Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bende 2 doktora gittim ilki hcg değerin çok yüksek ikiz olabilir ama daha belli olmaz dedi 2. doktora hiç bişey demedim oda bakalım başka kese var mıymış dedi galiba oda şüphelendi görünmedi ama sanırım olma ihtimali var perşembe günü randevum var netleşir heralde hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucuklar

günaydın güzel hamişler takviye olarak ne kullanıyorsunuz, hayatınızda neler değişti ne yiyip içiyorsunuz nelerden uzak duruyorsunuz biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var hala boşlukta gibiyim çünkü

günaydın güzel hamişler takviye olarak ne kullanıyorsunuz, hayatınızda neler değişti ne yiyip içiyorsunuz nelerden uzak duruyorsunuz biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var hala boşlukta gibiyim çünkü
ban şimdilik sadece folik ast verdi doktor kan testleri var onları yaptırdıktan sonra ek gereken vitaminleri verecek şu aşamada ne yiyebilirsem onu yiyorum çoğu şeyden tiksindiğim için biraz zor geçiyor ama öyle bir problemin yoksa karbonhidratı azaltıp bol sebze protein ve lif odaklı beslenmek en iyiisi avakadonun çok yararlı olduğu söylüyorlar mesela ben normalde severim ama şuan midem pek almıyor genelde tost gibi şeylerle geçiştiriyorum yediğin etlerin çok iyi pişmiş olması gerekiyo balıkta haftada 2 öneriyor doktorlar benim bildiklerim böyle ama uyguluyor musun dersen şuan uygulayamıyorum bulantılarım geçince inşallah

selamlar, folit asiti nasıl kullanıyorsunuz ben doktora sormayı unuttum. eczacı fark etmez dedi :)

merhaba kızlar 6+3 bugün kontrol vardı kese 0.8 cm doktor normal haftaya bakalım dedi ama çok tedirginim burada bu haftalarda kalp atışı duyan var benim gibi olan var mı acaba

Şimdi doktordan çıktım bende 6+5 dedi kalp atışını dinletti, şuan sadece folik asit kullan dedil kan aldılar kan sonucuna göre ekstra bişey vermem gerekirse bakarız dedi

merhaba kızlar 6+3 bugün kontrol vardı kese 0.8 cm doktor normal haftaya bakalım dedi ama çok tedirginim burada bu haftalarda kalp atışı duyan var benim gibi olan var mı acaba
Merhaba, benim 6+2'yken bebek görüntüsü bile yoktu sadece kesem biraz büyümüştü ve içinde yolk sac vardı. 7+0 olduğunda doktorum tekrar çağırdı kalp atışı ve bebeği aynı anda gördük. İçiniz rahat olsun:)

kese boyutunu hatırlıyor mısınız teşekkür ederim

kese boyutunu hatırlıyor mısınız teşekkür ederim
Size daha net bilgi verebilmek için doktor muayenelerime baktım
(5+2) 31.07.2025: kese 4.5mm (yolk sac ve embriyo yok)
(6+2) 07.08.2025: kese 13 mm (yolk sac var ve embriyo yok)
(7+0) 12.08.2025: CRL 6+5 kalp atışı ve embriyo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…