Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
3 patili selam 3 tane kediniz mi var yoksa? Benim öyle… bebişle zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum tabiki kedilerimi vermek gibi bir şey söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime düşünüyorum :))
Benim de 3 kedim varr bende bazen bebiş varken nasıl olucak diye düşünüyorum, sonra da dönüp kendime saçmalama kızım bebişinin doğduğunda evde 3 tane arkadaşı olacak çok mutlu olacak diyorum eşim eğer bebeğin alerjisi falan çıkarsa büyüyene kadar çocuklar (kediler) içeride durur sonra hassasiyeti geçince çıkarırız diyor. Bunu bile düşündük

Bu arada bu haftadan güncelleme (9+4 gördüğüm en yüksek hafta benim gibi): zaten çok az belirtim vardı artık hiçbir şey kalmadı. Yüzümdeki sivilcelenme/yağlanma bile gitti. Canım bazen ekşi çekiyor bir kavanoz turşu yiyorum, bazen tatlı çekiyor, tatlı yiyorum. Benim bebeğimin cinsiyeti karışık olacak galiba hahah ara sıra karnıma bıçak saplanması gibi ağrı giriyordu artık o da olmuyor. Uykum çok oluyordu, dün sabah erkenden kalkıp evi falan temizledim. Böyle saçma bi enerji geldi. Bu şekildeyim

Bir sonraki randevum 9 eylülde, merakla bekliyorum az kaldı. En son 7+0da doktora gittim 12 ağustosta

Maşallah arkadaşlık konusunda çok haklısınız, beni düşündüren şey tüyler yerler koltuklar tüy oluyor hep

Bir şeyler yiyorum yemedigim zaman hem bulantı başlıyor hem de bayılacak gibi hissediyorum. Çok fena bir durum hiç mutfağa girmeyi bende istemiyorum

Evet maşallah tüm bebişlere hatta nipt testi yapılırsa 10,11. haftada cinsiyetini ogrenebiliyormuşuz doktorum 10+5 gibi yapabiliriz dedi
benimki ultrasonda 7+4

Maşallah arkadaşlık konusunda çok haklısınız, beni düşündüren şey tüyler yerler koltuklar tüy oluyor hep
Bizim de aynı şekilde. Üstelik 2 kedim uzun tüylü. Üstümüz başımız ev her yer tüy içinde ne kadar temizlersek temizleyelim. Traş ediyoruz evde mecburen, kıtık oluyorlar sürekli bide. Artık bebiş olunca da traşlı olacaklar ne yapalım

Ay şu an farkettim profil fotonuzda varlar çok güzeller

Evet maşallah tüm bebişlere hatta nipt testi yapılırsa 10,11. haftada cinsiyetini ogrenebiliyormuşuz doktorum 10+5 gibi yapabiliriz dedi
benimki ultrasonda 7+4
Eğer fiyatına aşırı yüksek demezlerse bende yaptıracağım mutlaka. Bakalım 9undaki randevumda ne diyecek ona göre ilerleyeceğim

Evet üçü de cins ama üçünü de sahiplendik evden atılmış hepsi :) çok uysal kuzularım. 2 numara şiddet görmüş hele o dolaptan çıkmaz hiç
Ayy ne güzel yapmışsınız siz şanslısınız o zaman benim de eşimin kedisinin biri bebekken çocuklar kucaktan kucağa atıyolarmış top gibi öyle sahiplenmiş. Asla kucağa gelmez şuan ama sürekli dibimizdedir yılışıktır otururken yatarken sürekli elimizi kolumuzu yalar mırlar

Kızlar kese ve yolk net olarak görünüyor demi bugün başka doktora gittim kendi adresimde olmadığım için bana keseyi goremiyorum dedi 4 gün önce çekilen ulstrason ekte 4 gün önce görülen şey bugün nasıl görünmez? Sizlerde bakar mısınız net degilmi kese ?

Eklentiler

• 1000039178.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 70
Bebiş kaç haftalık

Ben bı yere sordum 16 dediler bende düşünüyorum bakalım
Hayırlısı bakalım. İnşallah yüksek değildir ya. Çok fiyat farkı var mıdır acaba birkaç yeri araştırmaya gerek var mı
Burda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide

Burda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide
Aynen yakınsa denenebilir bana uzak ama Üni hastaneleri bu şekilde mi acaba yaptıran çoksa bizde yaptıralım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…