Bende de oluyor canım ama kan görmediğim sürece takılmıyorumKızlar benim birkaç gündür farkettiğim su gibi akıntılarım var böyle çay kaşığı kadar sanırım ama gün içinde ara ara görüyorum ve biraz korktum açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı
Canım benimde akşama doğru sol kasığımda ağrı oluştu, bıçak saplanması gibi… daha öncede ara sıra olduğu için çok stres yapmıyorum.Ya kızlar 13+2 yim iki gündür regl olacak gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum en başta vardı geçmişti şimdi tekrar olması korkutmalı mı
Tesekkur ederim canimNub dan kiz demistim canim sana hayirli olsun
Aynı canım bende 13. Haftadayım demek ki olabiliyor böyle13. Haftadayım canım sen
Ayyy annemi olacak delirecek miyiz bilemiyorum benim hiçbir şeyim yoktu birden başlayınca ara ara korktumCanım benimde akşama doğru sol kasığımda ağrı oluştu, bıçak saplanması gibi… daha öncede ara sıra olduğu için çok stres yapmıyorum.
Ultrason gününe kadar yine heyecanla beklemeye devam
Hemen bakicammSuwen invisible soft sütyeni tek geçerim. Ben ne yaşamışım bunca sene ya oldum alınca.
Seffaf renkli miKızlar benim birkaç gündür farkettiğim su gibi akıntılarım var böyle çay kaşığı kadar sanırım ama gün içinde ara ara görüyorum ve biraz korktum açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı
Cok pahaliymisSuwen invisible soft sütyeni tek geçerim. Ben ne yaşamışım bunca sene ya oldum alınca.
Bende baktım gerçekten pahalıymışCok pahaliymis
Hamile olan herkes mutlu değil sadece cefası da güzel geliyorzorlu bir süreç ben ilk 3 ay 3 kilo verdim kanama vs var diye 1.5 ay raporluydum ayağa kalkınca bile baş dönmesi bulantı ağız tadı bozuk her şeyden kendimden dahi tiksiniyordum çok şükür azaldı şuan iyiyim baya verdiğim kiloları alıyorum şuan keyfim yerinde sen de biraz sabret inşallah geçicek yakında
Allah gönlünüze ferahlık versin, dinç diri ve huzurlu eylesin
Güzel düşünüp güzel bir ruh hali yakalamaya çalışın.
Olumsuz her türlü sıkıntıyı endişeyi veya söylemleri düşünmemeye çalışın.
İnşallah zor olan geçer rahmeti kalır ,
İkiz olduğu için şu an önünüzü göremeyip stres oluyorsunuzdur ,insanız haklısınız bazen olur böyle duygular ama inanın geçer gider bir bakmışsınız rahata erdiginiz evlatlariniz ile güzel sağlıklı günlere gelmişsiniz Allah'ın izniyle
Size hususi dualar edeceğim.
Canım yalnız değilsin bende aynı haldeyim çevremdeki mutlu insanlara çatar oldum geçecek allahın izniyle. Sabretmekten başka çare yok gibi.
Ben de sanırım artık kan görmediğim sürece hiçbir şeye takılmayacağım çok kafamda kurdumBende de oluyor canım ama kan görmediğim sürece takılmıyorum
Evet su gibi tam olarakSeffaf renkli mi
Geçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymişAmin kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun. Uçak kuşa üçüncü çocuğu düşünmüyoruz dedikten sonra bir an dört çocuk sahibi olup üzerine de bu derece zorluk yaşayınca benim kafa gitti.
Aslında bilinçsiz bir insan değiliz iki evladım arasında neredeyse 6 yaş var.
Ama bunu anlamadm sonra
Allahım verdiyse başım üzerine dedim eee sonra birde ikiz şokuna girdim.
Akraba zorbalığı yaşadım en yakın arkadaşlarım yüzüme güldüler dalga geçer gibi falan filan işte sizleri sıktım kusura bakmayın. İnşallah buraya güzel şeyleri bende yazarım.
Bir ay sonra tatil planımz vardı ona bile hevesim gitti bu halde nasıl giderim diyorum tek tesellim 13-14 den sonra azalacak olması
11+3 uz
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Sağlıkla gelsinler
Kaşık ağrısı normal amaCanım benimde akşama doğru sol kasığımda ağrı oluştu, bıçak saplanması gibi… daha öncede ara sıra olduğu için çok stres yapmıyorum.
Ultrason gününe kadar yine heyecanla beklemeye devam
İnişdibi tavsiye ederim sodyum diyetine uygun içeriği çok güzel ama her yerde bulunamıyor İstanbulda iseniz toptan alınacak bi yer söyleyebilirimBeypazarinda fazla sodyum varmış önermiyorlar faydalı bir marka bulunca içeceğim
Mersindeyim ama zincir olmayan bir markette gördüğümü hatırlıyorum. Su an annemlerde Adanadayım burada rahat bulurum çok teşekkürlerİnişdibi tavsiye ederim sodyum diyetine uygun içeriği çok güzel ama her yerde bulunamıyor İstanbulda iseniz toptan alınacak bi yer söyleyebilirim
İnanamıyorum ne kötü kalplisiniz gece nasıl rahat uyuyorlar . Ben 4 aylık oldum 3 kilo aldım toplamda direkt basenlerim göğsüm büyüdü görünürde kilom yok yani ama ona rağmen kayinvalidem kayinbabam espri yaptığını zannederek şişko oldu ha bak kilo alma veremezsin çok yeme dikkat et bak şimdiden alırsan doğumda daha şişko olursun lafları falan aşırı kırıcı yaGeçen bir yazı gördüm. Plansız gelen bebek cennetten hediyeymişkoçun aile olacaksınız bu kıskanılacak kadar güzel. Benimde bebeğim daha 2 yaşına girmedi. Sürpriz hamile olduğumu öğrendim. Duyunc herkes yüzüme dalg geçti. Görümcem yüzüme suriyeli gibi öyle çocuk yapıyoruz dedi. Önce bende etkileniyordum ama bırktım. Onlar bize allahın hediyesi, çok şnslıyız
Su gibiyse endiselenecek bi durum yokturBen de sanırım artık kan görmediğim sürece hiçbir şeye takılmayacağım çok kafamda kurdum
Evet su gibi tam olarak
Benim normalim 9 canım o yüzden pek umursamadımHanımlar bir kaç gündür tansiyonum 8-9 arası çıkıyor bu durumu yaşayan var mı
Doktor da hamilelikte düşük tansiyon normal dedi fakat bugün 8 görünce endişelendim sıcaklar bunaltıyorBenim normalim 9 canım o yüzden pek umursamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?