- 17 Temmuz 2021
- 8.190
- 25.952
- 498
Benimde oglumun benden cok kaşı ve biyigi vardi sjdjsdj ayvanin tuylerini almislar daha cokBu yaşandı ve bende de etki etmedibide ayva yiyince bebek tüysüz oluyor diyorlardı kızım öyle bir tüylü doğdu ki ayva bile şok
Hahah sonradan bi dökülme evresi var ya o dönem üzülüp şu an güldüğümBenimde oglumun benden cok kaşı ve biyigi vardi sjdjsdj ayvanin tuylerini almislar daha cok
Ben bebegi tutamiyorum diye agliyordum anneme ogretsene nasil tutuluyor falan diyordum ahahah lohusa kafasiHahah sonradan bi dökülme evresi var ya o dönem üzülüp şu an güldüğümvalla tecrübe ne güzel bişeymiş diyorum
Ya hahahBen bebegi tutamiyorum diye agliyordum anneme ogretsene nasil tutuluyor falan diyordum ahahah lohusa kafasi
Hahahhaa ayyy yazmayalım bari kim ne yazsa canımız istiyor yaaaaŞu an canım istedi ya ahaha
İnsta keşfetim kısır patates salatası başka bir görsel asla yokHahahhaa ayyy yazmayalım bari kim ne yazsa canımız istiyor yaaaa
Artık bu yorumu okudum, yarın o kısır yapılacakİnsta keşfetim kısır patates salatası başka bir görsel asla yok
Oh afiyet olsun bende yapacağımArtık bu yorumu okudum, yarın o kısır yapılacak
Sanada afiyet olsun şimdidenOh afiyet olsun bende yapacağımbu hamilelikte en çok kısır ve domates yedim insan domates aşerir mi ben habire domates istiyorum
Ay ilki gibi olursam habire hamurişi yiyordum son haftalarda sabah bir kalkıyordum sanki tüm gece fabrika gibi çalışmışım mutfağa zor atıyordum kendimiSanada afiyet olsun şimdidenDaha neler yemek isticez sonlara doğru Allah bilir
Şimdi patates haşladım tuzladım yiyorum doğurana kadar yuvarlanacağım galibaİnsta keşfetim kısır patates salatası başka bir görsel asla yok
Hahah olsun emzirirken veriliyorŞimdi patates haşladım tuzladım yiyorum doğurana kadar yuvarlanacağım galiba
Ay aman yaaa sağlıklı olalım bebiştw bizde gerisi hallolurHahah olsun emzirirken veriliyorbenim keşfet hepimizi ele geçirdi
Evet evet ben fetal ile çok erken öğrendim erkekAy aman yaaa sağlıklı olalım bebiştw bizde gerisi hallolurkız hiç sorma senin bebişin cinsiyeti belli mi
Hahahaha bende erkek mi diyecektim aynı şeyleri istiyor canımızEvet evet ben fetal ile çok erken öğrendim erkek
Erkek miiYaa sen anliyosan bu meseleden bana da bakar misin doktorum %⁹⁰ %¹⁰⁰ birseyler dedi ama
Eki Görüntüle 3619202
Elimle baya bi yediriyorum zaman harcıyorum sonra giyiyorum üstümü bulaşmıyor bence masaj yaparak iyice yedirmek lazım amaSurup kurumasini mi bekliyorsunuz bi yere bulasmasin diye acaba
No no nooooErkek mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?