Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Bende de ekşi tatlı da ayn ıdurum var cinsiyet tahmininiz var mı

Kızlar bakın lütfen. Bugün 7+2 yim. 5 haftalıkken keseyi gördük. Bugün kalp atışı için gittik fakat kese hiç büyümemiş dedi doktorum. Bebekte görünmedi. Sizce ne yapmalıyım olusması çok zor dedi başka doktora gideyim mi

Eklentiler

• IMG_4D83F382-7F98-43AF-8CAD-F146B8862C4C.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 92
başka doktora da git cnm bende buna benzer bişey yaşamıştım boş gebelik demişti doktor bekledik ama bebek oluşmadı sonra düştü o zamanlar araştırmıştım sonradan görünen bebeklerde çoktu inşallah senin bebişin seninledir görünür

İnşallah canım inşallah

Merhaba sizin son durum nedir kaç haftalık oldunuz ve mide bulantısı/kusma var mı? Ben de ikizlere hamileyim 2 gün sonra 7 haftalık olucaz mide bulantısı kusmalardan kilo verdim resmen. Sizde durumlar nedir merak ettim
Merhaba canım şuan 6+6 7 haftaya giriş yapacağım inşallah göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı var elhamdülillah mide bulantısı hiç olmadi simdiye kadar ara sıra kabızlık ve ishal sıkıntısı var başka bir sıkıntı yok şuan

Burda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide
Ben de duydum onu, şehir hastanesinde ya da Esogü’de çok uygun fiyata yapılıyormuş. Eşimin ailesi Eskişehir’de oturıyor zaten, biz de orda yaptırırız diye konuştuk ama sizler içim bence gidip o paraya ekişehiri gezmek çok mantıklı

Allah razı olsun. Evet konyalıyım.

İnşallah sağlıkla alın kucağınıza Bağırsaklar çok bozuluyor bu süreçte benimde öyle oldu sebebi ne ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…