• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 35,3%
  • erkek

OY: 10 58,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 5,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?

Hanımlar çatlak için hangi kremi/yağı kullanacaksınız? Ve hangi haftada başlamayı düşünüyorsunuz?
2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedim 😅 biodermada parfüm varmış

Son düzenleme:
13. haftam bitti bugün, yavaştan başlayacağım ben de. Badger markasının tamamen organikmiş kullananlar da memnun onunla başlayacağım özellikle bir de Lierac da en çok kullanılanlardan bunları dönüşümlü devam ederim sanırım.

2. Trimesterla başlamak gerek bence. Biodermanın diğer ürünlerini bildiğim için yağı da bu markadan alırım ya da mustela henüz karar vermedim 😅 biodermada parfüm varmış
13. haftam bitti bugün, yavaştan başlayacağım ben de. Badger markasının tamamen organikmiş kullananlar da memnun onunla başlayacağım özellikle bir de Lierac da en çok kullanılanlardan bunları dönüşümlü devam ederim sanırım.

Ben de Mustela'yı düşünüyordum. Lierac'ı bilmiyordum. Araştırdım şimdi. O da iyi gibi. Bu ikisinden birini alacağım galiba. 13. haftam bitti. Yavaştan başlamak lazım gibi 😊

Bugün 13+1 im 2 li tarama testine girdim devlet hastahanesinde.Perinatoloji doktorum kız olduğunu ve ultrasona göre 13+5 olduğunu söyledi.sizce erken mi bu cinsiyet yorumu
Hiç erken değil onların ultrasonu çok iyi ve çok iyi biliyorlar yüzde 99 dedigidir hayırlı olsun

Ben lierac kullanmıştım, 20. Haftadan sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyorum, karnım erkenden büyümezse.

Bir de ilk hamileliğimde ben sadece göbeğime sürdüm, başka yerlere sürmedim. Hamileliğin son aylarında bi baktım bacaklarımın arkası fena halde çatlamış. O yüzden sadece göbek odaklı olmamak lazım, bacaklara da sürmemek lazım😁

Back
X