygulamada öyle yazıyor. Açık kırmızı olursa problemmis. O zaman doktora gidilmeli

Kızlar bende 5+6 da muayene olduğumde kese ve yolk sac göründü. 6+2 de hafif bir ağrısız kanama ile acile gittim oradaki doktor vajinal ultrason ile muayene ettiğinde ne bebeği görebildi ne de kalp atışını. Bu haftada görülmesi gerekirdi diye beni çok korkuttu düşük riskine karşı progestan başladı. Yarın 7 haftalık oluyorum sizce görünür mü bebek ve kalp atışı ?

günaydın güzel hamişler takviye olarak ne kullanıyorsunuz, hayatınızda neler değişti ne yiyip içiyorsunuz nelerden uzak duruyorsunuz biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var hala boşlukta gibiyim çünkü
Bana da sadece folik asit dedi kahvaltıdan sonra alıyorum onun disinda sadece meyve yiyebiliyorum bu aralar yemek görmek istemiyorum süt ürünleriyle hiç aram yok bazen suyu bile zorla içiyorum o da enfeksiyon riskine karşı korkarak meyveler olmasa baya açım

Merhaba yukarıda kendimle alakalı bilgileri yazmıştım ben.

(5+2) 31.07.2025: kese 4.5mm (yolk sac ve embriyo yok)
(6+2) 07.08.2025: kese 13 mm (yolk sac var ve embriyo yok)
(7+0) 12.08.2025: CRL 6+5 kalp atışı ve embriyo var

Her bebek aynı olmuyor bazen geç döllenme falan olabiliyor. İlla 6+2'de görülecek herkeste diye bir şey yok. Bence yarın kendi doktorunuza gidin o şekilde muayene olun, doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirir. Ve görülme ihtimali yüksek bence.

Ben dr a sormuştum alttan muayenede riskli olmaz mı die.riskli olsa yapmayız demisti.Kahverenginin normal olduğunu söylüyorlar kırmızı olmadıkça.dr a ne zaman gideceksiniz

Bos gebelik ve düşük anca 9 haftada belli olur o yüzden canını sıkma. Yolk sac gozukmus bos gebelik olması mümkün değil. Eğer geç döllenme olduysa da şuan görünür. Kimisinin 8 haftada belli oluyor. Ve cihazdan cihaza fark oluyor. Sen duanı eksik etme kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…