• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 39 41,5%
  • erkek

OY: 50 53,2%
  • ikiz kız

OY: 2 2,1%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,1%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,1%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    94
hahaha inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar benim de bir oğlum var , ne istediğimi bilmiyordum açıkçası bu da kız olacak inşallah güzel olur her şey :anne:

Ben ikinciyi erkek istiodum valla😅 erkek bebek isteyen nadir insanlardanım🤪 ama bu sefer kız olsa iyi olur diyorum ama kızı yetiştirmesi de kafamda soru işaretleri bırakıyor 🙈 eğer allah bana yıne erkek bebek verirse nedenini çok iyi biliyorum valla😁

kızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu
Canm fetal dna da cinsiyet söylemek yasal değilmiş onun için doktora iletiliyormuş. Randevunuzu gittiğinizde söyler büyük ihtimal

Kızlar merhaba, gebe kalalı sürekli burnum tıkanıyor daha önce böyle bir durum olmazdı. Geniz akıntısı da oluyor. Sizde de yaşayan var mı hormonlar kaynaklı mı acaba
Geçmiş olsun benim genel bir sorunum o malesef hamilelikte de devam ediyor. Zencefil çayı içmenin geniz akıntısına çok faydası oluyor. Burun için de lavaboya gittikçe suyla yikarsaniz biraz rahatlatıyor. Bu konuda muzdarip olan herkese yazmaya çalışıyorum. Gerçekten zor bir durum

Mrb kızlar bgn 12+5 günlük olduk cinsiyet öğrenmedik henüz öğrenen arkadaşlar siz kaçıncı haftada öğrendiniz

Bende bugün ikili test sonuçlarını almaya gittim 12+5 ultrason ile muayene de olduk ama doktor söylemedi. bu defa
Bende ikili test için gitmiştim 2 ekimde aynen banada söylemedi doktor acaba özele gitsem belli olurmu öyle tatlı kıyafetler battaniyeler görüyorumki almak istiyorum ama belli olmayınca geri bırakıyorum🥰

Bende ikili test için gitmiştim 2 ekimde aynen banada söylemedi doktor acaba özele gitsem belli olurmu öyle tatlı kıyafetler battaniyeler görüyorumki almak istiyorum ama belli olmayınca geri bırakıyorum🥰
Özele gitmiştim geçen hafta erkek dedi direk. Devlet de ki doktorlar çok cinsiyet hakkında yorum yapmıyorlar😊😊 sağlıkla gelsinler de gerçi Ama bir yandan da kıyafetler için sabırsızlanıyoruz da

Özele gitmiştim geçen hafta erkek dedi direk. Devlet de ki doktorlar çok cinsiyet hakkında yorum yapmıyorlar😊😊 sağlıkla gelsinler de gerçi Ama bir yandan da kıyafetler için sabırsızlanıyoruz da
oyle oncelik saglik tabi sizinki belli ozmn ozelde erkek dediyse dogrudur devlette tam bilemiylar

Back
X