Ben 6+3 te karından boğuk bi şekilde duydumYani kişiye göre değişiyor bence ben 5+3 de karından keseyi gördüm 6+2 ye randevu aldım bakalım kalp atışını görebilecek miyim
Şuan sizin kaç hafta olduyaaa bende 2 doktora gittim ilki hcg değerin çok yüksek ikiz olabilir ama daha belli olmaz dedi 2. doktora hiç bişey demedim oda bakalım başka kese var mıymış dedi galiba oda şüphelendi görünmedi ama sanırım olma ihtimali var perşembe günü randevum var netleşir heralde hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucuklar
çok teşekkür ederimSize daha net bilgi verebilmek için doktor muayenelerime baktım
(5+2) 31.07.2025: kese 4.5mm (yolk sac ve embriyo yok)
(6+2) 07.08.2025: kese 13 mm (yolk sac var ve embriyo yok)
(7+0) 12.08.2025: CRL 6+5 kalp atışı ve embriyo var
Bende bugün muayene oldum 5 hafta 4 günlüğüm doktor kesemin boyutunu çok beğendi haftaya tekrar çağırdı yolk kesesi yoktu ama biraz tedirginim kizlar dua edin lütfen bebeğim benimledir inşallahBen 6+3 te karından boğuk bi şekilde duydumduymazsaniz da korkmayın
Ben de görememiştim o tarihte bebişi. 1 hafta sonra görürsünüz inşallah merak etmeyin.Bende bugün muayene oldum 5 hafta 4 günlüğüm doktor kesemin boyutunu çok beğendi haftaya tekrar çağırdı yolk kesesi yoktu ama biraz tedirginim kizlar dua edin lütfen bebeğim benimledir inşallah
İnşallah canım benimBen de görememiştim o tarihte bebişi. 1 hafta sonra görürsünüz inşallah merak etmeyin.
7+2 :)Şuan sizin kaç hafta oldu
Rica ederiim, gönlünüzü ferahlatabildiysem ne mutlu bana. Her gebelik aynı olmuyor. Bu süreçte kendimizi strese sokmayalım iyi düşünelim iyi olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)çok teşekkür ederim
CanmmmSizi çok iyi anlıyorum kızlarbenimde bir düşüğüm var ve ister istemez tedirgin oluyorum ilk gebelikte ne kadar rahatmışım diyorum
Ya senin belirtilerini sevmeni severimevet büyük ihtimal 2 defa olmasın diye ama komacan olacak annesi sabırla bekliyorum ben de
Başınız sağ olsunkaybınız için çok üzüldüm dilerim yeni bebeğinizle tüm acılarınız hafifler
Ayyy çok güzel maşallah bugün bayağı bereketli bir gün tü tü tüüü
Kahvaltıdan sonra içiyorum ben canmselamlar, folit asiti nasıl kullanıyorsunuz ben doktora sormayı unuttum. eczacı fark etmez dedi :)
evet çok yardımcı oldunuzRica ederiim, gönlünüzü ferahlatabildiysem ne mutlu bana. Her gebelik aynı olmuyor. Bu süreçte kendimizi strese sokmayalım iyi düşünelim iyi olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)
Bu dönemlerde olabilirmiş takip ettiğim uygulamada öyle yazıyor. Açık kırmızı olursa problemmis. O zaman doktora gidilmeliKızlar bugün biraz açık kahverengi bi akıntım oldu dün iki defa vajinal ultrasonla muayene oldum ondan mı acaba sizde de böyle olan var mı
Bana da sadece folik asit dedi kahvaltıdan sonra alıyorum onun disinda sadece meyve yiyebiliyorum bu aralar yemek görmek istemiyorum süt ürünleriyle hiç aram yok bazen suyu bile zorla içiyorum o da enfeksiyon riskine karşı korkarak meyveler olmasa baya açımgünaydın güzel hamişlertakviye olarak ne kullanıyorsunuz, hayatınızda neler değişti ne yiyip içiyorsunuz nelerden uzak duruyorsunuz biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var hala boşlukta gibiyim çünkü
Yani 8. Haftada kendini gösterenler de varmış neden olmasın Allah isteyen herkese nasip etsin7+2 :)
Merhaba yukarıda kendimle alakalı bilgileri yazmıştım ben.Kızlar bende 5+6 da muayene olduğumde kese ve yolk sac göründü. 6+2 de hafif bir ağrısız kanama ile acile gittim oradaki doktor vajinal ultrason ile muayene ettiğinde ne bebeği görebildi ne de kalp atışını. Bu haftada görülmesi gerekirdi diye beni çok korkuttu düşük riskine karşı progestan başladı. Yarın 7 haftalık oluyorum sizce görünür mü bebek ve kalp atışı ?
Ben dr a sormuştum alttan muayenede riskli olmaz mı die.riskli olsa yapmayız demisti.Kahverenginin normal olduğunu söylüyorlar kırmızı olmadıkça.dr a ne zaman gideceksinizKızlar bugün biraz açık kahverengi bi akıntım oldu dün iki defa vajinal ultrasonla muayene oldum ondan mı acaba sizde de böyle olan var mı
Bos gebelik ve düşük anca 9 haftada belli olur o yüzden canını sıkma. Yolk sac gozukmus bos gebelik olması mümkün değil. Eğer geç döllenme olduysa da şuan görünür. Kimisinin 8 haftada belli oluyor. Ve cihazdan cihaza fark oluyor. Sen duanı eksik etme kalbini ferah tut.Kızlar bende 5+6 da muayene olduğumde kese ve yolk sac göründü. 6+2 de hafif bir ağrısız kanama ile acile gittim oradaki doktor vajinal ultrason ile muayene ettiğinde ne bebeği görebildi ne de kalp atışını. Bu haftada görülmesi gerekirdi diye beni çok korkuttu düşük riskine karşı progestan başladı. Yarın 7 haftalık oluyorum sizce görünür mü bebek ve kalp atışı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?